Güzellik & Bakım Kahkülün kısalığı olmuş mu? Bilgssu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cirkinim bunun farkindayim ustume gelmeyin bukadar.İs buldum calisip para biriktirip ysptiracsgim degisik dokunuslar. Kahkülün kısalığı olmuş mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Detaylı görebilsem seni tavsiyelerim olur, hatta photoshoptan anlarım istersen biraz değişiklik yapıp nasıl göründüğüne bakarız 0 2 Yorumla Bilgssu +1 yıl olur Yorumla blackwww +1 yıl Gel bakalım Yorumla
Serhangokhandv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bence kahkül yakışmış ama sanki biraz yamukmu kesmişler 0 2 Yorumla Bilgssu +1 yıl kendim kestim buranin kuaforleri benden beter. Yorumla Serhangokhandv +1 yıl Anladıım o zaman güzel olmuş ama şunu farkettim kendini sevmelisin be ablacım kendini sevki özgüvenin artsın (yanlış anlama eksiklik olduğu için demiyorum sanırım kendini çirkin bulup çok kafaya takıyorsun) Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl fazla kısa en azından kaşına gelmeliydi hiç yoksa 0 0 Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence çirkin değilsin canım çok güzelsin birde kahkül biraz kısa olmuş ya 0 0 Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kahkülün güzel olmuş yakışmış birde çirkinde değilsin bu arada güzelsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Degilsin. Kahkul de normal yani. Ama genel oalrak guzelsin kendine haksizlik ediyorsun. Ben mesela seni tanimak isterim. Yakiniz birbirimize. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çirkin falan değilsiniz ama niye cin çarpmış gibi bakmışsınız 0 11 Yorumla Bilgssu +1 yıl poz vermeyi beceremiyorum...kasiyorum kendimi ama cirkinim kesinlikle. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kasacak bi durum yok. tatlı bir yüzünüz var. biraz özgüven Yorumla Bilgssu +1 yıl ozgyven filan kalmadi... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye biri fena bozmuş sanki seni Yorumla Bilgssu +1 yıl birinin bozmasina gerek yok haa evet bozdular ama sevgilimd olmadi hic.cirkin oldugumun 2 kaniti. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur yav daha 22 sin. biraz sıcakkanlı ol yeter Yorumla Bilgssu +1 yıl cevremde erkek yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çöl de mi yaşıyorsun. iş yerinde okulda falan yok mu Yorumla Bilgssu +1 yıl isim yok yeni calismaya baslayacagim yarin.okulda yok okumuyorum.surekli yuruyus yapiyorum ama bakan yok yolunu degistiren bile var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belki fiziğiniz iyi değildir. affedersiniz ama biraz kalcanizi falan sekillendirin. guzel giyinin olur elbet. boyunuz kilonuz nedir Yorumla Bilgssu +1 yıl tam tersi fizigim daha cok begeniliyor giyimimde oyle Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Maalesef kötü 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çirkin değilsin 0 4 Yorumla Bilgssu +1 yıl yok be evde kaldik saol Yorumla sapkalic +1 yıl Abartiyorsun Yorumla Bilgssu +1 yıl tas gibi kizlar var bizede bur bardak su icmek gerek. Yorumla sapkalic +1 yıl Sen de iyisin bence. Ne bu ozguvensizlik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Detaylı görebilsem seni tavsiyelerim olur, hatta photoshoptan anlarım istersen biraz değişiklik yapıp nasıl göründüğüne bakarız
olur
Gel bakalım
Bence kahkül yakışmış ama sanki biraz yamukmu kesmişler
kendim kestim buranin kuaforleri benden beter.
Anladıım o zaman güzel olmuş ama şunu farkettim kendini sevmelisin be ablacım kendini sevki özgüvenin artsın (yanlış anlama eksiklik olduğu için demiyorum sanırım kendini çirkin bulup çok kafaya takıyorsun)
fazla kısa en azından kaşına gelmeliydi hiç yoksa
Bence çirkin değilsin canım çok güzelsin birde kahkül biraz kısa olmuş ya
Kahkülün güzel olmuş yakışmış birde çirkinde değilsin bu arada güzelsin
Degilsin. Kahkul de normal yani. Ama genel oalrak guzelsin kendine haksizlik ediyorsun. Ben mesela seni tanimak isterim. Yakiniz birbirimize.
çirkin falan değilsiniz ama niye cin çarpmış gibi bakmışsınız
poz vermeyi beceremiyorum...
kasiyorum kendimi ama cirkinim kesinlikle.
kasacak bi durum yok. tatlı bir yüzünüz var. biraz özgüven
ozgyven filan kalmadi...
niye biri fena bozmuş sanki seni
birinin bozmasina gerek yok haa evet bozdular ama sevgilimd olmadi hic.
cirkin oldugumun 2 kaniti.
olur yav daha 22 sin. biraz sıcakkanlı ol yeter
cevremde erkek yok ki
çöl de mi yaşıyorsun. iş yerinde okulda falan yok mu
isim yok yeni calismaya baslayacagim yarin.
okulda yok okumuyorum.
surekli yuruyus yapiyorum ama bakan yok yolunu degistiren bile var.
belki fiziğiniz iyi değildir. affedersiniz ama biraz kalcanizi falan sekillendirin. guzel giyinin olur elbet. boyunuz kilonuz nedir
tam tersi fizigim daha cok begeniliyor giyimimde oyle
güzel olmuş bence.
Çok kötü olmuş ya
çok hoş olmuşşş
çirkin değilsinki
Maalesef kötü
kısadır kaşların
Olmuş olmuş yeriz
Çirkin değilsin
yok be evde kaldik saol
Abartiyorsun
tas gibi kizlar var bizede bur bardak su icmek gerek.
Sen de iyisin bence. Ne bu ozguvensizlik
Ne kadar ki yaptırmak ücreti?