Güzellik & Bakım 3 seans alexandrite lazer e gidiyorum bacaklarım ki kilolarımda ki kıllar dökülmüyor, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normal mi anormal mi? Güncellemeler+1 yıl Kilo degil kolllarimda ki 3 seans alexandrite lazer e gidiyorum bacaklarım ki kilolarımda ki kıllar dökülmüyor, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MusonYagmurları Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normal değil kıl kökün tam siyah değil muhtemelen alexandrite siyaha işlet 0 0 Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Çok kalın olmuşlar ondandır jiletle mi aliyordun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet jiletle al dedi Yorumla Azitro3434 +1 yıl Daha önce kanka lazere gitmeden önce ki dönemler Yorumla Soran +1 yıl Gitmeden önce hiç jiletle almamıştım Yorumla Azitro3434 +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Azitro3434 +1 yıl Kalın galiba kıl koklerin Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla Azitro3434 +1 yıl Diğer yerler nasıl peki Yorumla Soran +1 yıl Hangi Yorumla Azitro3434 +1 yıl Diğer yerler işte knka koltuk altı vb 😂 Yorumla Soran +1 yıl Koltuk altı ve vajina yeri dokuluyor ama diğer yerler dokulmuyor anlamadım neden öyle Yorumla
Cesaretinnvarmıı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çok mu türlüydü ki azalma da mı olmadı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Coktu evet ama azalma olmadi hic Yorumla Cesaretinnvarmıı +1 yıl Gittiğin yere sordun mu normal mi değil mi diye Yorumla Soran +1 yıl Baktıkların fazla dedi sadece Yorumla Cesaretinnvarmıı +1 yıl Neyse devam et bakalım dökülür İlerde Koltuk altı vajina falan aynı mı Yorumla Soran +1 yıl Onlar dokuluyor anormal bir şekilde Yorumla Cesaretinnvarmıı +1 yıl Vajinandaki kılları daha kalın mı siyahtır iyi atış yapıyordur kol ve bacaklarındaki Kıllar yeterince kalın olmayabilir tam görmüyordur Yorumla Soran +1 yıl Ne olacak peki Yorumla Cesaretinnvarmıı +1 yıl Bir kaç seans daha git illaki dökülecek merak etme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal değil kıl kökün tam siyah değil muhtemelen alexandrite siyaha işlet
Çok kalın olmuşlar ondandır jiletle mi aliyordun
Evet jiletle al dedi
Daha önce kanka lazere gitmeden önce ki dönemler
Gitmeden önce hiç jiletle almamıştım
Yaş kaç senin
19
Kalın galiba kıl koklerin
Evet öyle
Diğer yerler nasıl peki
Hangi
Diğer yerler işte knka koltuk altı vb 😂
Koltuk altı ve vajina yeri dokuluyor ama diğer yerler dokulmuyor anlamadım neden öyle
Çok mu türlüydü ki azalma da mı olmadı
Coktu evet ama azalma olmadi hic
Gittiğin yere sordun mu normal mi değil mi diye
Baktıkların fazla dedi sadece
Neyse devam et bakalım dökülür İlerde Koltuk altı vajina falan aynı mı
Onlar dokuluyor anormal bir şekilde
Vajinandaki kılları daha kalın mı siyahtır iyi atış yapıyordur kol ve bacaklarındaki Kıllar yeterince kalın olmayabilir tam görmüyordur
Ne olacak peki
Bir kaç seans daha git illaki dökülecek merak etme
Görmek lazım
Bende 4 5 seans da dökülmeye başladı