Güzellik & Bakım Bu tırnaklar çok güzel değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fotoğraf benim değil bu arada. Böyle tırnaklar nasıl sizce? Bu tırnaklar çok güzel değil mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ama hijyenikte bulmuyorum açıkçası 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben de özenip uzatayım diyorum sonra biraz uzayınca tiksinip kesiyorum Yorumla isimsizkralicee +1 yıl İyi yapıyorsun bence 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet galiba😅 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl 😅😅 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Değil hiç hemde 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Fazla mı uzun? Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Narin bir el değil kaba duruyor böyleleri güzel Yorumla Soran +1 yıl Sen küt tırnaklar seviyorsun demek, ben de ovale taktım kafayı bu aralar Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl El yapısı güzel olacak tırnakta öyle her el güzel olmuyor çok nadir güzel eller var bence Yorumla Soran +1 yıl Evet güzel el nadir bulunuyor Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Soğudum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel görünüyor ama hijyenikte bulmuyorum açıkçası
Ben de özenip uzatayım diyorum sonra biraz uzayınca tiksinip kesiyorum
İyi yapıyorsun bence 😅
Evet galiba😅
😅😅
Evet uzunlukları da ideal.
Değil hiç hemde
Fazla mı uzun?
Narin bir el değil kaba duruyor böyleleri güzel
Sen küt tırnaklar seviyorsun demek, ben de ovale taktım kafayı bu aralar
El yapısı güzel olacak tırnakta öyle her el güzel olmuyor çok nadir güzel eller var bence
Evet güzel el nadir bulunuyor
Mükemmel
Soğudum
Ortası uzun ya