Erkekler görünüşte doğal kadınları sevdiklerini söylesede yüzlerinde bol makyajlı estektikli kızların peşinden koşarlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçma sapan bazı yorumlar yapılmış. Erkeklere böyle hakaret ederek elinize ne geçiyor, kendinizi mi tatmin ediyorsunuz?
Dürüstçe, olduğu gibi kabul edip yorumlayan kadınları tebrik ediyorum.
Erkekler bıl makyajlı estetik yapmış kadınlara bakmazlar, güzel olan kadına bakarlar. Makyaj ve estetik olumlu yönde bir şey katmışsa, güzelse bakar.
Doğal seviyorum demek de, bakımsız, makyajsız, özensiz seviyorum demek değil. Ayrıca doğalı karakter de kapsar. Doğal olan, güzel olamaz mı, bakımlı, hoş görünümlü, sevimli, dürüst, samimi?
Aslında biz, sizi yüceltirken, bu görüşler ile siz kendinizi aşağı çekmiş oluyorsunuz.
Peki, aynı şeyi kadınlar için düşünün şimdi. Erkek dediğin erkek gibi olmalı, adam olmalı, mert, sözüne güvenilir, doğal, samimi vs. der, ardındak yakışıklı, kaslı erkeklere düşersiniz. Adam kaliteliymiş falan hak getire, çirkin der kaçarsın, göbekli der kaçarsın, uzun dersin, kısa dersin kaçarsın.
İğneyi kendinize batırın, sonra çuvaldızı alıp gelin, eyvallah...22 Yorumla- +1 yıl
oldu çirkin adamlarla olsunlar da genlerimiz çöpe gitsin sonra ırk olarak niye çirkiniz oluyor
- +1 yıl
Çok haklısınız beyefendi
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılBen estetik li kadına ilgi duymuyorum derler bir çok erkek anlamaz kadınların yüzde doksanı burnu yapılıdır dudakları demiyorum kas zaten 🤣🤣 evlenince de kadınlar yaptırıyor erkek anlamıyor benim akrabam Almanya'da göbek yağını aldırdı kocasının ruhu bile duymadı🤣🤣🤣
21 Yorumla
+1 yılsorsan dogal severim derler estetikli badan yapmis kadinlar görünce agizlarin suyu aakr pesinden kosarlar like atarlae fenomen dahi edrler pis yalancilar dogal seviyoruz diyerek kendini kandiyorlar
109 Yorumla- +1 yıl
👍 Kesinlikle haklısın
- +1 yıl
Estetik hadi kabul edilirdi makyaj hiç sevmem gözümü yoruyor gidip yüzlerini sabunla yikayasim geliyor
- +1 yıl
@niqiplex güzel bakımlı doğal kadına hiçbir erkek asla demiyor ama
- +1 yıl
Erkekler için bazı erkekler için kadının estetiği fark etmiyor ama doğal bakımlı kadına hiçbir erkek hayır da demiyor o yüzden tercihleri hep doğal kızdan yana
- +1 yıl
Estetikten nefret ederim
- +1 yıl
Makyajdan da nefret ederim
+1 yılAslında artık duymuyorlar çoğunluk saf dogal guzellik arıyor makyajdan bile igrenen var yapis yapıs itici geliyormuş
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
114Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorsan hiçbiri estetik sevmiyor ama en çok ilgi duydukları kadın estetikli.
60 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDaha güzel oldukları için
034 Yorumla- +1 yıl
Güzelse niye bol estetiğe ve makyaja başvur o zaman? Doğal kız her zaman güzeldir
- +1 yıl
Doğal kız güzel değildir. öyleyse bile bu sizin düşünceniz. estetikte doğaldır zaten kişinin güzelliğini açığı çıkartır. kıskanmanın anlamı yok
- +1 yıl
Yoo ben doğalım gayette çok beğeniliyorum ne demek doğal kız güzel değil? Doğal kız özgüveni yerinde olan kızdır. Güzel olanlar Niye makyaja ve estetiğe başvursun ki? Şükür hepsinden güzelim ben değil onlar benim doğal güzelliğimi kıskanır 🙃
- +1 yıl
Estetik güzelleştirir doğallığı yok eder
- +1 yıl
Estetik her zaman daha güzeldir :) makyajı ve estetiği sevdikleri için baş vururlar güzel görünmeyi her kız ister çünkü.
- +1 yıl
Yahu nesi güzel bi sen beğeniyorsun her estetik yapan güzel değil yapay insanın hiçbir güzelliği değil doğuştan olanın güzelliğin yanından bile geçmezler onlar bile kendilerini beğenmeyip estetik yapar ki estetiğin kısa vadeli bir ömürü olur
- +1 yıl
Ben beğeniyorum çünkü estetik güzelliği ortaya çıkartıyor. bana göre de doğallık güzel değil. doğal çoğu kişi fırsatı olsa estetik yapar zaten. zaten ikisi aynı şey belki estetik hakkında bilginiz yok ama estetikte dışarıdan var olmayan bir şey takılmaz. kişiyi baştan yaratırlar
- +1 yıl
Hayatımda duyduğum en saçma fikre sahipsin güzel olmak için estetik yapılır doğal güzelliğe estetik yapmak abes olmaz mı?
- +1 yıl
Senin fikrin de bana göre saçma. zaten katılmak zorunda değilsin farkındaysan. isteyen kişiler yapabilir bir çok ünlü kişi daha güzel olmak ya da yüz hatlarının daha genç göstermek için güzel de olsa estetik yapar. bir kadın olarak asıl sizin destelemeniz gerekirdi tuhaf..
- +1 yıl
Ben doğal güzellim ve gayette estetik yapabilmek için maddiyata sahibim estetikli yapay bir kızla doğal güzel bir kızla nasıl olurda beğenmesiniz? Ayrıca doğal kızlar bakımsız değiller bakım sadece makyajla estetikle olmaz güzel bir kıyafet saça başa bakım veren doğal kızlarda çok sonradan yapay kızlar doğal güzel kızların tırnağı bile olmaz İrem Dereci nin makyajsız ve estetiksiz haline bakın kadın onca makyajdan estetikle bile güzel değil şimdi güzel dersiniz ona da umarım onca shoplu fotoğrafları hallederine güzel demezsiniz inşallah. Türkiye de en çok beğenilen yüzde yüz doğal ünülü kadınlarımız var Beren Saat, Ayça Turan, Tuba Büyüküstün, Aslı Enver, Aslı Bekiroğlu, Seren Sarı Kaya ve Hande Ercel estetiksiz ve makyajsız fotoğraflarıyla bile çok güzeller ve en beğenilen kadınlar neden her konuda insanların düşüncelerine zıtsınız? Bi onlarca estetik ve bolca makyaj yapan kızların fotoğraflarını bi bakınız makyajlarini silince çirkin ördek yavrusu suratları siz galiba estetik ve makyaj yapan birini sahiden öyle güzel olduğunu sanıyorsunuz o fotoğrafların altına yatan onca Shopu ve efektleri makyaji da unutmayınız derim doğal kızlar her zaman bir adım öndedir
- +1 yıl
Beğenmiyorum çünkü ''benim tercihim ya hani'' ondan olabilir diye düşünüyorum. siz neden her konuda saçma düşünüyorsunuz peki? bir insan sizinle aynı fikirde olmadığında bu yanıldığını göstermiyor. herkesin kendi güzellik algısı vardır. doğal kadına çirkin dememdim sadece estetik her açıdan kadını daha güzelleştirir dedim ki bunun bir çok örneği var zaten. isterseniz size burada estetik öncesi ve sonrası 100 tane kadın gösterebilirim. estetikli kız benim her zaman tercihimdir benim zevklerime daha çok uyuyorlar. ayrıca doğal dediğiniz kızları siz gerçekten güzel mi buluyorsunuz? bu kızların öz güveni düşük olur genelde. zaten genelde modern ülkelerde estetiğe sıcak bakılıyor daha çok orta doğu gibi yerlerde insanlar doğallığı savunur. ki buda onları kararı beni ilgilendirmez. insanları sizin düşüncenize inandırmak zorunda değilsiniz bunu unutmayın kişi sizden çok ters de düşünebilir saygı duymayı deneyin. saygı duymak önemlidir..
- +1 yıl
Bana göre de sizin düşünceniz aşırı saçma hayatımda duyduğum en saçma düşünceye sahipsiniz şu ana kadar kimse estetikli ve makyajlı kadınlara güzel deyipte dünya harikası doğal kızlara çirkin damgası vurmamıştı. O dediğiniz ünlüler sadece estetikle ve makyajla mı sadece güzel olduğu sanıyorsunuz ya yaptıkları Shop ve efekler siz güzellik anlayışınız sıfır. Pardon da öyle bir kural mı vardı kadınların her yaptığı doğruyu ya da yanlışı savunun görüşüm o yönde değil savunmak zorunda değilim
- +1 yıl
Sizde benim hayatımda duyduğum en saçma düşünceye sahipsiniz. ayrıca aşırı takıntılı birisiniz sizin görüşünüz nasıl beni ilgilendirmiyorsa umurumda değilse. sizde benim görüşüme bu kadar müdahele edemezsiniz. bu benim zevkim benim düşüncem. estetikli kızları daha çok seviyorum siz sevmeyebilirsiniz zaten aynı olmak zorunda değil. burada ki çoğu kıza katılıyorum ben ama size katılmıyorum bir tek sizin düşünceleriniz bana çok eski ve ters geliyor.
- +1 yıl
Burdaki kızların çoğu estetikli ve makyajlı kızların güzel bulamadıklarını söylüyor yorumları okudunuz. Saçma sapan fikirlere sahip insanlara sadece anlam veremiyorum kimse sizin düşüncenize karşı değil doğal kızlar daima öndedir öylede olacak.
- +1 yıl
Bu soruda ki kızları kastetmedim genel olarak site içerisinde ki kızları kastettim. bende saçma düşüncelere anlam veremiyorum. bende sizin düşüncenize karşı değilim zaten başta belirttim benim düşüncem ve beğeni algım böyle olduğu için. bana göre de estetik her zaman öndedir ve öyle olacak. zaten doğal kızları beğenmediğimi söylemedim bir çok doğal kızı da beğeniyorum zaten.
- +1 yıl
Çirkin yapay suratların güze olduğu sanan en tuhaf insansınız
- +1 yıl
Ya tamam da sizine benim düşüncelerimden ne bu kadar taktınız bana? siz de bana göre tuhafsınız bir çok düşünceniz de tuhaf ama ben size karışmıyorum değil mi. ayrıca estetikli kızları güzel buldukları için yapay surata ''Çirkin'' demeniz çok tuhaf
- +1 yıl
Çünkü çirkin suratların güzelleştirirler. Evet takıntı biriyimdir benim gibi doğal güzel bir kızı çirkin ördek yavrusu suratli kızlarla kıyasladınız. Estetik yapan kızlar hep aynı surata benzer eşsiz farklı suratları yoklar doğal güzellerin eşsiz sadece kendilerine ait özgün yüzleri ve öz güvenleri olurlar.
- +1 yıl
Evet güzel ve bakımlı olmak her kızda önemli. bu kadar takıntılı olmak iyi değildir. estetik yapan kızlar daha kusursuz olur. ayrıca sizi kıyaslayan mı var? ben güzel bulduğum kızları kıyaslıyorum sadece.
- +1 yıl
Estektikli kızlar kusurları var oldukları için estektik yaparlar doğal güzel kızların kusuru olmadığı için kusursuz güzel olur. Sinir ettin beni gece gece yapaylar ne ara değerli oldu bazı erkeklerin gözlerinde
- +1 yıl
Doğal kızları güzel bulmuyorum ne demek o laf bana da geliyor ama 🙄
- +1 yıl
İnsanları sinir etmekte çok iyiyim bunu hep söylerler. ayrıca doğal kızların da kusurları var hepimizin kusuru var seninde var mesela. benim de kusurum var. sadece estetiğe karşı oldukları için yaptırmıyorlar. ben genel olarak konuştum sen bana nasıl göründüğünü sormadın o yüzden senin görünüşüne yorum yapmadım. :/
- +1 yıl
Evet haklısınız her kişinin kusuru var kusursuz insan yoktur oha sonunda sakinleştim düz sağlıklı ileşitim kurabilirim artık. Evet neden bu kadar sinir ediyorsunuz insanları 😬evet şimdi soruyorum peki benim doğal bir kızı nasıl buluyorsunuz beyfendi
- +1 yıl
Oh *
- +1 yıl
Sakinleşmenize sevindim :D aslında sizi gerçekten güzel buluyorum özellikle gözlerin ve bakışların güzel hanımefendi. ve evet doğal olarak güzelsiniz
- +1 yıl
Teşekkür ederim beyfendi beni anlayabilmenize sevindim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Gecenin yorucu kavgasında sonra iyi bir uyku alırız umarım 😃
- +1 yıl
Umarım zaten yeni uyanmıştım tekrar uyuyabilir miyim bilmiyorum :D bu arada ben nasılım sizce? bazı kızlar baby face sevmiyor pek ama merak ettim
- +1 yıl
Fena sayılmazsınız Türkiye deki erkeklere göre çok iyi bir tipe sahipsiniz. Göz renginiz mavi mi?
- +1 yıl
Evet mavi
- +1 yıl
Peki 👍
- +1 yıl
Teşekkürler iltifatınız için iyi geceler :)
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler dilerim
+1 yılBütün erkekler diyemeyiz ama
bazı erkekler doğal sevmiyor33 Yorumla- +1 yıl
Doğal bakımlı kadınları bütün erkekler sever estetikli kadınları sevmeyen çok erkekte
- +1 yıl
Zaten önemli olan doğal ve bakımlı olmak parayla herkes rövanşta olur
Erkeklerin genel tercihini söyledim
Tabii ki bana göre yanlış
ufak tefek estetikler yapılabilir
abartılıp bambaşka bir
insana dönmek
doğallığı aşıyor - +1 yıl
Erkeklerin genel tercihi olduğunu sanmıyorum onlar kadının kadın olmasına önem verirler ve ortalık estetik yapan kadınlarla dolu erkekler mecburi olaraktan estetik yaptıran Kadınlarla da olurlar tercihten kaynaklı değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy valla o kadar haklısın ki. Yok sen şunu yapma yüzün böyle güzel yok şöyle böyle ama Instagram'da followladigi kadınlar kaslarını şey gibi dümdüz yapmış güzel kardeşim erkekler olur ya kaldırmış germiş yukarıya uçlarından gözlerinde takma kirpik. Dudak dolgusu burun estetiği çene estetiği her şey var. He estetiğe karşı değilim ben ama o kadınlar doğal diye geziyo ya 🤣🤣🤣 neyse yani erkekler onlara geçici bakıyorlar çünkü yanlarında olan kadına ise uzun süreli genel erkekleri yapısı öyle bence ama bazıları da estetikli kadın sever evlenir o ayri
10 YorumlaSorsan makyaj iğrenç bir şey ama hep aynı espri eşinizi birkere yıkayın alın gibi espriler dönüyor ama hep makyajlı estetikli kadınları seviyorlar. banada kalsa yakışıklı kaslı kendine bakan birini istiyorum ama her istediğimiz olmuyor o zaman koyacan parayı alcen estetikliyi
30 Yorumla
+1 yılben itici buluyorum doğal güzelliğin yerini asla tutamaz, tavırları ve dış görünüşleriyle aşırı derecede yapmacıklar. modifiye otomobilden farksızlar :D
örnek: öykü serter, gökçe bahadır, ebru gündeş, gülben ergen estetiksizken daha tatlıydı bence
10 Yorumla
+1 yılBir çalışmaya göre, makyaj, erkeğin kadınla ilgili çekicilik algısını artırma özelliğine sahip. Bununla birlikte, makyaja sosyo-kültürel bir anlam yükleniyor ve makyaj, kadının erkeklerle iletişime geçme isteğini ve flört için müsait olduğunu işaret ediyor. Erkekler kadınların makyaj yapmasına karşı değiller tabii ki. Onlar abartı ve kalıp gibi duran makyajlardan pek hoşlanmıyorlar.
10 YorumlaAbi yok böyle bişey estetikli ve makyajlı kadınların peşinden koşan erkekler pardon erkek dedim yani tamamen cinsel açlığın esiri olmuş insanlardır benim gibi prensip sahibi sevgiyi ön planda tutan beyler kadını makyajsız sever ben hatta ciddi anlamda makyajdan nefret ediyorum bakmasını bilen her şeyin içinde bir güzellik bulur
15 Yorumla- +1 yıl
bakmasını bilen her şeyin içinde güzellik bulabiliyorsa makyaj yapanada bakmasını bilirsen içindeki güzelliği görebilirsin beyamca sbsbsbabakaşalasndn
- +1 yıl
Bsbdbsakdbsjakdkakdjsnsnsbsn güzeldi ama kabul et
+1 yılSorarsan doğal hep onlar için öndedir. İç güzellik yerine dış güzelliği ön planda tuttukları için.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEstetikli insanlar doğal güzeller gibi doğuştan güzel olamadıkları için estetikten önce alaya asagilanmaya, estetikten sonra da otekilestirmeye maruz kalıyorlar. Biz kadınlar iki yüzlüyuz bu çok net bir şey. Estetikli birini de seven sevsin ilgi duyan duysun yani hiç bir koşulda beğenilmeye sevilmeye layık değiller mi olamayacaklar mi? Estetik yaygın değilken de yine kızlar yok o kızın şurası böyle burası böyle vs diyorlardı. Hiç bir estetiğim yok güzel de değilim param olsa ilk yaptıracağım şey estetik olacak zaten. Buraya estetiksizligi savunanlar makyajsız da güzelim resti cekebilenler. Makyajsız güzel degilim ama böyle seviyorum diye gerçekten düşünen biri olduğunu sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılNerede estetikli kadın varsa binlerce beğeni alıyor doğal kim bakıyor acaba
21 Yorumla- +1 yıl
Ben doğalım bakanım çok :))
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Doğal seven erkekte var bence. Ama doğal olayim derken çok bakimsizlikta kötü duruyo ya
17 Yorumla- +1 yıl
Doğal denince neden akla ilk gelen bakımsız kadın akla geliyor ki bu devirde kendine bakım yapmayan kadın mı var ki? Estetik bakım mıdır ki? Değildir zaten. Erkeklerin çoğu bakımlı doğal güzel asla demezler ama estetikli kadını sevmeyen birçok erkekte söz konusu
- +1 yıl
Ben de diyorum ki doğal olmakla bakımsızlığın ne alakası var?
- +1 yıl
Yahu o dediğin kişiler işin çılkını çıkaran kişilerdir doğal derken yüzün doğallığından bahsediyoruz. Kimse kılı mılı kendine bakmayan kişileri sevmez
+1 yıl-1 yazın beni. Beni etkilemediği sürece, istediği kadar güzel olsun ben ilgi duymam.
11 Yorumla- +1 yıl
👍 👏
Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Arz talep meselesi bu aslında. Bir de kaçan kovalanır derler. Kafam karıştı ama şimdi. Ama şu bir gerçek doğal güzellik kalıcı, yapay güzellik geçicidir. Makyaj er geç silşnecek ve altındaki gerçek ortaya çıkacaktır. 😃😎
10 YorumlaEstetik sayesinde bir şeyler büyüyor işte. Onlar da büyük seviyor.
21 Yorumla
+1 yılerkeklerin doğaldan kastı estetiklerin aslında gerçek olması. Mesela küçük burun büyük meme, ince bel büyük popo vs. bunlar olsun istiyorlar ama estetik olmasın gerçek olsun istiyorlar. Çünkü kendileri mükemmel vücutlara sahipler ya (!).
22 Yorumla- +1 yıl
En azından dolandırıcı gibi kılık değiştirmiyoruz 🤣
- +1 yıl
Ahhhahhhh 😂 öyle isteklerini rüyalarında bile göremezler
- Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılEstetikli kadınlara ilgi duyulmaması mı gerekiyor neden duymasın. Abartı bir yüzü yoksa (öyle beğenen de vardır) estetik olduğunu farketmemiş bile olabilir. Farketse de gözüne hitap ediyor olabilir. Kalkıp da sırf estetikli olduğu için "bu estetikli buna ilgi duymalıyım" demiyordur yani. Bence saçma bir kategorizasyon
01 Yorumla Güzel gördükleri herkese bakıyorlar. Nasıl güzel göründükleriyle ilgilenmiyorlar. istedigin kadar güzel ol estetikli asırı makyajlı biri gecince senin yüzüne bakmazlar.
10 Yorumla
+1 yılEstetikli olduğunu duyduğum biri bi anda çirkin geliyor bana. Yapay olan şeylerden nasıl hoşlanabiliyorlar anlamıyorum. Burun ameliyatı vs tamam ama dolgu silikon vs çok kötü çok
10 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek milleti, yıllar önce bir arkadaşın dediği gibi "profesyonel yalancıdır." Çoğunlukla dediği ve yaptıkları aynı olmaz. (Binde bir tersi de karşına çıkabilir. )
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogal güzellik kadinin karakteri icin diyoruz kendine has bir tavrı davranışı olan kadınlar ise hep seven erkek düzgün erkek diyip nerde sahtekar var onların peşlerinde ağlıyorlar ünlüler bioe böyle kadın her zaman mantıksız sosyal piskolojik olarak kadına bakarsan kadın kendisini seven daha sonra duyguları ile oynayan erkege bagli kaliyor ilginç
00 YorumlaBunlar dişi sineğe bile yürür takilmayin estetik falan
30 YorumlaHer zaman doğalım. Doğallıktan yanayım. Beni beğenen beğenmiş zaten. Genelde de beğenilirim yani no problemm
10 Yorumla
+1 yılKimse yalan konuşmasın şimdi. Göze hoş gelmeyen ne gönlüne bakarız, ne karakterine... Estetikli güzeldense, estetiksiz güzeli tercih ederiz o başka. Prensesler prensesi kızımız güzel olsun diye o da... 😏
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler diyerek genel konusmussun. Ben estetikli kadınlara ilgi duymuyorum. Herşeyin orjinali guzeldir
11 Yorumla- +1 yıl
Orİjinal kelimesinin de orİjinali 🙂
+1 yılBisi dicem asklarim sizce erkekler ayirt edebiliyo mu bunu? Yuzunde bi ton makyaj olan kadina dogal diyolar mesela
10 YorumlaDoğal güzelliği savunup estetikli kadınlara ilgi duyuyor bazıları. Saçmalık işte, anlamsız. Erkeklere hangi konuda anlam verebiliyoruz ki zaten..
10 Yorumla
+1 yılErkekler iste bunlar dogal makyajli hatunlari makyajsiz zannediyorlar makyaj anlayislari kardashian makyaji vs😂
10 YorumlaMakyajlı esnetik olmuş dövmesi olan kadınlar hiç ilgimi çekmez tiksinirim doğallıktan yanayım makyaj olursada azıcık olsun
10 Yorumla
+1 yılDış görünüşe cok fazla önem veriyor olabilirler. Buradakiler de genel olarak doğal yazmış 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılben duymam yapay kadınlara karşı çok uzağım. ilgimi çekmez ve ayrıca itici gelirler konuşmak bile istemem
10 Yorumla
+1 yılBen dogal seviyorum fakat genelleme yapacak olursak genelde bakımlı vs oldukları için dikkat çekiyorlar sadece
10 YorumlaBu konuda bir anket yapsanız inanın doğal güzelliğin kazandığını göreceksiniz.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Estetiklilere değil güzellere ilgi duyarlar. Yani illa estetik olması gerekmiyor.
20 YorumlaErkeklerin çoğu estetik nedir onu bile bilmez. Dışarıdan gördüğüne bakar. Gerçi bayanlarda kariyer iş para... Bu yüzden erkekler yalan söylüyor durumları hakkında kadınlarda estetik makyaj... istisnalar kaideyi bozmaz!
00 Yorumla
+1 yılDoğal sarışın ve renkli gözlüler candır, estetiklileri sevmem
20 Yorumla
+1 yılYo hiç makyajlı kız peşinden koşmadım. Sevgilim makyajsız çok güzel zaten 😃
10 YorumlaSanırım sığ tipleri daha çekici buluyorlar. Aynı alışkanlık kadınlarda da yaygın.
10 YorumlaHer erkek için geçerli değil ben ilgi duymuyorum mesela
10 Yorumla
+1 yılHayır ilgi duymuyorum öylelerine saf güzelligi olsun
10 Yorumla
+1 yılOnları eşya gibi görürler , esyaninda güzel görüneni alirssin degilmi
10 Yorumla
+1 yılEstetik yaptırıp yaptırmadım dicem işte o yüzden 😂
10 YorumlaEstetikli değil, bakımlı kadınları seviyorlar bence.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEstetikli olup olmadığını anlamam pek mümkün olmasa da abartılı makyaj olmadıktan sonra benim için sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılYeminle ben doğal güzelliği önemsiyorum.
Makyaj kadınlara yakışmıyor.16 Yorumla- +1 yıl
bunu yiyien yok artik zorlama haha
- +1 yıl
Yenmesi için söylemedim.
Bu benim görüşüm.
Ben makyajı sevmiyorum.
Onun haricinde bakımlı kişileri severim.
- +1 yıl
estetikli badana yapan kiz herzaamn daha cik dikkat cekiyor pesinden erkekler kosuyor like onlaratiliyor hatta fenomen oluyorlar yani nerdeyse her erkek seviyor kendisi kandirin
- +1 yıl
Dediğiniz gibi her erkek böyle yapabilir.
Ama ben öyle dediğin gibi her erkek değilim.
Her erkeğin ağzının suyu akabilir ama bende olmaz.
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
👍🤝
+1 yılGenelde doğal seviyorlar estetikli olanlara ilgi duyan bir çevrem olmadı oradan biliyorum.
10 YorumlaOle bisey yokk dogal kizlar herzaman ondedirr
10 Yorumlabence her estetikliyi sevdiklerini sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin peşinden koşmadım. Estetikli kimseye ilgi de duymadım.
10 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlar gibi maneviyati güçlü yaratiklar değildir. Onlar somut şeyler için yaşarlar. Materyalistlerdir. Kimse aksini iddia edemez. Sorunuzun cevabı da budur
00 YorumlaDünyada çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır estetikli kadın ilgimi çekmez
Bakımlı , doğal ve estetiksiz kadın ilgimi çeker çünkü yaratıldığı gibi00 Yorumla
+1 yılSaçma bir soru olmuş. Kimsenin alnında estetikli diye yazmıyor. Estetiğe de zaten genelde kişinin beğenmediği yerleri yenilemesi için başvuruluyor. Doğal olarak estetik ile daha güzel bir görünüme sahip olan kadına da etrafındakiler ilgi duyabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel konuşmayın yahu bazı erkekler ya da çoğu erkekler diyin ben sevmiyorum makyaj yapana bile bakmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEstetik yapan kadın dikkat çekmek için yapar erkekler de estetikle bol makyajlı kızların daha iyi yem olduğunu düşünür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkekler estetikten makyajdan bakımdan genelde anlamaz göze güzel geldiyse o kadın doğal olduğunu düşünür estetikten anlamadığı içinde
10 Yorumla
+1 yılDoğal, estetiksiz, makyajsız kadın vardıda biz mi ilgilenmedik 😏
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo benim çevremde çok var şükür yüzde yüz doğalım
- +1 yıl
Hep derler ama hiç bulunamazlar
- +1 yıl
Çünkü artık doğal güzel kızlar çok az sayıda var
+1 yılGenel olarak düşünme ben sevmiyorum, doğallık en güzeli ama az biraz da makyaj yapılsın yani
10 Yorumla
+1 yılOnları cinsel olarak daha çekici buluyor olabiliriz. Saçlar makyajlar ojeler ve açık kıyafetler. Hayvani yönlerimizi besliyor olabilir bunlar bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılÖyle birşeyi mabadül şahanenizden mi uydurdunuz hanımefendi tamamen sallama bir fikir bu bıktık iftiralarınızdan.
00 Yorumla
+1 yılBenım için tipi güzel olması yeterli boyuda 1.55-1.65 olması yeterli birde fitnessi sonsuza kadar sevmesi lazım 😊
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem