• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Erkekler neden estetikli kadınlara ilgi duyar?

Tubaacelyaaa
Tubaacelyaaa Takip Et
Master Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
116
Yapay Zekaya Sor

Erkekler görünüşte doğal kadınları sevdiklerini söylesede yüzlerinde bol makyajlı estektikli kızların peşinden koşarlar?

Erkekler neden estetikli kadınlara ilgi duyar?
Makyaj Soruları Estetik Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Saçma sapan bazı yorumlar yapılmış. Erkeklere böyle hakaret ederek elinize ne geçiyor, kendinizi mi tatmin ediyorsunuz?

Dürüstçe, olduğu gibi kabul edip yorumlayan kadınları tebrik ediyorum.

Erkekler bıl makyajlı estetik yapmış kadınlara bakmazlar, güzel olan kadına bakarlar. Makyaj ve estetik olumlu yönde bir şey katmışsa, güzelse bakar.

Doğal seviyorum demek de, bakımsız, makyajsız, özensiz seviyorum demek değil. Ayrıca doğalı karakter de kapsar. Doğal olan, güzel olamaz mı, bakımlı, hoş görünümlü, sevimli, dürüst, samimi?

Aslında biz, sizi yüceltirken, bu görüşler ile siz kendinizi aşağı çekmiş oluyorsunuz.

Peki, aynı şeyi kadınlar için düşünün şimdi. Erkek dediğin erkek gibi olmalı, adam olmalı, mert, sözüne güvenilir, doğal, samimi vs. der, ardındak yakışıklı, kaslı erkeklere düşersiniz. Adam kaliteliymiş falan hak getire, çirkin der kaçarsın, göbekli der kaçarsın, uzun dersin, kısa dersin kaçarsın.

İğneyi kendinize batırın, sonra çuvaldızı alıp gelin, eyvallah...

2
    2 Yorumla
    • EresUnBebé
      EresUnBebé
      +1 yıl

oldu çirkin adamlarla olsunlar da genlerimiz çöpe gitsin sonra ırk olarak niye çirkiniz oluyor

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Çok haklısınız beyefendi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sunrise_sunset_
    Sunrise_sunset_ Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı.

Ben estetik li kadına ilgi duymuyorum derler bir çok erkek anlamaz kadınların yüzde doksanı burnu yapılıdır dudakları demiyorum kas zaten 🤣🤣 evlenince de kadınlar yaptırıyor erkek anlamıyor benim akrabam Almanya'da göbek yağını aldırdı kocasının ruhu bile duymadı🤣🤣🤣

2
    1 Yorumla
    • 06romeo
      06romeo
      +1 yıl

Çok haklısın. 😊

Yorumla
  • tatlibelancxk
    tatlibelancxk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

sorsan dogal severim derler estetikli badan yapmis kadinlar görünce agizlarin suyu aakr pesinden kosarlar like atarlae fenomen dahi edrler pis yalancilar dogal seviyoruz diyerek kendini kandiyorlar

10
    9 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

👍 Kesinlikle haklısın

Yorumla
    • FirariHayat
      FirariHayat
      +1 yıl

Estetik hadi kabul edilirdi makyaj hiç sevmem gözümü yoruyor gidip yüzlerini sabunla yikayasim geliyor

Yorumla
    • niqiplex
      niqiplex
      +1 yıl

Sizler; biz aşk, sevgi, sadakat, ilgi, değer istiyoruz deyip sonra nasıl 1.85+ kaslı kondisyonlu yatakta iyi erkek tercih ediyorsanız. Biz de bu sebeple bu kadınları tercih ediyoruz arkadaşım. :)

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

@niqiplex güzel bakımlı doğal kadına hiçbir erkek asla demiyor ama

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Erkekler için bazı erkekler için kadının estetiği fark etmiyor ama doğal bakımlı kadına hiçbir erkek hayır da demiyor o yüzden tercihleri hep doğal kızdan yana

Yorumla
    • niqiplex
      niqiplex
      +1 yıl

Bir çok zaman bu çekimle alakalı. İnsanlar kız veya erkek olsun bunu hissettiği ve yakalayabildigi insanlarla sevgili olmak istiyorlar.

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Estetikten nefret ederim

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Makyajdan da nefret ederim

Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Hayır ben şahsen estetikli gögüs dudak vs görünce midem bulanıyor herşeyin doğalı güzeldir şahsım adına konuşuyorum

Yorumla
  • Gökkuşağımkayboldu0
    Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl

Aslında artık duymuyorlar çoğunluk saf dogal guzellik arıyor makyajdan bile igrenen var yapis yapıs itici geliyormuş

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

114

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Sorsan hiçbiri estetik sevmiyor ama en çok ilgi duydukları kadın estetikli.

6
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

Daha güzel oldukları için

0
    34 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Güzelse niye bol estetiğe ve makyaja başvur o zaman? Doğal kız her zaman güzeldir

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Doğal kız güzel değildir. öyleyse bile bu sizin düşünceniz. estetikte doğaldır zaten kişinin güzelliğini açığı çıkartır. kıskanmanın anlamı yok

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Yoo ben doğalım gayette çok beğeniliyorum ne demek doğal kız güzel değil? Doğal kız özgüveni yerinde olan kızdır. Güzel olanlar Niye makyaja ve estetiğe başvursun ki? Şükür hepsinden güzelim ben değil onlar benim doğal güzelliğimi kıskanır 🙃

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Estetik güzelleştirir doğallığı yok eder

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Estetik her zaman daha güzeldir :) makyajı ve estetiği sevdikleri için baş vururlar güzel görünmeyi her kız ister çünkü.

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Yahu nesi güzel bi sen beğeniyorsun her estetik yapan güzel değil yapay insanın hiçbir güzelliği değil doğuştan olanın güzelliğin yanından bile geçmezler onlar bile kendilerini beğenmeyip estetik yapar ki estetiğin kısa vadeli bir ömürü olur

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Ben beğeniyorum çünkü estetik güzelliği ortaya çıkartıyor. bana göre de doğallık güzel değil. doğal çoğu kişi fırsatı olsa estetik yapar zaten. zaten ikisi aynı şey belki estetik hakkında bilginiz yok ama estetikte dışarıdan var olmayan bir şey takılmaz. kişiyi baştan yaratırlar

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Hayatımda duyduğum en saçma fikre sahipsin güzel olmak için estetik yapılır doğal güzelliğe estetik yapmak abes olmaz mı?

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Senin fikrin de bana göre saçma. zaten katılmak zorunda değilsin farkındaysan. isteyen kişiler yapabilir bir çok ünlü kişi daha güzel olmak ya da yüz hatlarının daha genç göstermek için güzel de olsa estetik yapar. bir kadın olarak asıl sizin destelemeniz gerekirdi tuhaf..

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Ben doğal güzellim ve gayette estetik yapabilmek için maddiyata sahibim estetikli yapay bir kızla doğal güzel bir kızla nasıl olurda beğenmesiniz? Ayrıca doğal kızlar bakımsız değiller bakım sadece makyajla estetikle olmaz güzel bir kıyafet saça başa bakım veren doğal kızlarda çok sonradan yapay kızlar doğal güzel kızların tırnağı bile olmaz İrem Dereci nin makyajsız ve estetiksiz haline bakın kadın onca makyajdan estetikle bile güzel değil şimdi güzel dersiniz ona da umarım onca shoplu fotoğrafları hallederine güzel demezsiniz inşallah. Türkiye de en çok beğenilen yüzde yüz doğal ünülü kadınlarımız var Beren Saat, Ayça Turan, Tuba Büyüküstün, Aslı Enver, Aslı Bekiroğlu, Seren Sarı Kaya ve Hande Ercel estetiksiz ve makyajsız fotoğraflarıyla bile çok güzeller ve en beğenilen kadınlar neden her konuda insanların düşüncelerine zıtsınız? Bi onlarca estetik ve bolca makyaj yapan kızların fotoğraflarını bi bakınız makyajlarini silince çirkin ördek yavrusu suratları siz galiba estetik ve makyaj yapan birini sahiden öyle güzel olduğunu sanıyorsunuz o fotoğrafların altına yatan onca Shopu ve efektleri makyaji da unutmayınız derim doğal kızlar her zaman bir adım öndedir

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Beğenmiyorum çünkü ''benim tercihim ya hani'' ondan olabilir diye düşünüyorum. siz neden her konuda saçma düşünüyorsunuz peki? bir insan sizinle aynı fikirde olmadığında bu yanıldığını göstermiyor. herkesin kendi güzellik algısı vardır. doğal kadına çirkin dememdim sadece estetik her açıdan kadını daha güzelleştirir dedim ki bunun bir çok örneği var zaten. isterseniz size burada estetik öncesi ve sonrası 100 tane kadın gösterebilirim. estetikli kız benim her zaman tercihimdir benim zevklerime daha çok uyuyorlar. ayrıca doğal dediğiniz kızları siz gerçekten güzel mi buluyorsunuz? bu kızların öz güveni düşük olur genelde. zaten genelde modern ülkelerde estetiğe sıcak bakılıyor daha çok orta doğu gibi yerlerde insanlar doğallığı savunur. ki buda onları kararı beni ilgilendirmez. insanları sizin düşüncenize inandırmak zorunda değilsiniz bunu unutmayın kişi sizden çok ters de düşünebilir saygı duymayı deneyin. saygı duymak önemlidir..

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Bana göre de sizin düşünceniz aşırı saçma hayatımda duyduğum en saçma düşünceye sahipsiniz şu ana kadar kimse estetikli ve makyajlı kadınlara güzel deyipte dünya harikası doğal kızlara çirkin damgası vurmamıştı. O dediğiniz ünlüler sadece estetikle ve makyajla mı sadece güzel olduğu sanıyorsunuz ya yaptıkları Shop ve efekler siz güzellik anlayışınız sıfır. Pardon da öyle bir kural mı vardı kadınların her yaptığı doğruyu ya da yanlışı savunun görüşüm o yönde değil savunmak zorunda değilim

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Sizde benim hayatımda duyduğum en saçma düşünceye sahipsiniz. ayrıca aşırı takıntılı birisiniz sizin görüşünüz nasıl beni ilgilendirmiyorsa umurumda değilse. sizde benim görüşüme bu kadar müdahele edemezsiniz. bu benim zevkim benim düşüncem. estetikli kızları daha çok seviyorum siz sevmeyebilirsiniz zaten aynı olmak zorunda değil. burada ki çoğu kıza katılıyorum ben ama size katılmıyorum bir tek sizin düşünceleriniz bana çok eski ve ters geliyor.

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Burdaki kızların çoğu estetikli ve makyajlı kızların güzel bulamadıklarını söylüyor yorumları okudunuz. Saçma sapan fikirlere sahip insanlara sadece anlam veremiyorum kimse sizin düşüncenize karşı değil doğal kızlar daima öndedir öylede olacak.

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Bu soruda ki kızları kastetmedim genel olarak site içerisinde ki kızları kastettim. bende saçma düşüncelere anlam veremiyorum. bende sizin düşüncenize karşı değilim zaten başta belirttim benim düşüncem ve beğeni algım böyle olduğu için. bana göre de estetik her zaman öndedir ve öyle olacak. zaten doğal kızları beğenmediğimi söylemedim bir çok doğal kızı da beğeniyorum zaten.

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Çirkin yapay suratların güze olduğu sanan en tuhaf insansınız

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Ya tamam da sizine benim düşüncelerimden ne bu kadar taktınız bana? siz de bana göre tuhafsınız bir çok düşünceniz de tuhaf ama ben size karışmıyorum değil mi. ayrıca estetikli kızları güzel buldukları için yapay surata ''Çirkin'' demeniz çok tuhaf

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Çünkü çirkin suratların güzelleştirirler. Evet takıntı biriyimdir benim gibi doğal güzel bir kızı çirkin ördek yavrusu suratli kızlarla kıyasladınız. Estetik yapan kızlar hep aynı surata benzer eşsiz farklı suratları yoklar doğal güzellerin eşsiz sadece kendilerine ait özgün yüzleri ve öz güvenleri olurlar.

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Evet güzel ve bakımlı olmak her kızda önemli. bu kadar takıntılı olmak iyi değildir. estetik yapan kızlar daha kusursuz olur. ayrıca sizi kıyaslayan mı var? ben güzel bulduğum kızları kıyaslıyorum sadece.

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Estektikli kızlar kusurları var oldukları için estektik yaparlar doğal güzel kızların kusuru olmadığı için kusursuz güzel olur. Sinir ettin beni gece gece yapaylar ne ara değerli oldu bazı erkeklerin gözlerinde

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Doğal kızları güzel bulmuyorum ne demek o laf bana da geliyor ama 🙄

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

İnsanları sinir etmekte çok iyiyim bunu hep söylerler. ayrıca doğal kızların da kusurları var hepimizin kusuru var seninde var mesela. benim de kusurum var. sadece estetiğe karşı oldukları için yaptırmıyorlar. ben genel olarak konuştum sen bana nasıl göründüğünü sormadın o yüzden senin görünüşüne yorum yapmadım. :/

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Evet haklısınız her kişinin kusuru var kusursuz insan yoktur oha sonunda sakinleştim düz sağlıklı ileşitim kurabilirim artık. Evet neden bu kadar sinir ediyorsunuz insanları 😬evet şimdi soruyorum peki benim doğal bir kızı nasıl buluyorsunuz beyfendi

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Oh *

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Sakinleşmenize sevindim :D aslında sizi gerçekten güzel buluyorum özellikle gözlerin ve bakışların güzel hanımefendi. ve evet doğal olarak güzelsiniz

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Teşekkür ederim beyfendi beni anlayabilmenize sevindim

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Rica ederim

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Gecenin yorucu kavgasında sonra iyi bir uyku alırız umarım 😃

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Umarım zaten yeni uyanmıştım tekrar uyuyabilir miyim bilmiyorum :D bu arada ben nasılım sizce? bazı kızlar baby face sevmiyor pek ama merak ettim

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Fena sayılmazsınız Türkiye deki erkeklere göre çok iyi bir tipe sahipsiniz. Göz renginiz mavi mi?

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Evet mavi

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Peki 👍

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Teşekkürler iltifatınız için iyi geceler :)

• Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Rica ederim iyi geceler dilerim

• seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Bütün erkekler diyemeyiz ama
    bazı erkekler doğal sevmiyor

3
    3 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Doğal bakımlı kadınları bütün erkekler sever estetikli kadınları sevmeyen çok erkekte

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Zaten önemli olan doğal ve bakımlı olmak parayla herkes rövanşta olur
      Erkeklerin genel tercihini söyledim
      Tabii ki bana göre yanlış
      ufak tefek estetikler yapılabilir
      abartılıp bambaşka bir
      insana dönmek
      doğallığı aşıyor

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Erkeklerin genel tercihi olduğunu sanmıyorum onlar kadının kadın olmasına önem verirler ve ortalık estetik yapan kadınlarla dolu erkekler mecburi olaraktan estetik yaptıran Kadınlarla da olurlar tercihten kaynaklı değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ay valla o kadar haklısın ki. Yok sen şunu yapma yüzün böyle güzel yok şöyle böyle ama Instagram'da followladigi kadınlar kaslarını şey gibi dümdüz yapmış güzel kardeşim erkekler olur ya kaldırmış germiş yukarıya uçlarından gözlerinde takma kirpik. Dudak dolgusu burun estetiği çene estetiği her şey var. He estetiğe karşı değilim ben ama o kadınlar doğal diye geziyo ya 🤣🤣🤣 neyse yani erkekler onlara geçici bakıyorlar çünkü yanlarında olan kadına ise uzun süreli genel erkekleri yapısı öyle bence ama bazıları da estetikli kadın sever evlenir o ayri

1
    0 Yorumla
  • Hecatee
    Hecatee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Sorsan makyaj iğrenç bir şey ama hep aynı espri eşinizi birkere yıkayın alın gibi espriler dönüyor ama hep makyajlı estetikli kadınları seviyorlar. banada kalsa yakışıklı kaslı kendine bakan birini istiyorum ama her istediğimiz olmuyor o zaman koyacan parayı alcen estetikliyi

3
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

ben itici buluyorum doğal güzelliğin yerini asla tutamaz, tavırları ve dış görünüşleriyle aşırı derecede yapmacıklar. modifiye otomobilden farksızlar :D

örnek: öykü serter, gökçe bahadır, ebru gündeş, gülben ergen estetiksizken daha tatlıydı bence

1
    0 Yorumla
  • KitapOkumakŞart
    KitapOkumakŞart Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Bir çalışmaya göre, makyaj, erkeğin kadınla ilgili çekicilik algısını artırma özelliğine sahip. Bununla birlikte, makyaja sosyo-kültürel bir anlam yükleniyor ve makyaj, kadının erkeklerle iletişime geçme isteğini ve flört için müsait olduğunu işaret ediyor. Erkekler kadınların makyaj yapmasına karşı değiller tabii ki. Onlar abartı ve kalıp gibi duran makyajlardan pek hoşlanmıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Meliksah0
    Meliksah0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

Abi yok böyle bişey estetikli ve makyajlı kadınların peşinden koşan erkekler pardon erkek dedim yani tamamen cinsel açlığın esiri olmuş insanlardır benim gibi prensip sahibi sevgiyi ön planda tutan beyler kadını makyajsız sever ben hatta ciddi anlamda makyajdan nefret ediyorum bakmasını bilen her şeyin içinde bir güzellik bulur

1
    5 Yorumla
    • keyifsizbiri
      keyifsizbiri
      +1 yıl

bakmasını bilen her şeyin içinde güzellik bulabiliyorsa makyaj yapanada bakmasını bilirsen içindeki güzelliği görebilirsin beyamca sbsbsbabakaşalasndn

Yorumla
    • Meliksah0
      Meliksah0
      +1 yıl

Ahaahahahhsahshahshhshd bey amca iyimiş

Yorumla
    • keyifsizbiri
      keyifsizbiri
      +1 yıl

Bsbdbsakdbsjakdkakdjsnsnsbsn güzeldi ama kabul et

Yorumla
    • Meliksah0
      Meliksah0
      +1 yıl

İyiydi ahsjajsjkajsjakjsjajjd

Yorumla
    • Meliksah0
      Meliksah0
      +1 yıl

Artık hayatıma nasıl kaydılarsa aşk sevgi kardeşlik diye geziyorum ortalıkta

Yorumla
  • Coraline-0
    Coraline-0 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 22
    +1 yıl

Sorarsan doğal hep onlar için öndedir. İç güzellik yerine dış güzelliği ön planda tuttukları için.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Estetikli insanlar doğal güzeller gibi doğuştan güzel olamadıkları için estetikten önce alaya asagilanmaya, estetikten sonra da otekilestirmeye maruz kalıyorlar. Biz kadınlar iki yüzlüyuz bu çok net bir şey. Estetikli birini de seven sevsin ilgi duyan duysun yani hiç bir koşulda beğenilmeye sevilmeye layık değiller mi olamayacaklar mi? Estetik yaygın değilken de yine kızlar yok o kızın şurası böyle burası böyle vs diyorlardı. Hiç bir estetiğim yok güzel de değilim param olsa ilk yaptıracağım şey estetik olacak zaten. Buraya estetiksizligi savunanlar makyajsız da güzelim resti cekebilenler. Makyajsız güzel degilim ama böyle seviyorum diye gerçekten düşünen biri olduğunu sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • Trilogy588
    Trilogy588 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Nerede estetikli kadın varsa binlerce beğeni alıyor doğal kim bakıyor acaba

2
    1 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Ben doğalım bakanım çok :))

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı.

Doğal seven erkekte var bence. Ama doğal olayim derken çok bakimsizlikta kötü duruyo ya

1
    7 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Doğal denince neden akla ilk gelen bakımsız kadın akla geliyor ki bu devirde kendine bakım yapmayan kadın mı var ki? Estetik bakım mıdır ki? Değildir zaten. Erkeklerin çoğu bakımlı doğal güzel asla demezler ama estetikli kadını sevmeyen birçok erkekte söz konusu

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Bakım. derken estetiği kastetmedim zaten güzel kokmak, duzgun giyinmeye çalışmak. imkanlar ölçüsünde. her yeri estetik. ama. kokuyosa benim için bakimsizdir. Anlatabiliyor. muyum

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Ben de diyorum ki doğal olmakla bakımsızlığın ne alakası var?

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Misal ben dogal seviyorum deyip bacaklarını bile almayan insan var bence doğallık bu değil. Bakimsizlik

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Yahu o dediğin kişiler işin çılkını çıkaran kişilerdir doğal derken yüzün doğallığından bahsediyoruz. Kimse kılı mılı kendine bakmayan kişileri sevmez

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Tuba tamam canim senin fikrin bu benimki bu bayilcam tamam herkes fikrinde özgür✋

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Gozlerin çok güzelmiş diyelim burada noktalayalim. Farkli. dusunmuyoruz. Bende gerekmedikçe, zorunlu olmadıkça bende estetikten yana degilim

Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

-1 yazın beni. Beni etkilemediği sürece, istediği kadar güzel olsun ben ilgi duymam.

1
    1 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

👍 👏

Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.

Arz talep meselesi bu aslında. Bir de kaçan kovalanır derler. Kafam karıştı ama şimdi. Ama şu bir gerçek doğal güzellik kalıcı, yapay güzellik geçicidir. Makyaj er geç silşnecek ve altındaki gerçek ortaya çıkacaktır. 😃😎

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Estetik sayesinde bir şeyler büyüyor işte. Onlar da büyük seviyor.

2
    1 Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Genel konuşmayınız lütfen ben büyük sevmiyorum 😂😂

Yorumla
  • buzdolabıkız
    buzdolabıkız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

erkeklerin doğaldan kastı estetiklerin aslında gerçek olması. Mesela küçük burun büyük meme, ince bel büyük popo vs. bunlar olsun istiyorlar ama estetik olmasın gerçek olsun istiyorlar. Çünkü kendileri mükemmel vücutlara sahipler ya (!).

2
    2 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

En azından dolandırıcı gibi kılık değiştirmiyoruz 🤣

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Ahhhahhhh 😂 öyle isteklerini rüyalarında bile göremezler

Yorumla
  • BuzlarTrileçesi
    BuzlarTrileçesi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı.

Estetikli kadınlara ilgi duyulmaması mı gerekiyor neden duymasın. Abartı bir yüzü yoksa (öyle beğenen de vardır) estetik olduğunu farketmemiş bile olabilir. Farketse de gözüne hitap ediyor olabilir. Kalkıp da sırf estetikli olduğu için "bu estetikli buna ilgi duymalıyım" demiyordur yani. Bence saçma bir kategorizasyon

0
    1 Yorumla
    • Yüce_Türk
      Yüce_Türk
      +1 yıl

Bülent ersoy en iyisi ösdkdldkkd

Yorumla
  • queennn00
    queennn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Güzel gördükleri herkese bakıyorlar. Nasıl güzel göründükleriyle ilgilenmiyorlar. istedigin kadar güzel ol estetikli asırı makyajlı biri gecince senin yüzüne bakmazlar.

1
    0 Yorumla
  • Prestige35
    Prestige35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 74%
    +1 yıl

Estetikli olduğunu duyduğum biri bi anda çirkin geliyor bana. Yapay olan şeylerden nasıl hoşlanabiliyorlar anlamıyorum. Burun ameliyatı vs tamam ama dolgu silikon vs çok kötü çok

1
    0 Yorumla
  • Perikızı__
    Perikızı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü erkek milleti, yıllar önce bir arkadaşın dediği gibi "profesyonel yalancıdır." Çoğunlukla dediği ve yaptıkları aynı olmaz. (Binde bir tersi de karşına çıkabilir. )

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dogal güzellik kadinin karakteri icin diyoruz kendine has bir tavrı davranışı olan kadınlar ise hep seven erkek düzgün erkek diyip nerde sahtekar var onların peşlerinde ağlıyorlar ünlüler bioe böyle kadın her zaman mantıksız sosyal piskolojik olarak kadına bakarsan kadın kendisini seven daha sonra duyguları ile oynayan erkege bagli kaliyor ilginç

0
    0 Yorumla
  • 1a9y0ç3a
    1a9y0ç3a Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bunlar dişi sineğe bile yürür takilmayin estetik falan

3
    0 Yorumla
  • Papayya0
    Papayya0 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Her zaman doğalım. Doğallıktan yanayım. Beni beğenen beğenmiş zaten. Genelde de beğenilirim yani no problemm

1
    0 Yorumla
  • HardChoice
    HardChoice Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Kimse yalan konuşmasın şimdi. Göze hoş gelmeyen ne gönlüne bakarız, ne karakterine... Estetikli güzeldense, estetiksiz güzeli tercih ederiz o başka. Prensesler prensesi kızımız güzel olsun diye o da... 😏

1
    0 Yorumla
  • doganburak65
    doganburak65 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 921 cevap paylaştı.

Erkekler diyerek genel konusmussun. Ben estetikli kadınlara ilgi duymuyorum. Herşeyin orjinali guzeldir

1
    1 Yorumla
    • duvarmenkeroş
      duvarmenkeroş
      +1 yıl

Orİjinal kelimesinin de orİjinali 🙂

Yorumla
  • Öldümamagömülmedim
    Öldümamagömülmedim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Bisi dicem asklarim sizce erkekler ayirt edebiliyo mu bunu? Yuzunde bi ton makyaj olan kadina dogal diyolar mesela

1
    0 Yorumla
  • Spadess
    Spadess Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Doğal güzelliği savunup estetikli kadınlara ilgi duyuyor bazıları. Saçmalık işte, anlamsız. Erkeklere hangi konuda anlam verebiliyoruz ki zaten..

1
    0 Yorumla
  • İmsomniacık
    İmsomniacık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler iste bunlar dogal makyajli hatunlari makyajsiz zannediyorlar makyaj anlayislari kardashian makyaji vs😂

1
    0 Yorumla
  • Keslerr
    Keslerr Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Makyajlı esnetik olmuş dövmesi olan kadınlar hiç ilgimi çekmez tiksinirim doğallıktan yanayım makyaj olursada azıcık olsun

1
    0 Yorumla
  • asdfghgagaga
    asdfghgagaga Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Dış görünüşe cok fazla önem veriyor olabilirler. Buradakiler de genel olarak doğal yazmış 🤷‍♀️

1
    0 Yorumla
  • DuygusalSertMAN
    DuygusalSertMAN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

ben duymam yapay kadınlara karşı çok uzağım. ilgimi çekmez ve ayrıca itici gelirler konuşmak bile istemem

1
    0 Yorumla
  • picmisinenes
    picmisinenes Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Ben dogal seviyorum fakat genelleme yapacak olursak genelde bakımlı vs oldukları için dikkat çekiyorlar sadece

1
    0 Yorumla
  • Baran1979
    Baran1979 Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Bu konuda bir anket yapsanız inanın doğal güzelliğin kazandığını göreceksiniz.

2
    0 Yorumla
  • mylfe343
    mylfe343 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.

Estetiklilere değil güzellere ilgi duyarlar. Yani illa estetik olması gerekmiyor.

2
    0 Yorumla
  • KamusalS
    KamusalS Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Erkeklerin çoğu estetik nedir onu bile bilmez. Dışarıdan gördüğüne bakar. Gerçi bayanlarda kariyer iş para... Bu yüzden erkekler yalan söylüyor durumları hakkında kadınlarda estetik makyaj... istisnalar kaideyi bozmaz!

0
    0 Yorumla
  • R0Westbrook
    R0Westbrook Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Doğal sarışın ve renkli gözlüler candır, estetiklileri sevmem

2
    0 Yorumla
  • BlackDeacker
    BlackDeacker Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Yo hiç makyajlı kız peşinden koşmadım. Sevgilim makyajsız çok güzel zaten 😃

1
    0 Yorumla
  • MErdemA
    MErdemA Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sanırım sığ tipleri daha çekici buluyorlar. Aynı alışkanlık kadınlarda da yaygın.

1
    0 Yorumla
  • HakannGul
    HakannGul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 92%
    +1 yıl

Her erkek için geçerli değil ben ilgi duymuyorum mesela

1
    0 Yorumla
  • alparslann15
    alparslann15 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Hayır ilgi duymuyorum öylelerine saf güzelligi olsun

1
    0 Yorumla
  • FirariHayat
    FirariHayat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Onları eşya gibi görürler , esyaninda güzel görüneni alirssin degilmi

1
    0 Yorumla
  • Starssailor
    Starssailor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Estetik yaptırıp yaptırmadım dicem işte o yüzden 😂

1
    0 Yorumla
  • Sezen33
    Sezen33 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Estetikli değil, bakımlı kadınları seviyorlar bence.

1
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Estetikli olup olmadığını anlamam pek mümkün olmasa da abartılı makyaj olmadıktan sonra benim için sorun olmaz.

1
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Yeminle ben doğal güzelliği önemsiyorum.
    Makyaj kadınlara yakışmıyor.

1
    6 Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

bunu yiyien yok artik zorlama haha

Yorumla
    • ggoodvolunteer
      ggoodvolunteer
      +1 yıl

Yenmesi için söylemedim.
      Bu benim görüşüm.
      Ben makyajı sevmiyorum.
      Onun haricinde bakımlı kişileri severim.

Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

estetikli badana yapan kiz herzaamn daha cik dikkat cekiyor pesinden erkekler kosuyor like onlaratiliyor hatta fenomen oluyorlar yani nerdeyse her erkek seviyor kendisi kandirin

Yorumla
    • ggoodvolunteer
      ggoodvolunteer
      +1 yıl

Dediğiniz gibi her erkek böyle yapabilir.
      Ama ben öyle dediğin gibi her erkek değilim.
      Her erkeğin ağzının suyu akabilir ama bende olmaz.

Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

tamam

Yorumla
    • ggoodvolunteer
      ggoodvolunteer
      +1 yıl

👍🤝

Yorumla
  • Adıultimeguide
    Adıultimeguide Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Genelde doğal seviyorlar estetikli olanlara ilgi duyan bir çevrem olmadı oradan biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • Benchbas
    Benchbas Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ole bisey yokk dogal kizlar herzaman ondedirr

1
    0 Yorumla
  • UDixon2
    UDixon2 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

bence her estetikliyi sevdiklerini sanmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Direkt-Doğrusu
    Direkt-Doğrusu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kimsenin peşinden koşmadım. Estetikli kimseye ilgi de duymadım.

1
    0 Yorumla
  • kovaburcuzekasi
    kovaburcuzekasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler kadınlar gibi maneviyati güçlü yaratiklar değildir. Onlar somut şeyler için yaşarlar. Materyalistlerdir. Kimse aksini iddia edemez. Sorunuzun cevabı da budur

0
    0 Yorumla
  • poyraz_28
    poyraz_28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl

Dünyada çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır estetikli kadın ilgimi çekmez
    Bakımlı , doğal ve estetiksiz kadın ilgimi çeker çünkü yaratıldığı gibi

0
    0 Yorumla
  • King_Arthur
    King_Arthur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Saçma bir soru olmuş. Kimsenin alnında estetikli diye yazmıyor. Estetiğe de zaten genelde kişinin beğenmediği yerleri yenilemesi için başvuruluyor. Doğal olarak estetik ile daha güzel bir görünüme sahip olan kadına da etrafındakiler ilgi duyabiliyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Genel konuşmayın yahu bazı erkekler ya da çoğu erkekler diyin ben sevmiyorum makyaj yapana bile bakmıyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Estetik yapan kadın dikkat çekmek için yapar erkekler de estetikle bol makyajlı kızların daha iyi yem olduğunu düşünür

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü erkekler estetikten makyajdan bakımdan genelde anlamaz göze güzel geldiyse o kadın doğal olduğunu düşünür estetikten anlamadığı içinde

1
    0 Yorumla
  • DışGüveysi
    DışGüveysi Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Doğal, estetiksiz, makyajsız kadın vardıda biz mi ilgilenmedik 😏

0
    3 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Yoo benim çevremde çok var şükür yüzde yüz doğalım

Yorumla
    • DışGüveysi
      DışGüveysi
      +1 yıl

Hep derler ama hiç bulunamazlar

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Çünkü artık doğal güzel kızlar çok az sayıda var

Yorumla
  • NickBırakmadınız
    NickBırakmadınız Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Genel olarak düşünme ben sevmiyorum, doğallık en güzeli ama az biraz da makyaj yapılsın yani

1
    0 Yorumla
  • Umutbilgili
    Umutbilgili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 68%
    +1 yıl

Onları cinsel olarak daha çekici buluyor olabiliriz. Saçlar makyajlar ojeler ve açık kıyafetler. Hayvani yönlerimizi besliyor olabilir bunlar bilemedim.

0
    0 Yorumla
  • IEpinEphrinEI
    IEpinEphrinEI Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Öyle birşeyi mabadül şahanenizden mi uydurdunuz hanımefendi tamamen sallama bir fikir bu bıktık iftiralarınızdan.

0
    0 Yorumla
  • Yaralı-Kovboy
    Yaralı-Kovboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Benım için tipi güzel olması yeterli boyuda 1.55-1.65 olması yeterli birde fitnessi sonsuza kadar sevmesi lazım 😊

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkekler neden estetikli kadınlara ilgi duyar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden estetikli kadın sever? 16 cevap verildi
Erkekler neden estetikli kadinlari daha cok begenir? 17 cevap verildi
Erkekler estetikli kadınları neden sever heryer estetikten geçilmiyo😡? 14 cevap verildi
Erkekler neden estetiklilere güzel diyolar? 43 cevap verildi
"Estetiğe karşıyım" diyen erkekler neden estetikli kadınlara bakarlar? 43 cevap verildi
Erkekler bu tipte estetikli kadınları daha mı çok beğeniyor ve neden? 78 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨