Her banyo yapmam da saçlarım dökülüyo topak topak ama kel olmuyom bu nasıl iştir arkadaş el alem o kadar para veriyo taa nerelerden saç ektirmek için geliyo kel kafasına ben ise dökül dökül kel olmuyom😀
Güncellemeler
+1 yıl
Üstelik yaşım 27
Güncellemeler
+1 yıl
Dökülen saçların yerine yenisi geliyormuş hadi hayırlı olsun 😎
Saçlarım dökülüyor uzun saçlarım var ama kel olmuyom?
Anladım benimde gür saçlar ama çok kurumuyo bende kurusa da 2 gunde kendi kendine nemlenmeye başlıyo kış mevsimi bu durum daha da uzuyo tabi düz benim sac yapısı yani nasıl örnek vereyim Barış Akarsu seklini alabilen saç
Bi ara yıkadıktan sonra havluyla kuruladiktan sonra kimyasalı az olan bi saç kremi kullanıyordum şimdi argan yağı sürüyorum ve saçlarımı duşta tarıyorum duştan sonra hiç tarak sürmüyorum öyle olunca kabarmıyor bunu da bi youtuber dan öğrenmiştim ama cidden işe yarıyor jdjdj
Anladım ben hiç saç yağı kullanmadım sabun ve şampuan dışında birsey kullanmadm ama 1 tane almayı dusunuyom doğal saç yağı tavsiyen nedir erkek için ayrımı oluyo jdbshsv
Ben genetik olduğunu dusunmuyom pederde o kadar dökülme yok onun saçlar da gür aslında sitresin de etkisi var son zamanlar da biraz sitres yapıyom sitres yaptığım zamanlar da daha yoğun oluyo dökülme fark ettim bunu birde geç yıkama yaparsam saça o zaman fark oluyo iyice durulma olmazsa onunda etkisi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim bu zamana kadar dökülen saçlarımı hesap etsem şimdiye kel kalmış olmam gerek ama hala saçım var çok şükür ndnsns
Her banyo da dökülüyor muo zaman dökülen saçların yerine yenisi geliyor bende de öyle durum öyleyse benim pederde de gür saçlar var acaba genetik mi😀
Genetiktir annemin babamın saçları da yaşlarına göre gürlük açısından iyi çünkü. Her banyoda dökülüyor evet
Anladım bende genetik oldunu dusunuyom çoğu arkadaş diyor saçların çok güzel biraz banada ver kimisi de diyor peruk gibi saçların var 😀
Gürlüğü iyi de ben yapı olarak beğenmiyorum saçımı ya kabarıyor çok yıkadıktan sonra kuruyunca, bakım istiyor
Anladım benimde gür saçlar ama çok kurumuyo bende kurusa da 2 gunde kendi kendine nemlenmeye başlıyo kış mevsimi bu durum daha da uzuyo tabi düz benim sac yapısı yani nasıl örnek vereyim Barış Akarsu seklini alabilen saç
Bakım kimyasal katkılı ürünler mi yoksa saf doğal saç yağı mı suruyordun🤔
Bi ara yıkadıktan sonra havluyla kuruladiktan sonra kimyasalı az olan bi saç kremi kullanıyordum şimdi argan yağı sürüyorum ve saçlarımı duşta tarıyorum duştan sonra hiç tarak sürmüyorum öyle olunca kabarmıyor bunu da bi youtuber dan öğrenmiştim ama cidden işe yarıyor jdjdj
Anladım ben hiç saç yağı kullanmadım sabun ve şampuan dışında birsey kullanmadm ama 1 tane almayı dusunuyom doğal saç yağı tavsiyen nedir erkek için ayrımı oluyo jdbshsv
Bende banyodan sonra taramam hep oyleydim o zaman kırılma olmuyo 😀
uzun saç bakımı zordur
Nasıl zor sür sabunu veya şampuanı durula geç bitti 😀
sonra böyle dökülsün
Yok ben kendimi bildim bileli dökülüyo hep uzattım saçları onla alakası olduğunu sanmam senin için bakım nedir saça onca kimyasal sürmek mi
doğal bakım yağları süreceksin ara ara
Hic kullanmadım yani tam organik doğal saç yağı al diyon peki bunu aldım diyeyim haftada 1 kere kullansam yeter mi ben her zaman kullanmam
genetikse hiçbir şey fayda etmez
Ne genetikse anlamadım
dökülme
Ben genetik olduğunu dusunmuyom pederde o kadar dökülme yok onun saçlar da gür aslında sitresin de etkisi var son zamanlar da biraz sitres yapıyom sitres yaptığım zamanlar da daha yoğun oluyo dökülme fark ettim bunu birde geç yıkama yaparsam saça o zaman fark oluyo iyice durulma olmazsa onunda etkisi olur
Mesela 2 gunde yıkayacağın yere 5 günde yıkarsan