Bence dolgu yaptırma çünkü burnunu küçülttüreceksen dolguyla kötü durabilir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burnumu maalesef bu sene küçülttüremem en azından dolgunla kendimi tatmin ettireyim dedim bende ve dolgu 2 sene kalıcı zaten estetik olduğum zaman dolgu olmayacak
O zaman şöyle yaparım ilk dudak ve jawline sonra bi bakarım kendime iyi hissedersem burunu elerim ama beğenmezsem burunda yaptırırım teşekkür ederim ☺️
Hem çirkin olmam ki daha güzel olurum ve dolgu kalıcı değil ileride fikrim değişirse bir daha yaptırmam olur biter yine de güzel bulduğun İçin teşekkür ederim
Ben bir yabancıyım annen gibi görmüyorum seni onun için çok güzelsin tıpkı kızımın benim için çok güzel olması gibi ve seni tanımıyorum çirkin olsan kırılmani zerre umursamadan söylerim gerçekten güzelsin
bence küçültmek yerine dolgu yaptır direkt. burnun çok güzel ve dolguyla estetikli gibi olur. ben yaptırdım çokkk memnunum İstanbul'da yaşıyosan doktor önerebilirim
Teşekkür ederim ama maalesef öyle hissedemiyorum çocukluktan beri özgüvensizim bir şeylerin değiştiğine kendimi anca öyle inandırıp biraz özgüven kazanabilirim bende deniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence dolgu yaptırma çünkü burnunu küçülttüreceksen dolguyla kötü durabilir
Burnumu maalesef bu sene küçülttüremem en azından dolgunla kendimi tatmin ettireyim dedim bende ve dolgu 2 sene kalıcı zaten estetik olduğum zaman dolgu olmayacak
İçine sinecekse yaptır ama zaten dudak ve jawline ile görünüşünde büsbüyük bir fark olur. Ha illa burun değişsin diyorsan eklettir gitsin
O zaman şöyle yaparım ilk dudak ve jawline sonra bi bakarım kendime iyi hissedersem burunu elerim ama beğenmezsem burunda yaptırırım teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm
Güzel yüzün seni rahatsız ediyor illa ki çirkin olacağım diyorsun yani geçmiş olsun
Annemde senin gibi diyor onu ikna etmek zor oldu ama sizin gibi göremiyorum maalesef
Hem çirkin olmam ki daha güzel olurum ve dolgu kalıcı değil ileride fikrim değişirse bir daha yaptırmam olur biter yine de güzel bulduğun İçin teşekkür ederim
Ben bir yabancıyım annen gibi görmüyorum seni onun için çok güzelsin tıpkı kızımın benim için çok güzel olması gibi ve seni tanımıyorum çirkin olsan kırılmani zerre umursamadan söylerim gerçekten güzelsin
Teşekkür ederim..
💐
💓
O kadar güzel ki burnun.. benimki baya kemikli ama yaptırma isteği gelmedi hala :D bence yüzünün işleme ihtiyacı yok gerçekten çok beğendim
bence küçültmek yerine dolgu yaptır direkt. burnun çok güzel ve dolguyla estetikli gibi olur. ben yaptırdım çokkk memnunum İstanbul'da yaşıyosan doktor önerebilirim
Burnuna dokunma.
Ama ila bir değişiklik yaparsan dudaklarına yaptır.
Tamam teşekkür ederim ☺️
Burnunu elleme ama jawline olur
Teşekkürler
Öpesim geldi yanaklardan
😀
Bunu mu degiscen gayet normal bu
Evet bana biraz büyük ve ucu düşük geliyor
Bence gerek yok
Olsun en azından biraz daha özgüvenli hissederim
Umarim acısız olur
Teşekkür ederim
Bence gerek yok güzelsin zaten
Teşekkür ederim ama maalesef öyle hissedemiyorum çocukluktan beri özgüvensizim bir şeylerin değiştiğine kendimi anca öyle inandırıp biraz özgüven kazanabilirim bende deniyorum