Ya abi cidden yani sadece abazasiniz etek giydi tahtik oldum şort giydi tahrik oldum dekolte giydi tahrik oldum şefaf ayakkabi nedir ya bu kadar cidden kendinizi kontrol edemeyen zayif kisiler misiniz?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne sacma bir yorum bu? Bir insanin aksesuardan ya da kiyafetten tahrik olmasi gayet normal. Bir kadin da bir erkekteki dovmeden tahrik olabiliyor, erkegin deri ceket giymesi ona cok seksi gorunebiliyor. Bunlar insanin dogasinda olan seyler. Bazi seyleri seksi bulmak ve ondan tahrik olmak insanin kontrol edebilecegi seyler degil. Hayir yani sanirsin bize seksi gelen bir seyi gorunce gozumuzu ayirip rahatsiz edecek sekilde bakiyoruz ya da taciz ediyoruz demisiz. Cidden bos konusuyorsunuz.
Ayak fetişi var sende, bir insan ayaklara nasıl yükselebilir? jskskd
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normal siradan bir ayak gordugum zaman asla ilgimi cekmez. Ama bazi kadinlarin ayaklari gercekten cok seksi olabiliyor, en azindan bana oyle geliyor. Ama dedigim gibi ozellikle de bu terlikler cok seksi geliyor gozume.
Evet bu ikisini de cok duyuyorum kadinlardan. Ozellikle de kollari kivrilmis beyaz gomlek. Gomlegin sebebini bilmiyorum ama takim elbise acaba bir erkegi daha erkeksi gosterdigi icin seksi geliyor olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buda çok güzel duruyor bence 👌
www.trendyol.com/.../yeni-ipli-siyah-suet-topuklu-ayakkabi-p-95246590
Kesinlikle katiliyorum. Ozellikle de bu ayakkabilar beyaz tenli kadinlarda cok dikkat cekici duruyor bence.
ayak bilekleri ince ise seksi oluyor..
@SırrıYok benim ince ve sevmiyorum
zarif kadınlar göze hoş geliyor bence.. ve bilekler ince ise zerafeti arttırıyor
@SırrıYok erkekler bu denli ayağa önem veriyormu bilmiyordum
genel olarak zerafeti severim ben... ayak fetişi değil benimki :) zerafet tercihi diyelim.
Ya abi cidden yani sadece abazasiniz etek giydi tahtik oldum şort giydi tahrik oldum dekolte giydi tahrik oldum şefaf ayakkabi nedir ya bu kadar cidden kendinizi kontrol edemeyen zayif kisiler misiniz?
Ne sacma bir yorum bu? Bir insanin aksesuardan ya da kiyafetten tahrik olmasi gayet normal. Bir kadin da bir erkekteki dovmeden tahrik olabiliyor, erkegin deri ceket giymesi ona cok seksi gorunebiliyor. Bunlar insanin dogasinda olan seyler. Bazi seyleri seksi bulmak ve ondan tahrik olmak insanin kontrol edebilecegi seyler degil. Hayir yani sanirsin bize seksi gelen bir seyi gorunce gozumuzu ayirip rahatsiz edecek sekilde bakiyoruz ya da taciz ediyoruz demisiz. Cidden bos konusuyorsunuz.
O yüzden mi gizli üye olarak sordunuz soruyu bu gayet normalse neden kendinizi gizliyorsunuz
Gizli uye olarak sormamla konunun ne alakasi var 😂 Gercekten sacmalamaya basladiniz iyice. Size iyi aksamlar diliyorum 🙋🏻♂️
Ayak fetişi var sende, bir insan ayaklara nasıl yükselebilir? jskskd
Normal siradan bir ayak gordugum zaman asla ilgimi cekmez. Ama bazi kadinlarin ayaklari gercekten cok seksi olabiliyor, en azindan bana oyle geliyor. Ama dedigim gibi ozellikle de bu terlikler cok seksi geliyor gozume.
ilginç.
Kesinlikle kalem etek
Acayip kışkırtıcı gözüküyor bana
Yani yükselmiyorum da. Deri ceketi yakıştırırım.
Mmm beyaz gömlek nedense😂 takım elbise
Evet bu ikisini de cok duyuyorum kadinlardan. Ozellikle de kollari kivrilmis beyaz gomlek. Gomlegin sebebini bilmiyorum ama takim elbise acaba bir erkegi daha erkeksi gosterdigi icin seksi geliyor olabilir mi?
Kesinlikle💙
Bir modacı gorse bu soruyu kalp krizi gecirir
Cok mu kotu ki bu terlikler 🤨
Eli güzelse saat ve el takıları aşırı güzel duruyor. Ama yükselmiyorum sadece hoş buluyorum
Benim en cok iltifat alan yerim eller olmustur hep. Taki konusunu bilmiyorum ama el konusunda cok fazla soyleyen oldu daha once.
knk bu ayak fetişliği değil mi?
boncuklu bileklikler... saçma ama seksi
Demek ki her insanin farkli zevkleri olabiliyor. Bunu daha once hic duymamistim bir kadindan.
Deri ceket 😁
Buna da kalkmasın be