Güzellik & Bakım En iddialı ve "ben burdayım" diyen ruj rengi kırmızıdan sonra hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yapay Zekaya Sor Kırmızı ruj en iddialısı, onu biliyoruz. Peki ondan sonra sırayı hangi renk alıyor rujda? Sizce?💄 #EdamedaBeauty #EdaMakyaj ꧁ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶꧂ Güncellemeler+1 yıl Beğeni için teşekkürler @ksRehber 💖 Güncellemeler+1 yıl Güncellemelerce En iddialı ve "ben burdayım" diyen ruj rengi kırmızıdan sonra hangisi? Cevapla Ruj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Mor renk bence 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kırmızı bence kızların anlam yüklediği ama esasında kimseye hoş gelmeyen bir renk. 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Opemedigim dudak benim değildir o yüzden takip etmiyorum 😂 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl mor tabiki 🤪 albenisi olan renk , mor ruja düşerim 🤪 1 0 Yorumla
Richrich1 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl İddialı dersek direk ön plan herhalde siyah olabilir mi 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Kırmızı bence sıradaki ruj rengi 1 0 Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Kırmızı ve tonları gül kurusu rengi olabilir 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence kırımızı tonlu her hangi bir ruj 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önce siyah, sonra bordo, sonra mavi. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Vişne çürüğü 1 0 Yorumla
Gitmek_ve_İstemek Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Mat pastel renkler, siyah, leylak rengi ve bordo. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Pembe 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahverengi 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Net siyah 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mat ruj bordo. 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Bordo olabilir 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Mor renk bence
Kırmızı bence kızların anlam yüklediği ama esasında kimseye hoş gelmeyen bir renk.
Opemedigim dudak benim değildir o yüzden takip etmiyorum 😂
Fosforlu pembe
Her yerde dikkat çeker
İddialı dersek direk ön plan herhalde siyah olabilir mi
Parlak renkler fuşya mavi mor yeşil
Siyah ve parlak tonlar
Mor veya bordo
Sadeliği seviyorum ben
mat kırmızı
mat bordo
Kırmızı bence sıradaki ruj rengi
Kıpkırmızı olan 💋
Kesinlikle artık bordo 😅😋
Mor Ve Uçuk Pembe
Açık kırmızı olabilir Eda
Kırmızı ve tonları gül kurusu rengi olabilir
Bence mor asaletin rengi
Bordo ve nude tonlar bence
Bence kırımızı tonlu her hangi bir ruj
Önce siyah, sonra bordo, sonra mavi.
Vişne çürüğü
Mor :)
Bordo
Bordo olabilir
Siyaha yakın bir renk var bence o 😂
Pembe ve bordo
nude tonlar
Mat pastel renkler, siyah, leylak rengi ve bordo.
Kırmızı
Mor.
Pembe
Kahverengi
Net siyah
kahverengi
Siyah tabikide
Pembe ve bordo
Şarap kızılı😀
Mat ruj bordo.
kahverengi ya da mor
Kırmızı
Mat pembe ruj
Siyah ve bordo
Bordo
bordo
pembe
Bordo olabilir
Bordo
Siyah bence
Siyah
çok cırtlak ve açık renklee mor gibi pembe...
bordo tabiki
Bordo renk.
Bordo
Mavi
bordo olabilir
Bordo
parlatıcı 😂
Bordo
Siyah ve koyu mor