Örneğin; aşırı kıllı olması ve bunun için bir şey yapmaması ya da kötü dişlere sahip olması gibi.

Örneğin; aşırı kıllı olması ve bunun için bir şey yapmaması ya da kötü dişlere sahip olması gibi.

Ter kokusu, sigara kokusu, ağız kokusu.
Bazıları var hatta o kadar sigara içiyorlar ki yanımdan geçerken bile 50-60 yaşında maltepe içen amcalar gibi kokuyorlar.
Aşırı kıllı olan erkeklerin gerçekten bu duruma duyarsız kalması beni tiksindiriyor bazılarının kollarındaaki kıldan bi yastık olur ama onlara gore ne var ki 🤣🤷♀️
Hijyen yoksaaa hiç bi şeyin önemi yok
bu her şeyden önemli.
Ağız kokusu ter kokusu vs başta olmak üzere, kıyafetlerinin temiz olması
Saç sakal bakımının düzgün olması , kılları zaten soyledik
İyyy şey bacak kıllarından da rahatsız oluyorum ama özellikle kol altındaki kıllarının temizlenmemesi beni tiksindiriyor yakışıkklı olsa bile tiksinirim o kişiden..
Teşekkürler 🧚♀️
Ricalar.
Sarı dişler, yağlı vücüt, aşırı dağınık sakallar, yağlı saçlar.
Cevap
4Cevap
Kirli tırnaklar yakından bakıldığında her yeri delik delik olan yüz yapısı erkeksi kokmak adı altında oluşmuş pis koku.
Cildinin kötü gözükmesi
Dişleri tabiki. Dişlerine bakarak bakımsız olup olmadığını anlayabilirim. Ve elleri de çok fikkatimi çeker. Tırnakları..
Bence aşırı kıllı olması, pis kokması, sarı dişlerinin olması bunlar bakımsız olduğunu işaret eder belki daha çok vardır aklıma bunlar geldi
Ya şey bıyıklarını erkek fazla uzatınca suratı birbirine karışınca ben uzaklaşıyorum.
Sarı dişler, pis kokma , berbat tırnaklar , yağlı saçlar
Ne kadar bakımlı olsa da kıl bakımsız imajı çiziyor bence de
Dişleri, tırnakları ve dış görünüşüne verdiği özeninden anlaşılır bence.
dilinin üstü beyazsa🤮
Yorum için teşekkürler.
Pamukçuk, yani mantardan bahsediyor olmalısın.
Ancak dil beyazlamasının altında binbir çeşit neden var mantardan farklı olarak örneğin kalp rahatsızlıkları falan. Görünüş olarak rahatsız edici olduğunu söyleyebilirim ama bana göre bakımsızlıktan uzak bir konu.
bilmiyordum...
Sen benim yerime demişsin zaten
Bakımsız dişler ve ağız kokusu
Diş fırçalamaması ve deodorant kullanmaması.
Sakaldan dislerden anlasilir
Sakallarinda yillanmis ekmek kirintisi olmasi
Diş ve tirnaklar dir
Sakalın durumu
Pis olması
Çok kıllı olması aşırı yani ve el önemli
Çok şükür hiçbiri yok
Dişlerinin sarı olması
Dişleri ve kokusu
Bakım yapan erkekler bacımdır
neden shds
Topa benziyorlar dkdk ayrıca engelimi açmışsın sağol aşkom