Vücudu düzenli nemlendirmek gerekiyor. Ama çoğu insan bunu ciddiye almıyor neden sizce?

Güncellemeler:
Vücudu düzenli nemlendirmek gerekiyor. Ama çoğu insan bunu ciddiye almıyor neden sizce?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1517Çünkü türk kültüründe genel olarak bakım kültürü yok
Vücutlarında yabancı madde bulunmasından rahatsız olabilme durumları olabilir. Kendimden biliyorum, ne zaman nemlendirici vb. türevlerini kullanmaya çalışsam elimi-yüzümü yıkama ihtiyacı hissediyorum. Gözeneklerimin tıkandığını hissedip adeta nefes alamaz oluyorum. Bu yüzden bakım ürünleriyle aram yok. İhtiyacım olduğunu da düşünmüyorum.
Benim gibi olanlar olabilir ya da alerji vb. durumları olanlar da olabilir. Kimseyi kınamamamız gerekiyor, çünkü birbirimiz hakkında bilmediğimiz çok şey var. Kimseyi kendimizle bir görmemeliyiz...
Catlak kanama varsa surulebilir abartmaya gerek yok su ekonomide zaten cogu insan alamaz bile
Ihtiyac duymuyor olabilir. Herkesin cilt nemi farkli cunku.
Çünkü ya önemsemiyorlar, ya da nereden başlayacaklarını bilmiyorlar. Erkek arkadaşımı şampuan ile yüzünü yıkadığını gördükten sonra, bugün onun için yüz yıkama jeli aldım. gördüğümde vereceğim. Cidden erkekler niye böyle akwkwkwk
Diğer insanları bilmiyorum da ben tembellikten kulanmiyorum zaman bulamiyorum hı zaman bulamiyorum derken de öyle bir iş yaptığım da yok ama erinirim yani daha nasıl açıklayayım benden bu kadar😂😂
Ben sürüyorummmm english home'dan aloe veralı aldım mesela sivilce izimde sürüyorum 2 güne izi gidiyor biraz
Alışkanlık haline getirmek gerek ve çoğu insanda bunu alışkanlık haline getiremiyor
Parasızlıktan olabilir ben de var 😃
çünkü gerek görmüyoruz
Kendi tercihleri kimseyi ilgilendirmiyor
Cildim kurumuyorsa niye nemlendireyim
Benim çevremde kullanan çok bende kullanırım
Sevmiyor belki
Trnin maddi olanakları elverişsiz olduğundan
Çünkü ellerini çok fazla kullanıyorlar ve ellerinin sürekli yağlı olması onları deli ediyor.
Niye vücudu sürekli nemlendirmek gerekiyor ki? Bence sistem dayatması bunlar. Çok su içen insanın cildi zaten güzeldir kanımca
Alışmadık G*tte don durmaz kültür meselesi bence 🙏🏻🦋😂
Kremin tenimde yarattığı yağlanma hissinden rahatsız oluyorum.
El ayak her ikisinide kullanıyorum ama bazen yoğunluktan unutuyorum