Güzellik & Bakım 1 ay Makyajını çıkarmaya üşenenlerden misiniz? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 04 keske su an biri silse makyajimi uykum yok ama makyajla geçirdigim her saniye alehime isliyor 😀😀😀 Güncellemeler: Takip Et 04 Paylaş FacebookTwitter Makyajını çıkarmaya üşenenlerden misiniz? 1026 Görüşünü yaz
BanaNeHa | Güzellik & Bakım konusunda 125 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Çıkarmıyorum evet hatta yatmadan önce makyaj yapıp yatıyorum bazen, şu anda da göz kalemim duruyor mesela yüzüme gözüme dağılmış olsa da hadjsjsa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay goz kalemi neyse dee fondotenn 😑😑 Yorumla BanaNeHa 1 ay o da sorun olmaz bana Yorumla
BaşkaYok Xper 2 1 ay Bu makyajlı halin ise makyajsız halini düşünemiyorum 😄😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay hakaret mi ettin sennn Yorumla
Gizli Üye 1 ay Bazen üşenirdim sevgilim silerdi 😭😭😭 Neden onu benden aldın Allah'ım, cennettedir inşallah canım Tugay'ım. Bir gün tekrardan görüşeceğiz 😭💔 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Soran 1 ay inşallah Allah sabırlar versin 😟 Yorumla
Onlygirl_ | Güzellik & Bakım konusunda 344 görüş paylaştı. Guru 1 ay Evet. O yüzden makyaj yapmıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay Su an ayni derdim var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Weltschmerzzz | Güzellik & Bakım konusunda 160 görüş paylaştı. Yoda 1 ay değilim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hot_chocolate | Güzellik & Bakım konusunda 905 görüş paylaştı. Master 1 ay Üşenmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dikkatedilmeli Xper 5 1 ay Yapmadığım için üşenmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Buseelif3501 | Güzellik & Bakım konusunda 234 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Evet uykum varken Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
corakath Xper 4 1 ay makyaj yapmam, usenmem gereken bi sey de olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Öylesine1üye | Güzellik & Bakım konusunda 303 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bizim çocuklar pamuk ve su kullanmadan çıkartır hemen gelin bakıyım çocuklar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ElCuco | Güzellik & Bakım konusunda 322 görüş paylaştı. Guru 1 ay adres ver tuz ruhu kapıp geliyim. Bir daha böyle dert çekmezsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay harbiden su makyaj iskence gibi degil mi yaa bildigin boya yaa insan kafasini yastiga falan koymaya/yaslamaya cekinir... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ilalilali | Güzellik & Bakım konusunda 84 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Filtreden yüzün zor belli oluyor makyajlı nereden anlayalım 🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay çok kiricisin Yorumla ilalilali 1 ay Olanı söyledim kırıcı olmak değildi amacım sende farkında değil misin? Yorumla
Barış_LonelyForever | Güzellik & Bakım konusunda 2,7b görüş paylaştı. Master 1 ay Makyaj yapmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Theseussz | Güzellik & Bakım konusunda 625 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yüzün hala parlıyor o çıkıyor filtre mi geliyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KTİPİYOZ | Güzellik & Bakım konusunda 128 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Kanser olacan canser Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sanki_freud | Güzellik & Bakım konusunda 81 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Makyaj yapmayanlardanım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay boyle daha guzelsin beybi 💋 kendine guvenn Yorumla
Donjuan1psikopat | Güzellik & Bakım konusunda 107 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Bu kızı makyajsız görmek vardı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay çok kiricisin Yorumla Donjuan1psikopat 1 ay Ne alakası var manşet 😀 Yorumla Soran 1 ay canseti cansel canseti duydum Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay ama manset ilk defa basima geldi dumur oldumm 😀 Yorumla Donjuan1psikopat 1 ay Kimi ne duydun 😀 Yorumla Donjuan1psikopat 1 ay Manşet olmuşun gamzelijalset Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1026Çıkarmıyorum evet hatta yatmadan önce makyaj yapıp yatıyorum bazen, şu anda da göz kalemim duruyor mesela yüzüme gözüme dağılmış olsa da hadjsjsa
goz kalemi neyse dee fondotenn 😑😑
o da sorun olmaz bana
Bu makyajlı halin ise makyajsız halini düşünemiyorum 😄😄
hakaret mi ettin sennn
Bazen üşenirdim sevgilim silerdi 😭😭😭 Neden onu benden aldın Allah'ım, cennettedir inşallah canım Tugay'ım. Bir gün tekrardan görüşeceğiz 😭💔
inşallah Allah sabırlar versin 😟
Evet. O yüzden makyaj yapmıyorum.
Su an ayni derdim var
değilim
Üşenmem
Yapmadığım için üşenmiyorum
Evet uykum varken
makyaj yapmam, usenmem gereken bi sey de olmaz
Bizim çocuklar pamuk ve su kullanmadan çıkartır hemen gelin bakıyım çocuklar
adres ver tuz ruhu kapıp geliyim. Bir daha böyle dert çekmezsin
harbiden su makyaj iskence gibi degil mi yaa bildigin boya yaa insan kafasini yastiga falan koymaya/yaslamaya cekinir...
Filtreden yüzün zor belli oluyor makyajlı nereden anlayalım 🤣
çok kiricisin
Olanı söyledim kırıcı olmak değildi amacım sende farkında değil misin?
Makyaj yapmıyorum
Yüzün hala parlıyor o çıkıyor filtre mi geliyor
Kanser olacan canser
Evet ayol çok üşenirim
Makyaj yapmayanlardanım
boyle daha guzelsin beybi 💋 kendine guvenn
Bu kızı makyajsız görmek vardı
çok kiricisin
Ne alakası var manşet 😀
canseti cansel canseti duydum
ama manset ilk defa basima geldi dumur oldumm 😀
Kimi ne duydun 😀