Bak taytin guzel tamam ama ustundeki t-shirt fazla bol boyun uzun kilonda gayet iyi en azından ustune oturan bir t-shirt bile giysen cok daha iyi durur.
Beni de eskiden murat boza, mabel matize benzetirlerdi simdi cakala benzetiyorlar nerden nereye 😀 Güzel bir kızsın benim kriterlerime gore. Seni bu soruyu sormaya iten bir sebep var mi yoksa sadece meraktan mi soruyorsun
ciddimisin hiçte göstemiyordun dediğin gibi tshirt kısa göstermiş o zaman.. Böyle şortlu filan foto var mı. Bacak yapın çok iyi bak bazı kızların senin gibi değil
Giyim tarzı diyorsan allta zaten tayt var üstte ki tişört bol saclarin biraz daha bakimli olabilirdi genel olarak kötü durmuyor ama cok salaş görüntü vermissin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Resim yok
Yüz hatların çok sivri çok çekici gözlerin bi tık saha büyik olsa çok daha güzel olurdu ama çene sivriligine eridim
Güneş var ya bakamıyorum kısmışım bayağı
Olabilir ben çemeni begendim
evt v şeklinde çene çok moda
Aynen maşallah 😘
bir şey söyleyeceğim beni herhangi bir ünlüye benzetebildiniz mi deniz baysal demet özdemir merve boluğur
Yok belki merve bologur bi tık andıeıyosun
onun da gözleri yüzü v şeklinde ya o yüzden sordum
Yuzun guzel sayilir bacaklarjn ince kalcan normal gibi duruyor goguslerin ortalamanin belki biraz altinda normale yakin bucudun var yani
Tatli kizsin 10 uzerinden 6.5 en cok ten rengini ve saglikli gözüken cildini begendim
Sağolun teşekkür
Giyim tarzini degistirirsen cok daha guzel olabilirsin 10 uzerinden 8'e kadar potansiyelin var
Spor giyimi çok beğeniyorum elbise daha kötü duruyor üstümde
Bak taytin guzel tamam ama ustundeki t-shirt fazla bol boyun uzun kilonda gayet iyi en azından ustune oturan bir t-shirt bile giysen cok daha iyi durur.
Sağolun öyle denerim bir de
Rica ederim özellikle siyah ve gri tonlari size cok yakisir ve spor giyim tarzi da size uygun sporcu fiziginiz olduğu icin
bir şey diyeceğim beni demet özdemir merve boluğur deniz baysala benzetebildiniz mi
Deniz baysala benziyorsun diger ikisine cok benzemiyorsun merve bolugur neysede özellikle demet ozdemirle alakan yok 😀
yok üçüne gerçekten benzetiyorlar o yüzden sordum cidden benzetiyorlar ben de benzetmiyorum ama sorayım dedim meraktan
Beni de eskiden murat boza, mabel matize benzetirlerdi simdi cakala benzetiyorlar nerden nereye 😀 Güzel bir kızsın benim kriterlerime gore. Seni bu soruyu sormaya iten bir sebep var mi yoksa sadece meraktan mi soruyorsun
ama gerçekten mabel matize benziyorsunuz öyle genelde giyim tavsiyesi almak için açtım
Teşekkürler 😀Ben de ayni amacla kullaniyorum genellikle. Sizin benim icin bir tavsiyeniz var midir acaba?
yani gayet iyi görünüyorsunuz sakal bırakmanız iyi olmuş bence öbür türlü fazla baby face olurdu
Teşekkürler dediginiz gibi kesince fazla baby face duruyor mumkun oldugunca bu boyutlarda tutmaya calisiyorum
yüzün saçların güzel bence ama bol tşörtten vücut hatların belli değil yorum yok
başka bir şey söyleyemiyozmu beğendiğimizle ilgili
Neyi beğendiniz ki
bacakların iyi bide minyonsun ya tam istediğim gibisin
Şey bol tshirt olduğu için kısa göstermiş hem bol hem uzun 1.69 boyum
ciddimisin hiçte göstemiyordun dediğin gibi tshirt kısa göstermiş o zaman.. Böyle şortlu filan foto var mı. Bacak yapın çok iyi bak bazı kızların senin gibi değil
Bacak yapısı iyi derken anlamadım
Kanka saçlarını dalgalı yap çok yakışır sana
Foto eklememissin?
Profil fotosu var oradan bakabilirsin
Burasi Ankara sanki
Neden bu kadar bol tişört?
Bayağı zayıfladım da evt Ankara oversize normalde
Seni daha once gördüm sanki:)
Hyr sanmam beni detaylıca yorumlayabilir misiniz
Giyim tarzı diyorsan allta zaten tayt var üstte ki tişört bol saclarin biraz daha bakimli olabilirdi genel olarak kötü durmuyor ama cok salaş görüntü vermissin