Güzellik & Bakım Bıyıklarımı almak zorunda kalıyorum, bu maske yasağı neden kalktı ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ne güzel pala bıyık yapmıştım. Güncellemeler+1 yıl Valla yeter ya Güncellemeler+1 yıl Güncell Bıyıklarımı almak zorunda kalıyorum, bu maske yasağı neden kalktı ya? Cevapla Güzellik Soruları Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Onları kendine olan saygın için alman lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben kendi kendime görünce bile rahatsız oluyorum millet için mi süsleniyorsun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Süslenmek degil ki, ne zararı var çıkıyorsa vardır hikmeti. Kimse bakmasa dik dik, almazdım Yorumla Soran +1 yıl Koltukaltı mesela koku yapıyor diye alıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kotu görünüyor ama😄😄 erkekler gibi sakal yap o zaman Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂yok onu denedim sakala vurmadı 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Süper soru seçmişler, hey allahım jdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi misin shwhhqhababab ohaa la o kadar güzel soru sordum seçmedilee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar güncellersen olacağı bu wjwjjwjana daha çok rezil olmak için Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Site zalak çünkü, ben de o kadar güzel sorular sordum hiçbiri seçilmedi böyle saçma soruları seçiyorlar. Huylarina gitmek lazım mjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de sorduğum troll sorular falan supee soru seçti gitar almak istedim sordum bakan olmadi dil öğrenmek için sordum aynı şekilde ona da cevap olmadi Yorumla Soran +1 yıl Boş site işte ne beklersin, eski hesabımda hep evren üzerine soru sordum bir tanesi bile super soru seçilmedim. Silip gitcem zaten hesabı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben takılıyorum 😂😂egleniyorum Yorumla
LadyLonelyy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Valla iyi ki kalkti kanka biyik dediğin beş dakika alınır yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şakasına sordum birde süper soru seçmişler😂😂 daha dün aldım. Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Gel sana bi lazer yapayım gel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bedava mı😂 Yorumla mylfe343 +1 yıl kız bu devirde bu ekonomide ne bedavası afahs Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla mylfe343 +1 yıl canımsın Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ulkucu biyigi birak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 709 cevap paylaştı. Hahahah koptum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onları kendine olan saygın için alman lazım
Ben kendi kendime görünce bile rahatsız oluyorum millet için mi süsleniyorsun
Süslenmek degil ki, ne zararı var çıkıyorsa vardır hikmeti. Kimse bakmasa dik dik, almazdım
Koltukaltı mesela koku yapıyor diye alıyorum.
Kotu görünüyor ama😄😄 erkekler gibi sakal yap o zaman
😂😂😂yok onu denedim sakala vurmadı 😂😂
Süper soru seçmişler, hey allahım jdjd
Ciddi misin shwhhqhababab ohaa la o kadar güzel soru sordum seçmedilee
O kadar güncellersen olacağı bu wjwjjwjana daha çok rezil olmak için
😂😂😂😂
Site zalak çünkü, ben de o kadar güzel sorular sordum hiçbiri seçilmedi böyle saçma soruları seçiyorlar. Huylarina gitmek lazım mjdjd
Ben de sorduğum troll sorular falan supee soru seçti gitar almak istedim sordum bakan olmadi dil öğrenmek için sordum aynı şekilde ona da cevap olmadi
Boş site işte ne beklersin, eski hesabımda hep evren üzerine soru sordum bir tanesi bile super soru seçilmedim. Silip gitcem zaten hesabı
Ben takılıyorum 😂😂egleniyorum
Valla iyi ki kalkti kanka biyik dediğin beş dakika alınır yani
Şakasına sordum birde süper soru seçmişler😂😂 daha dün aldım.
Gel sana bi lazer yapayım gel
Bedava mı😂
kız bu devirde bu ekonomide ne bedavası afahs
😂😂😂
canımsın
Helal olsun babayiğit
Jdjxjxjx
Ulkucu biyigi birak
😂😂😂😂😂
😄😄şükür hiç öyle bir sıkıntım yok
Almak zor olmasa gerek
erkeksin