Güzellik & Bakım Büyüleyici parfüm önerisi verir misiniz😍? hayalperestmuhendis Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şekerli mekerli olmasın çok ağır da kokmasın ama iyi bi parfüm arıyorum😂 Güncellemeler+1 yıl Ya erkek parfümleri şahane kokuyor kardeşimin parfümlerinden nasiplensem nolur ya😛😂 Büyüleyici parfüm önerisi verir misiniz😍? Cevapla Parfüm Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FawkesS98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kendim Pure Courage diye bir parfüm kullanıyorum da kadın parfümü bilemeyeceğim. Soru bilmediğim yerden geldi 😅 0 0 Yorumla
Huseyinb19 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Zara'nın parfümlerini öneririm, ünlü markaların parfümlerinin kopyasını yapıyorlar orijinalinden farkı yok, ayrıca zara İspanyol bir marka olduğu için sıkı denetime tabi tutuluyor İspanya'da, yani sağlık ve kalite açısındanda sıkıntı olmaz. 0 0 Yorumla
Ganoikininaltında Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Armani Si.. Kadın kokularında favorim 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Narciso Rodriguez 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Ysl in supreme bouquet 0 5 Yorumla hayalperestmuhendis +1 yıl Fiyatına bakınca bayılıyorum sandım😒 Yorumla Be_smart +1 yıl Evet ya, muadil yapan iyi firmalar var.. oradan benzerini al.. muscent cok iyi mesela Yorumla Be_smart +1 yıl Bir de Atelier Rebul'un gül kokulu muhteşem bir kadin kokusu vardı... nuit en rose sanırım... veya mystic vardi onlar da mükemmel... hem daha ucuz Yorumla hayalperestmuhendis +1 yıl Hepsine tek tek bakacağım🤩 Yorumla Be_smart +1 yıl Hangi sehirdesin.. Yorumla
shakers38 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl büyülediğini ne yapcan ne büyüsü yapcan büyü haram 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendim Pure Courage diye bir parfüm kullanıyorum da kadın parfümü bilemeyeceğim. Soru bilmediğim yerden geldi 😅
Zara'nın parfümlerini öneririm, ünlü markaların parfümlerinin kopyasını yapıyorlar orijinalinden farkı yok, ayrıca zara İspanyol bir marka olduğu için sıkı denetime tabi tutuluyor İspanya'da, yani sağlık ve kalite açısındanda sıkıntı olmaz.
libre şahane
ya da rebul İstanbul (unisex)
Armani Si.. Kadın kokularında favorim
Narciso Rodriguez
Ysl in supreme bouquet
Fiyatına bakınca bayılıyorum sandım😒
Evet ya, muadil yapan iyi firmalar var.. oradan benzerini al.. muscent cok iyi mesela
Bir de Atelier Rebul'un gül kokulu muhteşem bir kadin kokusu vardı... nuit en rose sanırım... veya mystic vardi onlar da mükemmel... hem daha ucuz
Hepsine tek tek bakacağım🤩
Hangi sehirdesin..
Bargello 141 öneririmmm
büyülediğini ne yapcan ne büyüsü yapcan büyü haram
Ten kokun
Lucia