Güzellik & Bakım Son kullanma tarihi geçmiş güneş kremi kullanılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Seba med 50 faktörlü güneş kremi Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl 5 yıl geçmiş Son kullanma tarihi geçmiş güneş kremi kullanılır mı? Cevapla Tarih Soruları Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Son kullanım tarihi geçen hiç bir ürün kullanılmaz, hele ki bu kimyasalsa cildin mahvolur. 0 0 Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Kullanilir hic bisey olmaz fayda, etkisini yitirmez hemen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 5 yıl geçmiş Yorumla drburakmert +1 yıl Kullan Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sakın kullanma delirdin mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Cildini mahveder ayrıca güneş koruyucu etkisinde yitiriyor abim eczacı o söyledi bana Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hiç bir şey olmaz süremezsen yardım ederim 0 0 Yorumla
varmııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Bişi olmaz bence kullan 0 1 Yorumla varmııı +1 yıl Kullanma sakin 😂 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Kullanılır... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Son kullanım tarihi geçen hiç bir ürün kullanılmaz, hele ki bu kimyasalsa cildin mahvolur.
Kullanilir hic bisey olmaz fayda, etkisini yitirmez hemen
5 yıl geçmiş
Kullan
Sakın kullanma delirdin mi
Neden
Cildini mahveder ayrıca güneş koruyucu etkisinde yitiriyor abim eczacı o söyledi bana
hiç bir şey olmaz süremezsen yardım ederim
Bişi olmaz bence kullan
Kullanma sakin 😂
bence bişey olamz ya.
Kullanılmaz
kullanılmaz
Kullanılır...
Kullanma bence.
Kullanma..
Ben kullanmam