Ben denizden çıktıktan sonra hemen duş almıyorum ama havuzdan çıkınca hemen duş alasın geliyor.

Ben denizden çıktıktan sonra hemen duş almıyorum ama havuzdan çıkınca hemen duş alasın geliyor.

Denizden çıktıktan sonra birazcık öyle bekliyorum tuzlusu saçımı iyice işlesin rengini biraz açsın diye.
Cevap
10Cevap
Evet alırım
İkisinden de çıkınca duş alın. Deniz suyunun tuzu cildinizin suyunu çeker ve kurutur. Havuz suyunda yüksek oranda klor bulunur, derinizden arındırmanız lazım.
Derhal suyun altına girerim arındırırım kendimi. Saçlarım kazık gibi oluyor denizden çıkınca zaten.
come onn tuzlu tuzlu vücut daha gergin fit oluyor aksdasd
@siyahcorap yağ fıçısı gibi sarkık göbekli 90 kilo kadınlar için de aynı düşüncedeysen saygım sonsuz ajskdkdkflflglglhlhlh
bütün hevesimi kaçırdın bravo :D ayrıca onlar mayo yerine bikini giyiyorlar ya resmen kendimi kuma gömesim geliyor görünce laksldad
@siyahcorap özgüvenleri yerinde yağlar sağdan soldan fırlamış, selülitler fora, göbek katmer katmer ama dişilik nirvana. Mayo giyerek o güzellikleri nasıl kapatsınlar saçmalama akskdkfkfkflglglglglh
gözünü sevem dünya ahiret bacım ol yapma, bu yaştan sonra gay olmak istemiyorum ASDKLAD
@siyahcorap gay olacaksan da yine düşün derim. Erkekler de kıllı ve göbekliler seni her iki cinsten de soğutacağım ajskdkfkflglgşhşhşhş
ooo serdar geldi aklıma bilir misin? :D
@siyahcorap Fransız kaldım şu an. Sütlü çayımı alıp geleyim de anlat 😂😂😂
ee hadi al bari bende cigaramı gayfemi alıp geliyorum :)
güzelce kamu spotumu da yapayım. +18, şiddet, korku, gerilim... ne ararsan var. :D :D konuşmaların geçtiği linki buldum atıyorum ar yu redi?
@siyahcorap acuna bağladın geri sayım da yap tam olsun ajsjdkdkflflglg
acun deme eririm bak ona "beni de boşa acun" demişliğim var zamanında ksadajkld
@siyahcorap seni aldı da boşaması kaldı 😂😂😂 İkinci Şeyma vakası olmak için can attığını biliyorum.
bana o nafakayı versin ahh ahh paspası olurum :D
Bana da tam tersi. Havuzdan snra hiç umursamam. Ama denizden çıkınca tuzdan nefret ediyorum.. Zaten denizide çok sevmem.
Evet hemen alırım o halde beklemek kendimi pis hissetmeme sebep oluyorr
Evet hemen alıyorum. Cildim gergin oluyor rahat edemiyorum
İmkanım olunca evet denizi pek sevmiyorum zaten
Evet yoksa rahatsız ediyor
Evet hemen duş alırım
Hemen alirim saçlar berbat oluyor yoksa
Tuzlu tuzlu duramıyorum hemen alırım.
Evet baksirin icine mum kacIyor
Çünkü havuz pis iyice yikanmalisin
duşa girilmesi gerek hemen
Daha girmicksem alirm tekrar gireceksem almam
Bu soruyu sorman bile yanlış. 😃