Ben kadın/erkek herkese iltifat ederim genelde. Siz eder misiniz yoksa çekinir misiniz?

Ben kadın/erkek herkese iltifat ederim genelde. Siz eder misiniz yoksa çekinir misiniz?

Hayır tabii ki de çok basit bir şekilde edebilirim Türkiye’de olsa edemezdim ama başka bir ülkede yaşamaya başladığımdan beri burada herkes bana gidiyor ben niye etmeyeyim
hayır iyi bir yönü varsa mutlaka söylerim. İnsanlar duygularında çok mutlu oluyor. İltifat etmekte duymakta çok güzel☺️☺️. İltifat edin millet ağzınız eskimez 😂😂
Cevap
12Cevap
Ben direkt ederim valla hiç çekinmem.
Ben de hiç çekinmem genelde söylerim.
Çekinmem kolay iltifat ederim
Bazilarına iltifat ediyorsun hiç teşekkür etmeden hm gibi sacma gereksiz bir kelimeyle geciştiriyorlar ardından bı tarafları kalkıyor o yuzden bunları yapmıcak insanlara iltifatlarımı ederim gerisini cok begensemde etmem ☺️
Çekinmem valla deli iltifat ederim. Sevdigimi saçının tellerinden ayagının tırnaklarına kadar över. Zekası ve karakterini sürekli taktir ederim Söylekiii adam o gazla Amerikaya gidip beyaz sarayın önünde siz kimsiniz lan diye bagırır
Tanıyorsam ederim fakat kendini beğenmiş bir kişiyse etmem. Tanımadığınız kişiye iltifat ederek tanışmaya çalışmak karşı tarafı geriyor Türkiye'de.
utangaç biri de olsam aslında bu konuda iyiyim. doğru zamanda doğru yerde iltifat etmekten kaçınmam :)
Tüm samimiyetim ve içtenliğimle iltifat ettiğim için çekinecek bir şey yoktur.
Hayır çekinmem ama her dakika da iltifat etmem.. Keyifli günler..
Hayır
Canım isterse ederim, içimden gelirse ederim
Niye çekineyim bebiş
Açık sözlüyümdür. Hoşlandıysam bunu söylerim.
Ben de ederim bazen de kanka şu çocuk senden daha yakışıklı falan derim :)
Günaydın benim tek kullanımlık hayatımın bonus anlarının kahramanı.
Yoo çatara patara dalıyorum cleopatara ilgilenirim yani fjg
Çekinmem ederim. Güzelse yakışıklıysa söylerim
çekinmiyorum dilime gelirse söylerim
Çekinmem ben direk söylerim 😂
@Kauss yavaş ama yani ayıp ya senin anana bacına karına kızına teyzene deseler sen nasıl bulurdun
Rahatsız olan kendisi söyler
Yok senin anana yok senin senin bacına diye erkekler amguardlık yapmasın
Amerika da ki insanlar bile bunu konuşmuyor sen orada kızlara çok tatlısın desen bizim aptal insanlar gelip şikayet etmiyor
Seni ilgilendirmez iltifat ettim
Hoşuna gider gitmez amguardlık yapıp canımı sıkmayın
Çekinmem, duygularımı saklamam.
Hayır direk derim
biraz
Çekinmemm
çekinmem
Laf atarım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?