Güzellik & Bakım Hangi mevsimde kendinizi daha güzel hissediyorsunuz? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yazın sıcaklarda pek güzel hissedemiyorum açıkçası.😅 O yüzden sonbahar-kış daha çok benim mevsimim. Siz hangi mevsimde daha güzel hissediyorsunuz? Hangi mevsimde kendinizi daha güzel hissediyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Takmakirpik6 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben yaz insanıyım ya en güzel tatillerde hissediyorum. 0 0 Yorumla
KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl Ay ben yazı seviyorum ya o yüzden tatilde güzel hissediyorum en çok. 0 0 Yorumla
Simli1Far Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 +1 yıl Ben de kendimi sonbahar-ilkbaharda güzel hissediyorum. Hava daha güzel olunca beni de etkiliyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Yaz mevsimi 0 0 Yorumla
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl bazı günler oluyo halbuki hiç ekstra bişi olmamasına rağmen yanımdan geçen hatunlar bir başka bakıyo , işte o günler öyle hissediyorum :) mevsimsel değil yani :) 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yağmur, sonbahar... Sokakta sadece ben varken, en yakışıklı ben oluyorum... 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Hiç bir mevsimde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben yaz insanıyım ya en güzel tatillerde hissediyorum.
Ay ben yazı seviyorum ya o yüzden tatilde güzel hissediyorum en çok.
Ben de kendimi sonbahar-ilkbaharda güzel hissediyorum. Hava daha güzel olunca beni de etkiliyor.
Yaz mevsimi
bazı günler oluyo halbuki hiç ekstra bişi olmamasına rağmen yanımdan geçen hatunlar bir başka bakıyo , işte o günler öyle hissediyorum :)
mevsimsel değil yani :)
Yağmur, sonbahar... Sokakta sadece ben varken, en yakışıklı ben oluyorum...
Her mevsim yakışıklı hissediyorum
Soguk hava olsun bizim olsun
Sonbahar 🍁
kışın
Her mevsim
Yazın
Yazda
Her mevsim ciplakken
Kışın kar maskesiyle
Hiç bir mevsimde
Yazın