Seni burnunla ilgili rahatsız eden nedir? Kötü değil yüzüne yakışıyor.. Küçülünce feminen bir görüntü olacaktır erkeklerin genelde estetik sonrası görüntüsü o oluyor.
Benim burnum daha büyük sana göre ve dostum kendini kime beğendirmeye çalışıyorsun kull haşa vekelem Allahi beğenmiyor gotlu boklu insanlar için deyemeZ bence
Bence hayır artık insanlar kalıplara sokulmuş güzellik algısından vazgeçmeli küçücük misket uçlu bir burundansa böyle karaketeristik bir burun daha iyi gider yüzüne emin ol tü tü tü maşallah iyisin iyi oynama burnunlaaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
bence yaptır
Gerek yok bence, burada göründüğü kadarıyla iyi duruyor
Seni burnunla ilgili rahatsız eden nedir?
Kötü değil yüzüne yakışıyor.. Küçülünce feminen bir görüntü olacaktır erkeklerin genelde estetik sonrası görüntüsü o oluyor.
Benim burnum daha büyük sana göre ve dostum kendini kime beğendirmeye çalışıyorsun kull haşa vekelem Allahi beğenmiyor gotlu boklu insanlar için deyemeZ bence
Gerek yok, yüzüne yakışıyor ve göze batmıyor bence ama sen yaptırmak istiyorsan, öyle daha rahat edeceksen ve özgüvenin yükselecekse yaptır.
Bence hayır değmez ama yaparsan da yakışır çok göze batmaz estetik olduğun...
Son karar sana kalmış yani dostum...
Öyle kötü bir burnun yok ki. Eğer sağlık açısıdan sorun varsa estetik yaptır. Yoksa eğer kendinle barışık olmalısın 😊
öylesine biri?
@AhmetBey111 evet doğru
bi özelden yazsana beni tanıyacak mısın 😂 baya konuştuk
Burun kaynaklı sağlık sorunların yoksa hiç gerek yok kardeşim.
Var ya
O zaman tedavini ol. Görüntü olarak gayet normal, güzel gözüküyor. Yine de senin hayatın, son karar senin güzel insan.
Teşekkür ederim görüşlerin ve iltifatın için 🤗
Önemli değil kardeşim 👍
Yaptır asiri yakisikli olursun boyle de iyisin ama burun estetigi cok degistiriyo insanlari
Yaptırabilirsin ama burundan çok kilo sorunun var gibi
Hayır bence gerek yok ama kendini bu şekilde beğenmiyorsan, daha iyi hissetmek için yaptırabilirsin
Okadarda kötü durmuyor ama kendini kötü hissediyorsan yapabilirsin.
Yaptırmak istiyorsan devlette yaptır bence çünkü güzel yapıyorlar devlet dediğine bakma
Hiç gerekmiyor… burnun çok güzel ve sana yakışıyor
Bence normal gerek yok gibi duruyo ama sağlık sorunu varsa o ayrı tabi
bence çok tatlı bi yüzün var, estetik olarak en ufak bir sorun yok :D
Boşuna estetik yaptırma bence burun ucu dolgusu yaptırman yeterli olur senin için
Gerek yok ama kendini kötü hissediyorsan yaptır
Ne gerek var gayet iyi burnun sen takıntı yapmışsın
Bence hayır artık insanlar kalıplara sokulmuş güzellik algısından vazgeçmeli küçücük misket uçlu bir burundansa böyle karaketeristik bir burun daha iyi gider yüzüne emin ol tü tü tü maşallah iyisin iyi oynama burnunlaaaa
Yaptır ben de yaptıracağım
Yaptırma hiç bence. Zaten his kaybı falan oluyormuş.
His kaybı derken
@48382727 burnunun ucuna dokunduğunda hissetmiyorsun
Dostum inan bana yüzüne göre kötü durmuyor hatta kucultursen daha kötü olabilir istersen tedavini ol devlette yeter
Yok kardesim paraya sahip cikk brad pitt gorse seni kiskanirrr
Herkes yaptırma demişte bence yaptır reis çok büyük duruyor nefes almanı zorlaştırır
Yaptırma çok güzel burnun var yok böyle başka burun.
Saç da yapman lazım ozaman
Evet :)
Yapma yüzüne yakışıyor
Hiç gerekli durmuyor.
Bence gayet güzel burnun var. Hiç elletme.
Kendin istiyorsan yaptır.
Yapma erkek adama oyle minicik kalkık burun yakısmıyor
Çokta gerek yok bence
kötü durmuyor, yine de sen bilirsin.
Önden biseyi yok yan profil verme sende
Burnun normal kardeşim.
Bence gerek yok.
bence gerek yok kardeşim..
Keşke tek sorunun burnun olsaydi
ülkede yaptırmayan bi sen kalmıştın
Yüzüne gayet yakışıyor
evet