Burnumu yaptırmak istiyorum ama herkes pişman olursun güzel galan diyo ben beğenmiyorum topaç gibi duruyo daha dik sivri burun daha hış değil mi sizcedr

Burnumu yaptırmak istiyorum ama herkes pişman olursun güzel galan diyo ben beğenmiyorum topaç gibi duruyo daha dik sivri burun daha hış değil mi sizcedr
Burnunda bir sıkıntı yok ayna karşisinda veya fotoğraf çekilirken sen sadeve burun göz dudak gibi tek bölgeye odaklanırsın karsıdaki seni tüm halinle görür burnunu gayet iyi ben gene ameliyat olucam diyorsanız her an herşeye hazır olun pişman olabilirsiniz ve yani tavsiyem elleme
Söylediğiniz çok mantıklı ama kendimi detaylı incelemkten alıkoyamıyorum
Bende öyleyim bazen fotoğraf çekiliyorum afedersin maymun gibi bazen hoşuma gidiyor yani pisgolokjik olduğunu düsünüyorum ayriyetden burnunu estedik yaptırdıktan sonra sıra dudak sonra jawline vs gider nedeni beyin bir sorunla karşilasıp cözdükten sonra başka olmayan problemi ortaya atar
Cevap
5Cevap
Süper güzel bir burnunuz var. Düşünsenize operasyon anında burun deliğinden çelik sokup, içerdeki kemiği kırdıklarını..
Yav burnunda bişey yok m*lmısın? Dik nedir yav burnunuzun içiyle mi konuşalım? Bazıları var burnunda kemik, kötü görünüyor. Sende problem yok boş boşuna para harcıyacaksın yazık kafana.
Bışuna para harcamak için değil dimdik bi burun değil ama daha doğal dik bi estetik düşünmüştüm
Sinirim bozuldu valla. Burnun normal. Dik burunlu kızlar güzeldir diye bir şey mi var?
Bilmem diğerleriyle kıyaslamadım kendimi sadece kendi düşüncelerim
Burnunun dik olması sana ne katıcak?
Cok guzel bir burnun var herkes boyke hapmak icin dunlaraca para veriyor
Yok artık dalga mı geciosun yaptırma gerek yok şu instagrama bakıyosan çok eğer, oralar piskoloji bozuyor haberin olsun.
Bu foto senin mi?
Eger seninse bi problem yok bence gayet normal duruyo.
Elin değmişken dudaklarına da birşeyler yap
Neden ya :(
Burnunu sorun edip dudağına bişey yapmaman tutarsız olurdu
Burnumu çok yuvarlak top gibi diye takıyodum ama dudağım kötü gelmemişti kötü mü cidden takarım öyle şeyleri
Takılıyorum ya. İkisi de iyi duruyor
Bişey in yok yaptırma
burnun iyi, gerek yok.
İyi duruyor fotoda ama bilemiyorum reelde nasılsa
Fındık burun işte ne güzel
Kötü durmuyoki
Gayet guzel
yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?