Güzellik & Bakım Sarışına siyah oje mi kırmızı oje mi pembe oje mi yakıştırıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sarışına hangi renk yakışıyor? Sarışına siyah oje mi kırmızı oje mi pembe oje mi yakıştırıyorsunuz? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kybeleFenomen Takip Et Yoda Yaş: 26 7 ay Ben sarışınlara kırmızı ojeyi çok yakıştırıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 25 , eig 56% 7 ay Güzellik & Bakım konusunda 363 görüş paylaştı. Pembe daha cok yakistiriyorum ben digerleride yakisiyor da pembe daha dikkatleri ojeye odaklamiyor yani parlak ya da mat miyah falan olunca goz direk elleri cekiyor kiyafetle uyumuda yoksa kotu duruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 24 , eig 100% 7 ay Siyah oje gider Şu an bir hayal ettim de ya da kirmizi da gider ama pembe ne lan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gameower84 Takip Et Yoda Yaş: 38 7 ay hepsi yakışır sarışına. tek yakışmayan esmer ten :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ewfegfwetwe Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 7 ay hepsi ama bordoyu seçiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
res_if Takip Et Xper 1 Yaş: 19 7 ay kırmızı olsun 5 lira fazla olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 56% 7 ay her şey yakışır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 50% 7 ay Kırmızı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 99% 7 ay Siyat - bordo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 7 ay Kırmızı kesinlikle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 29 7 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Pembe oje Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Neglüüü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 7 ay Kırmızı yakışır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
catvvetc Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 98% 7 ay Kırmızı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Ben sarışınlara kırmızı ojeyi çok yakıştırıyorum.
Pembe daha cok yakistiriyorum ben digerleride yakisiyor da pembe daha dikkatleri ojeye odaklamiyor yani parlak ya da mat miyah falan olunca goz direk elleri cekiyor kiyafetle uyumuda yoksa kotu duruyor
Siyah oje gider Şu an bir hayal ettim de ya da kirmizi da gider ama pembe ne lan
hepsi yakışır sarışına. tek yakışmayan esmer ten :)
hepsi ama bordoyu seçiyorum
kırmızı olsun 5 lira fazla olsun
her şey yakışır
Kırmızı
Siyat - bordo
Kırmızı kesinlikle
Pembe oje
Kırmızı yakışır
Kırmızı