Güzellik & Bakım Ter kokusu değişti? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar durduk yere ter kokum değişti bir senedir sanki soğan gibi kokuyorum Sizde böyle bi durum yaşadınız mı? Ter kokusu değişti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
zulemazahirr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Kilo aldıysan olabilir ya da çok fazla stres yapiyosan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır almadım Ama bir senedir böyle yani Yorumla zulemazahirr +1 yıl Yediklerinde yapabilir Yorumla zulemazahirr +1 yıl İyi soğan gibi kokuyo ya sarımsak gibi koksaudi daha fena shsbs Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yikanmiyor musun koku sürmüyor musun niye kokuyon kız kokmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım yıkanmakla alakası ne manyak mısınız ya Her insanın terleyince kokar Sen terleyince gül mü kokuyorsun doğuştan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bem terlemem ki terlesem de kokmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anladınız kirdiysam sizi özür dilerim afedersinizBelki yediğiniz dokunmuştur olabilir mi bir uzmana Doktora danisssaniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özrümü geri alıyorum kıza bak ya insan bi onemlie değil derİyilik yapan düşünen de kabahat canım kafam benim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Harbi bu bendede var geçen seneden beri soğan sarımsak gibi kokuyo ama neden bilmim 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve daha fazla terlemeye başladim sendede öyle oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Umarım önemli bişey değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen InşAllah geçer biter 🙏 Yorumla Yelizyelizzy +1 yıl Çözüm buldunuz mu bende 1 yıldır acı kokuyorum Yorumla Yelizyelizzy +1 yıl Çözüm buldunuz mu bende 1 yıldır kokuyorum Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Yediklerinden kaynaklıdır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yediklerimden kaynaklı olsa bi süre sonra geçer ama bi senedir böyle Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Git yıkan bari yaa bu nasıl bir sorudur 😞🤭 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun pislikle hiç bi alakası yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kilo aldıysan olabilir ya da çok fazla stres yapiyosan
Hayır almadım
Ama bir senedir böyle yani
Yediklerinde yapabilir
İyi soğan gibi kokuyo ya sarımsak gibi koksaudi daha fena shsbs
Yikanmiyor musun koku sürmüyor musun niye kokuyon kız kokmaz
Arkadaşım yıkanmakla alakası ne manyak mısınız ya
Her insanın terleyince kokar
Sen terleyince gül mü kokuyorsun doğuştan
Bem terlemem ki terlesem de kokmam
Yanlış anladınız kirdiysam sizi özür dilerim afedersiniz
Belki yediğiniz dokunmuştur olabilir mi bir uzmana Doktora danisssaniz
Özrümü geri alıyorum kıza bak ya insan bi onemlie değil der
İyilik yapan düşünen de kabahat canım kafam benim
Harbi bu bendede var geçen seneden beri soğan sarımsak gibi kokuyo ama neden bilmim
Ve daha fazla terlemeye başladim sendede öyle oldu mu
Aynen
Umarım önemli bişey değildir
Aynen InşAllah geçer biter 🙏
Çözüm buldunuz mu bende 1 yıldır acı kokuyorum
Çözüm buldunuz mu bende 1 yıldır kokuyorum
Yediklerinden kaynaklıdır
Yediklerimden kaynaklı olsa bi süre sonra geçer ama bi senedir böyle
Git yıkan bari yaa bu nasıl bir sorudur 😞🤭
Bunun pislikle hiç bi alakası yok
Yedikleri ne dikkat etmelisin
Sana öyle geliyodur