Güzellik & Bakım Sevgilinizin yüzündeki sivilcelerden soğur musunuz? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaz geldiğinden beri yüzümde sivilce çoğaldı, erkek arkadaşım bu durumdan soğur mu sizce? 😔 Sevgilinizin yüzündeki sivilcelerden soğur musunuz? Cevapla Sivilce Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Soğumam sevgilimin her şeyini seviyorum 0 0 Yorumla
Macakızı_H Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu ne saçma bir şey ya bir insan niye sivilce yüzünden soğusun sivilce geçici bir şey ayrıca bunlar çok normal şeyler 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sivilce en fazla 1 haftaya kadar geçici bir şey soğumaya gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kendimden soğuyorum ve bu nedenle kendimi insanlardan soyutladım 0 0 Yorumla
ademnmmm Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl maalesef ama şöyle gerçekten seven biri ise soğumayacak ama bedeninden faydalanıyorsa soğuyacak ama belli etirmez 0 0 Yorumla
busedagadasim Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yüzünde sivilce çıkması senin elinde olan bise değil oyuzden ben soğumam illaki geçecek sivilceler 0 0 Yorumla
Slapppp Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Sevgilinin kişiliğine bağlı seviyorsa umrunda bile olmaz. Sevmiyorsa yaz geldi der zıplar başkasına. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soğumam sevgilimin her şeyini seviyorum
Bu ne saçma bir şey ya bir insan niye sivilce yüzünden soğusun sivilce geçici bir şey ayrıca bunlar çok normal şeyler
Sivilce en fazla 1 haftaya kadar geçici bir şey soğumaya gerek yok
Ben kendimden soğuyorum ve bu nedenle kendimi insanlardan soyutladım
maalesef ama şöyle gerçekten seven biri ise soğumayacak ama bedeninden faydalanıyorsa soğuyacak ama belli etirmez
Yüzünde sivilce çıkması senin elinde olan bise değil oyuzden ben soğumam illaki geçecek sivilceler
Sevgilinin kişiliğine bağlı seviyorsa umrunda bile olmaz. Sevmiyorsa yaz geldi der zıplar başkasına.
Soğumak yerine oradan öpüyor o
Yok bana göre çekici gelir
Sivilce kusur değildir ama
Sivlce ıcın soğursa bas tekmeyi
Hayır soğumam
Soğumam. Olabilir yani normal bişey sivilce
Soğumam.
soğumam
Bence sogumaz