bence teselliler güzel olmadığını onlarda biliyolar sizce?

bence teselliler güzel olmadığını onlarda biliyolar sizce?

Güzellik kiloyla ölçülmüyor. Güzel insan zayıfken de güzeldir, kiloluyken de bu yüzden ben bunu teselli olarak görmüyorum, öyle algı olmasın.
Şişman olup da güzel olabilir bence bir kız. Ama genelde teselli için oluyor, politik doğruculuktan kaynaklı.
Cevap
14Cevap
Kıvırcık hemsire diye bir hesap var instada kadın evli aşırı kilolu ve asla bedenine göre giyinmiyor. Göbeği oyle sarkmış ki önü poposu gibi duruyor. Etleri heryeri sarkmış ve dar croplar kısa etekler o bolgesini ortaya koyan kıyafetler giyiyor ve herkeste ne guzelsin çok şıksın yaziyor şaka gibi... kız guzel de vucudu gorsen ben balıketli olmama rağmen crop giyemiyorum tuhaflar cidden.
ay evet gördüm o kadını ben de onu söylüyorum çok çirkin duruyor şişman olup dapdar giyinenler. Ben ideal kilomdayım sırf bu soru yüzüne kuru gt ilan etmişler :D
Tatlım ben 48 kiloları da gordüm
Ama yakışmiyor hastalıklı gibi duruyorum. Çevremdeki herkes balıketli guzel gorunduğumu soyluyor ama ben hiç memnun degilim.
Eski fit hallerimi ozluyorum. Tamam insan nasıl iyi hissediyorsa oyle giysin etsin de bizim de goz zevkimizi bozmasın. Utanıyorum gorünce ya. Sıkıştırmiş avret yerini kilolar sarkıyor hoş mu. Ilgincler 😅
youtube. com/channel/UCdhda-q_HHX3msnZ4MqiPJg https ekleyip şu kıza baksana ya full yorumları çok güzelsinle dolu :D
Ne alaka kilo bazı kişilere yakışıyor yüzünün güzelliğiyle vücudundaki kiloları niye karşılaştırıyorsun
çok güzelsin demek için komple güzel olması gerekir eğer fiziği kötüyse her yeri fışkıran yağlarla doluysa fiziği güzel deme
Zayıf olmak demek güzel olmak demek değilki.. kendi adıma zayıf insan bana çekici gelmez. Güzelliğine önce sen inanmalısın
Genellikle kilolu kadınların yüzleri çok güzel oluyor
Güzelliğin fizikle alakası yok. Kilolu olup bebek gibi olan kadınlar tanıyorum
Valla bircok zayif erkeğin de gayet kendinden kilolu kadinlarla evlendiklerini görüyorum. Zayif = güzel değil bence
öyle bişi demedim zaten ama fiziğinde koca koca göbekleri kocaman gtü ve basenleri olan balon balığı gibi gıdığı olan kızlara gelenler bence yalan
Bence günümüzde kimse kimseye teselli vermiyor çat çat her şey yüze söyleniyor ki bence güzeller
Ben gerçekten beğendiğim için söylerim , teselli değil o yüzden hatta sevgilim olsa kilo alirsa öyle de severim ki
Ya büyük ihtimalle teselli kendilerini kötü hissetmesinler diye bu sefer de diğer kilo alamayan insanları zorbalıyorlar yani kesinlikle teselli güzel olanlar varda şimdi
Maalesef teselli. Diye düşünüyorum. Tatlı olabilirler ama ben güzel bulamıyorum. Ve onlar da beslenmesine dikkat ederse. Düzenli spor yaparsalar zayıflayıp mükemmel olacaklarina inanıyorum.
Şişman kızlarda güzeller işlenmemiş bir cevherler işlenmedikçe değerleri bilinmez
Şişmanlarda güzeldir fakat genelde düşürmek için söylenir
Şişman kız seven erkek de var.
Güzel bulduklarm var yalan olduğunu sanmıyorum
Gercek bence etli butlu seven erkek napsin
Gercekten guzel olanlar var
Kimi insanlar da kilolu seviyor
Gerçekler bence güzeller
Güzellik zayıflık veya şişmanlıkla olmuyor yanliz.
Güzel olanlar vardır
. youtube. com/channel/UCdhda-q_HHX3msnZ4MqiPJg
httpsyi ekle bu kız güzel değil ama herkes çok güzelsin yazıyo
Yoo guzelim zarganalar cok mu guzel kuru popolar
dombili katlı katlı göbeklerin var zoruna gidiyor herkes sizden nefret ediyor
Et yığınınılar sadece
Bnce cok güzeller
Teselli için.
Egosu tatmin olsun
Gerçek
Yokluktandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?