Selammmss 💅
Rivayete göre Kleopatra: “Seksi kadın uzun boylu ve/veya uzun boyunlu olur” buyurmuş. Kendisi kısa ama son derece uzun boyunluymuş.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
#sosyetic
Selammmss 💅
Rivayete göre Kleopatra: “Seksi kadın uzun boylu ve/veya uzun boyunlu olur” buyurmuş. Kendisi kısa ama son derece uzun boyunluymuş.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
#sosyetic
Bir tık haklı sanki ama yok yaa
Ama uzun boylu kızlar çok nadir güzel yüzlü oluyor yav fizik 10/9 fakat yüz ya aşırı somurtuk duruyor ya da zayıf ve kambur duruyorlar toplu olunca da güreşçi gibi oluyo heybetli falan yok ya bana kalırsa en ideali 170 filan
Benim görüşüm yürüyüş , bakışlar be konuşma tarzı hepsi bu üçünde gizli yürümesini bilen keskin bakışlı (kesicek gibi değil keskin) ve güzel konuşan (aklı selim olan diyim) bu üçü varsa 👌
Boyu anlarım da uzun boyunlu pek doğru değil..
Ben nasıl görüyorsam öyledir o kadın.. Bakışı, gülüşü, nefes alışı, bana seslenişi.. Her şeyi seksi gelebilir.. İlla boy/boyun gerekmiyor..
Sen öyle diyorsan 🫠🖤
Teşekkür ederim hayatım.. 💚
Rica ederim birtanem 🖤
bilmem
seksi kadın nedir ne değildir nasıl olmalıdır bir sürü seçenekler var herkesin bir tanımı oluyor netice de:))
ama bana göre bence uzun boyunlu geniş omuzlu hanımlar cekici:)
Leylek miyiz canım Aa😄
shsjsj acaba Kleopatra zamanında böyle diyenler olmuş mudur 😃
Sanmam sdjdj 😃
sjsjsh acil mumyalansın, Kleopatra’nın sözünün üstüne söz olur mu? 😱 korkunç
Olabilemezmiş😮😮
sjsjdk 😂
teşekkür ederim şekerr😋
Rica ederim balküpü 🌸
Cevap
25Cevap
Evet katılıyorum minyon kızlar seksi değil
Bence hayır😅bende ne uzun boy ne de uzun boyun var, bunu kabul etmiyorumm. Kadın kendine göre yorumlamış heralde.
Yok onunda sadece boyunu uzunmuş galiba bi de şey yapmıyorlar mıydı boyunlarına halkalar geçirip uzatıyorlardı falan 🫠
Ha şu her sene bi halka takıyorlardı hala devam ediyordu bir yerde o halkaları çıkarınca ölüyorlarmış heralde😂
Nerdeydi bu ya Tayland galiba :D Afrika bi de
Öyle birşeydi😂😂😂
zaten nerde tuhaf şeyler varda onlardan çıkıyor 😂
😅 tuhaflığı seviyorlarsa demek
bak klopatrayı satırla doğrayasım geldi şimdi 😒 bak hele hasbama yaaa ay g*tüm! 😂😂 iyi ki de uzun değilim her bir yanım minnoş 😀
shsjsj doğramana gerek kalmadı :D
niye 😂
Yaşamıyor ya :D o sebepten ötürü
hee 😀😂
Benimde aklıma bi söz geliyor. Şey derler ya hani yere yakın olandan korkucaksin bu söz de o anlamda söyleniyordu yanlis hatirlamiyorsam😄
Totosu yere yakın olandan korkacaksın derler, evet :D çünkü çok kurnaz olurlarmış
Hm o anlamda mi tüh🤦🏻♀️söz doğru galiba yukardaki yazdığın😂
shsjsjs ben öyle biliyorum :D
Kleopatra da doğru demiş
Kısa olup boynu uzun olan tek şey dinozordur. Kleo zaten down sendromluydu
Down sendromlu muydu? Bunu hiç duymadım. Öyle olsa bile seksi olmasına engel değil.
Kadının kuyruk sokumu kemiği kalmış sadece bıraksın bence artık bu işleri 😄
Ay iğrenç ya :D kötüsün
Gerçekler gerçekler
Güzellik gelip geçici ey Kleopatra bak şimdi toprak oldun önemli olan imanın güzel olsun 😂😂
Yoruma bak ya, ağlatır shsjsk
😝😝😝
Uzun bir boyna sahip olmasam da uzun boya sahibim ben de. Kleopatra tezi %50 tuttu şu an.
Tuttu tuttu 😃
1.78 im ama benden uzun bir eski arkadaşım vardı. 1.80 falandı hatta daha uzun. 4-5 cm rahat uzundu. Kız hiç seksi ve çekici değil.
bu sorunun cevabı da kişiden kişiye değişir çok doğru bir sözdür diyemem. bir kadın bana güzel ve çekici gözüküyorsa benim için güzeldir
Allahım ya Kleopatra figürü bile dolgun dudak küçük burun.
Seksilik başka bişey bence dişil enerjisiyle alakalı olmalı
Katılıyorum, uzun boyunlu kadınların boyu kısa olsa dahi kısaymış gibi görünmüyo uzun görünüyo.. Seksi oluyorlar
İkiside yok ama seksiyim, demek ki her söze inanmamak lazım 😄
Dogru gibi, kisa boyunlu kadinlar banada seksi gelmiyor.
Bilmem. Ama bende beğeniyorum boyu uzun olan kadınları hoş oluyorlar. 😀
Tarihi eserlerdeki portrelere göre kleopatra güzel değilmiş
Katilmiyorum. Ayrıca hadi uzun boyluyu anladim da. Uzun boyunlu ne alakaymis.
1.55 kadınlar var dünyayı kendine hayran bırakan
Tek tek isim yazmama gerek yok
Dünyada 199191919922 dert var ben yalnızlıktan ölüyorum ve eğitim hayatım çöp, bence daha mantıklı şeyler düşünelim boşverin KWMSKSMDKSMDKDMCMC 👏🏻👏🏻👏🏻
Boyum 1.74 İt’s okay😂
Güzellik anlayışı dönemsel olarak farklılık gösteriyor diye düşünüyorum. Eğer öyle olmasa şu an en uzun boyunlu kadınlar Tayland’da ama güzel değiller 😃
Dibine kadar katılıyorum. At gibi olmalı vurucaksın kırbacı 😂😂😂 dersem inanmayın ne alakası var ya...
Boyu 150 bir kadın saçma bir cümle olmuş
Boynu uzunmuş :D
boyu 150 ymiş bence tartışmaya kapalı
Peki
Katılmıyorum hdkxmspxösd
😅
Şimdi bu durumda ben seksi mi oluyorum 🤣
Öyleymiş demekki 😅
Kleopatraların sözü seksi kadın uzun burunlu olurdur lütfen doğrusunu araştırın.
atalarımız kadının saçı uzun aklı kısa ola<nı makbüldür demiş.
Tövbe de ölmüş gitmiş kadının arkasından böyle mi konuşulur.
bi yerde okudum, liinkini atayım ona söyle :D
😀😀 Olsun biz konuşmayalım. Çok muhterem bir hanımdı bir ayağı hactaydı. Kendisini yakından tanırım ben.
Ablam çok doğru söylemiş. At 🐎 gibi olacak
O zaman öyle dusunmus
Minyon kadın bir başkadır 😏
Ne alakası var
Bacak boyu uzun olması yeterli
Kadın dediğin zaten uzun olmalı
Boyun uzun olsun operken iyi
Olabilir, bilemiyorum. 😃
Kleopatra diyorsa doğrudur
Fotodaki hatun güzelmiş onun gibi olsun
Ablamız söylüyorsa doğrudur
Sadece kadın olduğunu biliyorum 😂😂
Ama güzel.
Yanliş bilgi. Sexsi kadını en iyi ben bilirim.
Katılmıyorum buna
Kendimi övmeye çalışırken ben 🙃
Kim kendini övüyor? Kleo mu?
Katılmıyorum
At gibi birde milf olursa doğrudur
Alakasız..
olabilir sjsj
Biz ölelim o zaman
Katılmıyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?