Bakım amaçlı yüzünüze sperm sürer miydiniz?

Sürerim. Uzak doğu ve bir çok ülkede baya ciddi paralara satiliyor
Iyyyykkkkkk yok artık 😂😂😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet😂 Ama tabii ki de herkezinkini değil ilerde hayatına girecek adamı zaten bu yüzden bayağı bir kullanmayı düşünüyorum hem içerim hem yüzüme sürerim ellerime kollarıma vs süt gibi sağımayı düşünüyorum her gün jdjddjdj arada nadasa bırakırım ki bereketlensin🤣🤣🤣🤣
Bir keresinde gözüme kaçtı ve fena irite etmişti. Her neyse olay içinde protein olması mı? Yumurta da kullanabilirim bunun için. Yumurta, yoğurt bilinen yüz maskesi malzemeleridir zaten. Üstelik spermi çıkarmak kolay değil sıcak su ve iyice ovalamak falan gerekiyor. Gereksiz bence.
Faydasını duymuştum ama tiksindirici bir şey asla yapmam, iğrenç. Yapanlar nasıl yapıyor pek anlamıyorum neyse.
Evet onu da duydum bide hastalık için de çorba yapıp içiriyorlardı. Büyük konuşmim da yapmam öyle şeyler.
Boşalan kişi tamamen sağlıklı besleniyorsa sağlıklı yaşıyorsa belki ama gene de hiç sanmıyorum.
Zaten maruz kalıyor yüzüm arada 😄 etkisi olduğunu bilmiyordum
Hayır, before after 1 yıllık süreç videoları daha önce gördüm, gözle görülür etkisi çok az.
Ben surerim kesin
Bilim gerçekliğini ispat ederse, evet.
Birçok kere sürmüştüm.. etkisi var
Saçmalamayin
Lan sanane [email protected] ne çok güldürdün cidden bakirelerden nefret ederimmiş sjskakkakakkaka
hayır
Hayır
Spermlerin bazıları birkaç dakika içinde ölür ve ancak bazıları ise ideal şartlar altında yedi güne kadar her yerde yaşayabilir. Fakat bu ideal şartlar insan derisi üzerinde veya yutulduğunda mide içinde değildir rahim içinde 5 güne kadar yaşayabilir yani ister yüzüne sür ister şifa niyetine iç hiç bir fayda sağlamaz.
Bazı Kızların Hoşuna gidiyor Yüzüne boşalınca zevk alıyor mutlu oluyorlar 😅 öyle kız ne güzeldir ben bi Kızsa sevişsem serbest bıraksa yüzüme boşal dese hemen fışkıra fışkıra boşalirim ağzının içine bile bırakabilirim ateşli sevişirim ben ohhh🔥
isteyen olursa kilo ile gönderelim parada almayalım güzelleşsinler bize teşekkür etseler yeter
Faydalıysa sürebilirler, zararlı bir şey değil sonuçta.
Ben çok yaptım bunu kendi spermim ile. Bir faydası yok bence.
Onu bile yapar bu ssalaklar 😄
Faydasını bilseler , her zaman isterler
Sürmezdim
En İyi Kız Görüşleri