En sevdiginiz göz rengi nedir menekşe gözde çok güzel
Güncellemeler:
1 gü
Sınıftan biri bana gicik oluyorum sebebi yok diyor nedeni ararken sadece ağzında su lafı alabildim bana en azından senin gibi kalp kırmıyorum dedi bende kimsenin kalbini K irmadim kimin kirmisim dedim oda kalbi kirilan soylemez dedi ben kimsenin kalbini K irmadim ki asıl o benimkini kırdı bana görüntü kirliliği dedi😑
4 dk
Güncelleme yerine yanlışlıkla yazi yazdım bir soruya cevap vermiştim nasıl guncellemeye yazdım bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4512Yeşil
soru olsun diye sorulan soeuya, cevap olsun diye yazılan cevap, yeşil göz bence efendim..
Aslında gerçekten merak ediyordum ona göre bir karar vermem kolaylasacakti soru oldu diye sormadım 😂
Mavi, mavi, masmaviiii... Gözleri boncuk maviii... Bir gördüm aşık oldum, bu gelen kimin yâri!
https://youtu.be/KZ6fAH91PiEYeşill
https://www.youtube.com/embed/SN-PkwC3JQUÖnemli olan gözün şekli ama koyu tonlardaki yeşil gözü hoş buluyorum
Mavi gözden korkan çok var nazar deydirir diye. Yeşil en güzeli ama fotoğraftaki göz ela
Mavi göz hoş
kendi gözlerim mavi olduğu için mavi diyeceğim jdjdj
Çakır gözler yani böyle bazen ela bazen yeşil gibi değişken olan ortamın ışığına, giydigin kıyafete göre ve güneş ışığınin etkisi ile yansıma yapan renk değiştiren gözler.
Mavi göz çok tatlı duruyor. Yeşilin bir tonu var sadece o çok güzel. Zumrut yeşili göz.
bana bakan iki çift göz
İki mi? işin büyüsü kaçar öyle :D
@İrşii türkçeyi katletmişim :D bir çift demek istedim
Anladım, takıldım ben de sadece :D
😂😂
Benim gözüm yeşil ben siyah göz rengini seviyorum
Ben senin gözlerini çok beğeniyorum. Siyah göz olur mu? 😃
😂😂😂benim gözlerimi begenmiyen yok bı ben galiba😂
Kadında mavi göz. Erkeklere renkli göz yakıştıramıyorum 🥴
Her ikisininde seviyorum. Bir gözüm mavi diğeri yeşil. İkisine de eşit davranmaliyim
Biri mavi biri yeşil olsun, seçemedim.
Kahve ve ela daha guzel
Kara kaş kara göz olsun veee sadece benim.
ikisini de tercih ederim
Bunlar değilde ela göz çok çekici
İkisini de sevmiyorum. Kehribar olsun