Güzellik & Bakım Bakımsız göründüğünüzü düşünüp dışarı çıkmadığınız oldu mu? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bakımsız göründüğünüzü düşünüp dışarı çıkamadığınız oldu mu? Yoksa her zaman hazır mısınız? :D Bakımsız göründüğünüzü düşünüp dışarı çıkmadığınız oldu mu? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet olmuştu 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnsanların ne dediğini umrumda olmadığı için sıkıntı yok 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl En güzeli :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Umursamaz olmanın avantajı 😂 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bakımsız olmadım bazen kıyafette kararsız kaldığımda değişir öyle dışarı çıkarım 1 0 Yorumla
Dafnyy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Bakımsız göründüğümü düşünüp dışarı cikmisliğim çoktur 🤦😂 çünkü kime ne✔️✔️ 0 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Neredeyse hergün ama mecburen çıkıyorum iş gereği 0 0 Yorumla
anyaozturk22 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hayır, hep bakımlı görünüyorum 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl nasıl başarıyorsun :D Yorumla anyaozturk22 +1 yıl Çünkü ben, benim Yorumla
yalnizbirruh Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bi sekilde cikiyorum 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet olmuştu
İnsanların ne dediğini umrumda olmadığı için sıkıntı yok
En güzeli :D
Umursamaz olmanın avantajı 😂
Bakımsız olmadım bazen kıyafette kararsız kaldığımda değişir öyle dışarı çıkarım
Bakımsız göründüğümü düşünüp dışarı cikmisliğim çoktur 🤦😂 çünkü kime ne✔️✔️
Neredeyse hergün ama mecburen çıkıyorum iş gereği
Hayır, hep bakımlı görünüyorum
nasıl başarıyorsun :D
Çünkü ben, benim
Her türlü cikiyorum
Evet
Evet
Hayir
Evet
Yani evet sonra aman be çok tın diyorum
bi sekilde cikiyorum