Bir çok gördüğüm erkek kuzenlerim falan çevremde genelde hep kadınlar için Süslendiklerini söylerlerdi Ama kadınların kendileri için süslendiklerine inanmıyorlar 😂
Bence evet. Cogu erkekte gozlemledigim sey hoslandigi bir kadin ya da sevgilisi varsa daha hos gorunmek icin daha fazla caba harciyor. Benim bir iki erkek arkadasim sevgililerinden ayrildiklari zaman daha paspal bir hale bürünüyorlar.
Mesela kadinlar genelde aldatildiklarini burdan da anlarlar. Erkegin hayatinda baska bir kadin varsa daha dikkat etmeye baslar kendine. Duş almasina, saçına, kokusuna, giyimine... Aldatma olayi icin bunlar şüphe oluşturur mesela.
Daha bir suru ornek verilebilir. Bence erkekler kadinlara göre daha cok dikkat ediyorlar yaninda bir kadin oldugu ya da hoslandigi biri varsa. Kadinlar icin daha cok susleniyorlar. Ama tabi hicbir kosulda hem kendine saygi bakimindan hemde karsidaki icin bile bakim yapmayan, paspal dolanan öküzler yok degil var.
Bir görüşmem varsa evet o kişiye değer verip onun için hazırlanrım ama onun dışında kendim için süslenirim. 😂 insan kendine bakmalı, değer vermeli. Canım kendim 🥰😅