Güzellik & Bakım Yarın flörtümle buluşacağım, hangi ojeyi seçmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar yarın flörtümle buluşmaya gideceğim hangi ojeyi ve tırnak boyunu kullanmalıyım sizce?1234 Yarın flörtümle buluşacağım, hangi ojeyi seçmeliyim? Cevapla Flört Soruları Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl senin gibisi bi bize denk gelmez hatun sormak için 4 farklısını sürmüş :D lan ne ilgili hatunlar var ne şanslı elemanlar var 1 0 Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl 1.2.3 güzel. Sonra eleme yapıyorum 1 ve 3 arasındayım. Sanırım 3 de karar kıldım. 1 0 Yorumla
deMo210 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bence beraber seçin emin ol daha da mutlu olacaktır 1 0 Yorumla
boraboraozmen Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl ya 1. ya da 4. tırnak boyunu french yapmalısn 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 733 cevap paylaştı. 1 ve iki efsane bakımlı eller şahane 😄 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 639 cevap paylaştı. Kırmızı fenaa👍🏻 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
senin gibisi bi bize denk gelmez hatun sormak için 4 farklısını sürmüş :D lan ne ilgili hatunlar var ne şanslı elemanlar var
1.2.3 güzel. Sonra eleme yapıyorum 1 ve 3 arasındayım. Sanırım 3 de karar kıldım.
bence beraber seçin emin ol daha da mutlu olacaktır
Beyaz haric hepsi guzel
İlk resimde ki daha iyi duruyor.
ya 1. ya da 4. tırnak boyunu french yapmalısn
Ellere bak... İlk ikisi efsane
1 ve iki efsane bakımlı eller şahane 😄
1...
birinci
1. deki boy güzel 2. fotodakide renk
Kırmızı.
ilk fotoğraftaki güzel
Bir numara.