Bakın güzel insanlar... Aldatmanın aldatılan kişiyle hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen aldatan kişiyle alakalı... Daha güzel olmak veya dahanın dahası olmak Sizi zaten aldatacak birinin sizi aldatmasıyla asla ilgili değil... Yani daha güzel olmakta sizi aldatacak kişinin aldatmasına karşı bir şey değil. o her türlü aldatacaksa aldatır zaten. Ya güzellikle ilgili değil anlayın şunu. O zaman hiçbir güzel kadın aldatılmazdı... Ne alaka böyle bir saçmalık değil. Çoğu zaman aldatanın tamamen kendisiyle ilgili bir durum aldatılanın sorunu falan yok... Halbuki aldatılan kişi sorgular neyim eksikti der... Yok öyle bir şey eksik falan değilsin, eksik hissetme Tamamen aldatan kişiyle ilgili... Aldatan der bende olmayıp onda olan neydi? Yok işte sen de olmadığı için değil o aldatacağı varsa aldatır zaten. Ya birde şu düşünce var o güzel kadın bile aldatılsaydı bana neler neler yapılmaz... Böyle bir şey de yok... Tamamen aldatan kişinin sorunu aldatılanın güzel çirkin olması başka bilmem neler olması değil. Yani güzel veya çirkin... yakışıklı veya çirkin olmak değil dış görünümle ilgisi yok... sizle hiçbir ilgisi yok daha doğrusu. Aldatılan sorunlu falan değil aldatanın sizi böyle hissettirmesine izin vermeyin.
İstersen dünya güzeli ol yinede aldatılırsın yani bunun güzellikle çirkinlikle hiçbir alakası yok önemli olan karakter dünyanın en güzel kadını bile aldatılıyor gerisini sen düşün artık onu aldatan herkesi aldatır diye düşünüyorum ben
Harcanırsınız Türk lirası gibi yemin ederim.. Kimse güzelliğine, zenginliğine aldanmasın. Erkekler de şöyle işim var, yatakta böyle iyiyim demesin. Genelde ilgisiz erkekle, bencil ve uyumsuz kadın aldatılır.
Aldatmanın aldatilanla ilgisi yoktur , senin yüzünden diyen karaktersizligine kılıf arıyordur. Boşanıp, ya da ayrılıp yoluna bakmayı bilmeyen başkasını suçlayamaz.
Çok güzel diye aldatılmicak diye kanun mu var ve piquenin aldattıgını kadının fizikseliyle tüm dünya dalga geçti çirkin diye belki o kadın duygusal olarak şhakiradsn kat kat fazlasını verdi insanlar bu kadsr dar ve yüzeysel bakıyor olaya