Güzellik & Bakım Yaz aylarında kısa saçı mı daha çok tercih ediyorsunuz? kedili_prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yazın rahatlık açısından saçınızı kestiriyor musunuz yoksa uzun kullanmaya devam mı ediyorsunuz? Yaz aylarında kısa saçı mı daha çok tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ComfywWeight Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 +1 yıl Evet. Genelde kestirip kışa kadar uzatıyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Uzun saç tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Saçlarımı yaz geldi diye kestirmem ancak aşırı bunaltıcıysa hemen topluyorum 0 0 Yorumla
siyahlarblack Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Uzun kullanmaya devam ediyorum. Kısa yakışmıyor ama yakışsaydı kestirirdim rahat rahat kullanırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet. Genelde kestirip kışa kadar uzatıyorum.
Uzun saç tercih ediyorum
Saçlarımı yaz geldi diye kestirmem ancak aşırı bunaltıcıysa hemen topluyorum
Uzun kullanmaya devam ediyorum. Kısa yakışmıyor ama yakışsaydı kestirirdim rahat rahat kullanırdım
Kısa saç daha rahat
Kısa saç
Evet kısa saçı tercih ederim
Kısa saç
Yaz kış üç numarası
Uzun kullanmaya devam ediyorum
ikisini de
Benim ilgimi çekiyor