Bazi kizlar zayifliktan dert yanar ben fazla kilodan. Bi ortasini bulamiyoruz. Yuzum gercekten cok guzel sarisin mavi goz degilim ama baska hir auram var. Hande ercelle selena gomeze benzetiyorlar azicik. Bazi fotolarima bakan turkan soray gibi kizsin diyor bazi arkadaslarimda wp profil resmime surekli baktiklarini itiraf ettiler bakmaya doyamiyolarmis sjsjsjsjsjjs ama kaldiki 120 kiloyum boy 170. Nasil kilo vericem bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzü çok güzel olduğu için güzelliğe önem veren herkes tarafından şans verilir fakat iş ciddi bir ilişkiye gelince kilolar yüzünden şansın sadece kilolu hatun seven erkekler kategorisinde bulunan erkekler arasında olur. Bu arada kilolu kadın seviyorum diyen erkekler 120 kiloluk bir kadını sever mi orasını bilemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da çok güzelsin diyorlar, maalesef ama hiç sevgilim olmadı ve küçüklüğümden beri kiloluyum ama benim obezlikten değilmiş zaten sütlü tatlı hariç çok yemek yemem, meğersem hipotroid hastasıymışım geçen öğrendim maalesef kilolarım ondanmış, hayatımda bir dönem çok sıkı diyet ve spor yapmıştım o zaman da 16 yaşında mı neydim daha gençsin her şey daha hızlı çalışıyor ama max düştüğüm kilo 83ten 75 olmuştu ve öyle 1,2 ay da değil ha baya 1 sene falan, maalesef bazı şeyler olacağı varsa olur, sağlık önemli kilon sağlığını etkilemiyorsa kal böyle ama sağlığını etkiliyorsa başkası için değil sağlığını için kilo vermelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki Şu an kac kilosun ve kac yasindasin. Bende maalesef çocuktan beri boyleyim. Benimkisi obezlikten
Cevap sahibi+1 yılKilomu bilmiyorum, piskolojimi bozuyor diye 3 senedir tartılmıyorum ama 80 üstüdür kesin, 21 yaşındayım, sen hiç troidlere baktırdın mı? Eğer halsizlik boğazın kenarında ağrı, kilo çabuk alıp verememe, umutganlık ve bazen algı da gecikme varsa baktır derim ben de bunların hepsi var ve hasta çıktım.
Cevap sahibi+1 yılBir de benim boğazdan kola da vuruyor ağrı, özellikle son 2 senedir böyle
Soran+1 yılHic baktirmadim bi hastalığım var mı diye, devlet hastanesi bakiyormu troidlere
Cevap sahibi+1 yılEvet bakıyor tabiki de halsizim ağrım var unutkanım, kilo veremiyorum aldım mı da çok fazla alıyorum dersen doktora bakarlar
+1 yılHızlı değil yavaş yavaz zayiflamalisin diyet yaparak spor yaparak birden verilen kilolar tekrar alınır diye duymuştum hem hızlı zayıflamak cilt için iyi değil kırışık sarkma olur catlakliklar olur sen ayda en az bir iki kilo verebilmeye çalış bedava diyetisyenler oluyor sağlıklı şekilde oraya giderek kilo verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılŞişman kız fantezisi olanlar da var aslında. Hatta bu site de bile görmüştüm, 200 kilo üstü olan bir kadına hayranmış ve öyle insanları çok beğeniyormuş. Fakat sen gene de kilo vermelisin. Sağlık açısından büyük tehdit. Umarım sağlıklı bir şekilde verebilirsin 🤍
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
79Cevap
+1 yılNeden olmasın? Ben yüz güzelliğine daha çok önem veriyorum, kişiye göre değişebilir tabii ama öz bakım yapıldığı takdirde şansı yüksektir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılNefes alan herşeyin bir seveni olur gadası
00 Yorumla 18 kilo vermiş biri olarak soyluyorum ki. Çok zayif olmak bedenine de yüzune de yakısmiyor. Kilolu oldugum zamanlarda herkes cok güzel oldugumu söylerdi zayiflayinca o iltilfatlari birini bile duymadim. Yüzüm çok inceldi ve burnum cok ön plana cıktı. Sadece çok zayıfladin, ne kadar zayifladin gibi seyler soylemeye basladilar. Sonra biraz kilo aldim ve yüzumun guzelligi geri yerine geldi. Bu olay sende bitiyor. Bu arada sana yardimci olabilirim kilo verme konusunda eğer istersen. Sandigin kdr zor bir olay degil.
00 Yorumla
+1 yılYüzü güzel olup kilosu olan kadınları köküne kadar övüp yüzü yakışıklı olup sırf göbeği var diye dışladığınız erkekler ney olacak peki
610 Yorumla- +1 yıl
Sözde eşitlikçi dolu kadınlara verdiğiniz desteğin 1 ini erkeklere vermiyorsunuz
- +1 yıl
Konuş be kim tutar seni 👏👏🤣
- +1 yıl
Yok artıkk ilk defa erkekleri destekleyen bir türk kızı görüyorum
- +1 yıl
Maalesef Türk değilim
- +1 yıl
Bak şaşırıyorlar işte kadınlar erkekleri öyle bir hale sokmuş ki. Adamlar şaşırıyor gerçekten bazı kızlar çok fena..
Soran+1 yılValla benim dışlama gibi bi lüksüm olmadi hic. Ilkokuldan beri sadece erkekler bana hakaret etti, su zamana kadar bir kiz bile hakaret etmedi bana, biz kizlar gercekten sevimli varliklariz, erkekler kendilerini birsey saniyor
- +1 yıl
Hayır sadece senin için demedim. Dislike atmışsın yorumuma ama Kadınların bazıları işine geldiği gibi davranıyor. Sonra var efendim erkekler neden böyle. Tamam erkeklerin de anlayışlı olması lazım bir şey demiyorum zaten fakat sosyal medyada kadınlar birbirine destek verirken erkeklere aynı şeyi yapmıyorlar atıyorum en basit örneği bu veya başka bir örneği ise erkekler güzel vir kızın altına yorum yapıyorlar kadınlar Abaza diye atlıyorlar ama Koreli falan görsünler bir sürü kız çoğu da ergen çocuğa saldırıyorlar çok tatlısın oha evlenelim annen annem olsun aynı şeyleri bir erkek yazsa atlarlar
- +1 yıl
Kızarlar yani. Erkekleri manipüle ediyorlar bu çok basit bir örneği sadece buna kızıyorum. Aynı şeyi yapıyorlar ama başkası yapınca deli oluyorlar
Soran+1 yılYorumuna dislike atmamistim ama tesekkurler horusun icin
- +1 yıl
Pardonnnn
o kadar kilo sağlıklı değil diyetlede gitmez belki operasyon geçirmen gerekir belki de hormonlarda bişey vardır doktora git sen
nasılki dişimizi sadece çürümesin diye değil beyazlasın diyede fırçalarız saçımızı ki kadınlar genellikle yıpranmasın diye bakım yapar yanmamak için güneş kremi süreriz
vücudumuzada bakmalıyız sağlıklı ve güzel görünmek için
sağlıklı görünmeyen bi erkekle olurmuydun kendine onu sor önce00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo ne ki gelip geçici sonuçta fiziksel bir şey , o yüzden çok takılma bence mesela ben kilolulari daha tatlı buluyorum sen sadece yanlış insanlarla karşılaşmışsın doğru insan karşına çıkmamış bu senin sandın yok demek değil elbet var : ) ben zayıf ve uzunum benim de hiç sevgilim olmadı mesela yani kilolu ve ya zayıf olunca pek bir şey değişmiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörmeden bir şey diyemem ama türk insanı koyu renk göz saç sevmez yeni nesil erkekler handeyi selenayı türkanı beğenmez ester expositoyu margot robbieyi beğenir yani yüz hatların iyidir tabii ona bir şey diyemem ama renkli göz önemli bir şey sağlığın için kilo vermelisin 120 çok fazla aşkım ben 80 kilo 170 boy aşırı kiloluyum vermeye çalışıyorum şeker çıktı bende
00 Yorumla
+1 yılŞansı vardır elbette kilolu olması güzel olduğu düşüncesini değiştirmiyor bence güzel her kiloda güzeldir bizim milletimiz nedense olaya böyle bakmıyor kilolu olan hep çirkin olmak zorunda onların gözünde ama bence cok yanlış bir düşünce bu
00 Yorumla
+1 yılAsla kötü düşünmemelisin, bu şekilde öz güvenin gayet yerinde olduğunu da bilmeni isterim , tek yapman gereken bir diyetisyenden , dahiliye destekle diyet programı alıp, sporla desteklemen.. Yapabilirsin 👍
00 Yorumla
+1 yıl5 yıllık iliskim var su an ilk beni gördüğünde 120 kiloydum kendisi asker şu an suriye de operasyona hazırlanıyor dertten stresten ağlamaktan 80 kiloya düştüm düşmeye devam ediyorum keşke sağlıklı verebilseydim ama hayatım çok stresli sevdiğimi kaybetme korkusu iliklerime kadar girmiş durumda
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliği çirkinliği sevgili şu bu geç ucunda sağlık var sağlığını düşünüyorsan bir an önce spora diyete başla sen yarın sağlığın giderse o zaman görürsün çirkini güzeli
00 Yorumla kuzum kilo nedir ki et parçası gelir gider. Seni sen olduğun için seven biriyle ol. Seni tablo biblo yapmak istemeyen birini bul. Zayıflamak istiyorsan da kendin için yap bu güzelliği
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılYa defalarca kilolu bayan nerede diye soru sordumm ama hiç kimseye denk gelememişken burada bu tarz sorularin varlığına inanamıyorum, nasıl olur da denk gelmez ve konuşmamış oluruz.. lütfen mesajımı görürsen yazma nezaketi gösterir misin?
015 Yorumla- +1 yıl
Vayyy 😂😂😂
- +1 yıl
@AyTutulması33 ney?:)
- +1 yıl
Hiçç😉
- +1 yıl
@AyTutulması33 söyle lütfen merak ettimm
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
@AyTutulması33 ama bir şey dedin gerisini getirmedin, neden merakta bırakıyorsun?
- +1 yıl
Önemli bir şey değil iyi geceler
- +1 yıl
@AyTutulması33 senin önemsizin benim için önemli olabilirdi halbuki...
- +1 yıl
Bir sonra ki şiirde görüşürüz :)))
- +1 yıl
@AyTutulması33 emin misin?
- +1 yıl
Emin değilim ay tutulmasıyım
- +1 yıl
@AyTutulması33 kötü espri oldu yahu😀
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
@AyTutulması33 ben şiirde buluşmak için adımımı attım o vakit
- +1 yıl
Attım 😊
Ya günümüzde iç güzellik diyen insan sayısı çok az. Hem kendi mutluluğun hem sağlığın için bir diyetisyene gidip spor yapsan zayıflayacaksın. Çok zor değil sanki ne dersin? Düşünmen gereken çözümü bana 40 kere söylediler ben de biliyorum ama neden yapmıyorum olmalı bence.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBence yüz güzelliği önemli ruhun kalbin önemli gerisi kilo falan halledir bir şekilde takma çok seni mera ettim ama tanımakta isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞişmanlık maalesef dikkate alınacak bir sorun.
Önerim düzenli planlı bir şekilde 1-2 senelik kendinize diyet planı oluşturun ve ona harfiyen uyun.
1.70 boya 60 kilo iyi gidecektir…00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızı sevdimde ne oldu değer bilmedi
Sorun kiloda değil sorun ruhta
Kilo fiziksel görünüm faso fiso00 YorumlaYaa bırak kalpten sevil vücud nedir anlamıyorum ben bunu ya spora başlar zayıflarsın ı değişir ama kalbinin güzelliği hep aynıdır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞansı vardır.
Mesele tanışmak ve bir kıvılcımın kopmasının sağlanmasıdır.
O kilo verilir.
cut.00 Yorumla
+1 yılHatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı kilo balık et büyük göğüs büyük kalça vs vs boş bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yıl65 kg hafif buyuk kalca ve biraz buyuk gogus kotumu
- +1 yıl
65 kg de boy da önemli bu kiloda ve kalça göğüs büyükse boyun 160 olmalı ki kilolusun
- +1 yıl
Kötü demiyeyim ama benim zevkime uygun değil ayrıca zayıflamak senin elinde
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence boyle begenilsende kilo ver. Istersen yaparsinbirilerinin begenisini ummaktansa kilonu ver hem daha saglikli yasa hemde siraya girsinler.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. benim bi arkadaşım wardı böyle kızlara hastaydı sonra böyle bi kızla ewlendi merak etme BBW sewen adamda bi sürü war
02 Yorumla
Soran+1 yılZayif kizlara bmw kilolulara kamyonmu demek istiyosun sjsjsjs
+1 yılYüzü çok güzel olan kız neden zayıflamıyor ki çok zor bi şey değil 20 kilo verdim
00 YorumlaYoo cok sansı var nıye olmasın ben cok sempatik buluyorum
00 Yorumla
+1 yıl120 kilo fazla hocam bu yüzden senin rahat 50 60 kilo vermen lazım 😊
00 Yorumla
+1 yılDiyetisyen programı ve spor tek care ve moralini bozma
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabii ki ama kilo verirsen daha güzel olursun.
00 Yorumla
+1 yılYo doğru değil genç aksine yüzü güzel olanın çok daha şansı vardır
00 YorumlaBence sevgilin olsa kiloya bakmaz ama sen yinede zayifla saglik icin oldu kadar olmadigi zaten o kisi seni kabul eder
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen benziyoruz çünkü beni de onlara benzetiyorlar 😂
00 YorumlaYüzünün güzel olduğunu iddia eden kadın desek daha doğru olmaz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo geçici bisey. Ama benim hiç ilişkim olmadı bu saatten sonra da ciddi olsun olacaksa. Tipim normal yüzüm benim de iyi ama beni tanımak ister miydin bilmem
00 Yorumla
+1 yılYüzü kötü olupta fiziği güzel olanin sansini gordumde yüzü güzel olup kilolu olaninkini görmedim
00 YorumlaBen seni yakından tanımak isterim çok yakın da bir klavye uzağındayım
00 YorumlaCok gobek varsa cok itici oluo.
Onun disinda kilo problem diil00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok az şansın var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisi de güzel değil ve diyenlerin çoğu muhtemelen kız. Eminim türkan şoraua benzemediğine
14 Yorumla- +1 yıl
Ne zevzek insanlarsınız
Cevap sahibi+1 yıl@ĸαѕveтliɢri_ valla benim yorumumun altına 💩 gibi sıçrayan sensin ;d
- +1 yıl
Hadi ordan kıskanç. Kimsenin mutlu olup özgüvenli olmasını kaldıramıyorsunuz, mutsuz olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.
Cevap sahibi+1 yıl@ĸαѕveтliɢri_ 💩💩💩💩💩
Gizli Üye(18-24)+1 yılaşırı kilo fazlan var güzelliğini dert etmeyi bırak ve sağlığın için diyetisyene git
00 YorumlaSpora gitmelisin. Yüzün çok güzel olabilir fakat sende istemez misin istediğin kıyafeti rahatlıkla giymeyi. İstediğin vücut tipinde birini duvar kağıdı yap telefonuna ona her baktıkça aklına gelsin.
00 Yorumla
+1 yılAaa tabiki var kalıpsal düşünmeyelim tabiki bu işi hastalığa dönüştürmeden diyetisyene ve fittnese gitmelisin sağlık önemli ama başkalarını çokda düsünme hep kendileri mükemmel ya
00 Yorumla
+1 yılOhaaaaaa desem yanlış olmaz dimi kusura bakma neredeyse 60 kg fazlam var bak yanlış anlama büyük risk altındasın mümkün şekilde kilo ver yazık ya o yaşta hemide
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini nasıl güzel hissediyorsan nasıl mutlu oluyorsan o şekilde ol boş ver diğerlerini
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var. Erkeklerin sadece zayıf kız sevdiğini kim söyledi sana. Kafana takma böyle şeyleri. Seni seven olduğun gibi sevsin
00 Yorumla
+1 yılEğer istediğin kiloya ulaşırsan bu soruyu sana dönüp soracak erkekler olacaktır. Bana verebileceğin hiçbir şans yok mu?
00 Yorumla
+1 yılNeden şansın olmasın. Bir diyetisyenle görüş, beslenmeni onun direktifleriyle düzene al, sonra bak gör daha neler olur.
00 Yorumla
+1 yılSeni sevecek insan kilona takılmaz bence ve kilonun çözümü var
00 Yorumla
+1 yılFazla kilo güzelliği örtüyor bence ya bana güzel gelmiyorlar
00 YorumlaŞansı olur ama birileri için değil sağlığın için en azından kilo vermeye çalışmalısın biraz
00 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği yeter ya , için de güzel olursa tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılherkesin güzelliği kendine göre farklı bazılarına kilo yakışır bazılarına yakışmaz eğer yakışmadığını düşünüyorsan diyetisyene gidip kendine uygun bir diyet yaptırabilirsin
00 YorumlaBoyun kısa değil en azından zayıflamak senin elinde ben erkeğim boyum kısa 1.70
00 Yorumla
+1 yılBenim olayları anlatirken kendimi ovme sekli
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılKilolu kızların daha güzel olduğu gerçeği 💖
10 Yorumla
+1 yılVardır niye olmasın onlarda insan..
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 812 cevap paylaştı. Herkesin şansı vardır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılManita edin dertten verirsin çabucak...
00 Yorumla Kilolu bayanlara herzaman zafım olmuştur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin şansı vardıe
00 Yorumla
+1 yılKilo erkekte de kadında da önemli ya bence.
00 Yorumla
+1 yılher şey kilo veya güzellik değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri