Güzelce banyo oluyorum cilt bakımı gerekiyor bittiii bu kadar... yok tutkal çubuğu, yok bal, zart zurt yok yani.. Cilt bakımı için de artık ona bilr yeni başladım (aramızda kalsın) Adımlarım °salisilik asitli yüz temizleme jeli °aha, bha, pha içeren aydınlık veren tonik °salyangoz ekstresi özlü serum °leke karşıtı krem 16 çeşit peptit içeriyor. °güneş kremi Not:gündüzleri güneş kreminden önce termal şu kullanıyorum. Makyaj ürünlerim Rimel olmazsa olmaz. +ruj veya dudak kalemi Moduna göre göz kalemi veya eyeliner Işte ben cildime bunları sürüyorum Yok tutkal çubuğu, kahve dibi, sirke, karbonat, limon Gibi zortingen şeyleri cildinden uzak tutuyorum. Zamanında o zortingen ürünler cildimi 🥰🙏🏻 bozdu severek. Bende o zort şeyleri seve seve bıraktım. Cilt bakımı ürünlerim + rimel olmazsa olmazım o kesin. Sevgiler x saygılar Mortingen ştrayze
Şıtrayze veya strasse ne fark ediyor ne de olsa anlamları orantılı derecede aynı yöne bakıyor ama Hayır kullanımı olumsuz bense bu durumdan ötürü Olumsuz düşünmüyorum Böylelikle şıtrayze diyecek daha iyi bi yer bulmaya gidiyorum