Güzellik & Bakım Güzel herkes için güzel midir? alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor herkes kendine ait bir "güzellik" duygusuna sahip olduğunu zanneder ama güzellik algısı dijitaller ve subliminallerle şekillendirilebilir ve çok az kişinin "kendine ait güzellik algısı" vardır. Güzel herkes için güzel midir? Cevapla Dijital Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Güzellik görecelidir ya. Benim gördüğüm güzelliği başkası göremezken başkasının gördüğü güzelliği ben göremem. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır bence herkese göre öznel ve değişkendirbu arada jungkook gönderiye çok uymuş :) 1 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Değişkendir, kimi dış güzellikte bulur kimi iç güzellikte 🤔 1 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Güzellik görecelidir. Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıktan sonra djd 1 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Standartilize edilmiş güzellik benim için "güzel" diildir. 1 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kimseyi göremiyoruz ki güzel diyelim olm, makyajlarını görüyoruz kendileri yok. 1 0 Yorumla
miraGencayy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bu soru felsefe sınavında çıkmıştı... Ah be zaman. Bu arada arkadaki Jeon 🔥 1 2 Yorumla alarachan +1 yıl felsefe kitabından çaldım :D vaybe Yorumla miraGencayy +1 yıl Kdjdjf Yorumla
regularfornt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet ben güzele güzel demem güzel benim olmadikca mesela 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl güzellik göreceli bir kavram bana göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzellik görecelidir ya. Benim gördüğüm güzelliği başkası göremezken başkasının gördüğü güzelliği ben göremem.
hayır bence herkese göre öznel ve değişkendir
bu arada jungkook gönderiye çok uymuş :)
Değişkendir, kimi dış güzellikte bulur kimi iç güzellikte 🤔
Güzellik görecelidir. Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıktan sonra djd
Standartilize edilmiş güzellik benim için "güzel" diildir.
Kimseyi göremiyoruz ki güzel diyelim olm, makyajlarını görüyoruz kendileri yok.
Bu soru felsefe sınavında çıkmıştı... Ah be zaman. Bu arada arkadaki Jeon 🔥
felsefe kitabından çaldım :D vaybe
Kdjdjf
Evet ben güzele güzel demem güzel benim olmadikca mesela
Herkesin zevki farklı olabilir.
güzellik göreceli bir kavram bana göre
Hayir tabi ki
değildir
Evett
Hayır