Hemen sarı saç mavi göz demeyin bizde de mavi gözlü olan var, onlarda da çok çakma sarışın var ama kimin nereli olduğu az çok anlaşılıyor. Demek olay renklerde değil, yüz hatlarında. Türklerle yabancıları net ayırt eden fiziksel özellikler nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlaşılmıyor ki bazıları aynı yabancı gibi bilemiyorsun yani
Onu herkes anlayamaz. Tarihle ırklarla iç içe olanlar anlıyo ama. İki sarışını teninin tonundan ya da başka özelliklerden bile ayrılır
Onların yüz hatları daha bebeksi
Bence tam tersi gibi, bizde yuvarlak tombul yanaklar daha fazla onlarda kemikli belirgin hatlar daha yaygın gibi
Onlar daha babyface dikkat et bizde babyface sakalı çıkmayan ya da az olan erkekleri daha çok yabancıya benzetirler büyük kemer burunlu kıllılara demezler
Doğru, kıl dedin ve noktayı koydun zaten:D
İskandinav erkekleri bir harika
Of evet ya maalesef kızları da güzel
Müslüman bir kızın gavur erkekleri hakkında böyle yorum yapması ne acı.
Müslümanların beğenme hakkı yok mu canım? Sen istemiyorsan beğenme
S lako demiştim çevirmiş site
Müslüman bir kızın böyle yorum yapması günahtır. Müslüman bir kızın gavur erkeği ile evlenmesi, dolayısı ile böyle yorumlar yapması dahi haramdır. Eğer yapıyorsa dinden çıkar, ve dinden çıkmanın cezası çok ağırdır ve geri döndürülemez.
Günahsa ona günah sen mi çekeceksin cezasını? Allah'ın KS şubesi misin? Yorumu kıskandın ondan yazdın, din bahanesi oldu
Günah değil haram, böyle yorumlar yapması günah, gavur erkekleri ile ilgili hayal kurması haram. Dinden çıkmaya yani mürtefliğe sebeptir, mürtedliğin cezası i d a m dır inşallah.
Sen şeriatçi misin yobaz seni? Asıl senin gibi yobaz sapıkları i. dm etmek lazım. Kafede 14lük kız götürmeye çalıyorsun gelmişsin kadına ahkam kesiyorsun. Müslümanlık sadece kadınlara yok, Talibancı seni. Kimsenin dinine de karışamazsın Allah'a şirk koşma,23lük bebe
Ben şeriatçı değilim ateistim ben. Ancak, mmüslümanım diyen birisi ya dinine uygun yaşamalı, ya da müslüman rolü yapmayı bırakmalı.
Buna sen mi karar veriyorsun? Ateist olduğun halde sırf kıskandığım için yorum attığın çok belli
Bir kadın müslümansa eğer;
İnternete girmeyecek
Fotoğraf çekinip herkese açık şekilde paylaşmayacak
Erkekler ile ilgili yorum yapmayacak
Okumayacak
İslamda kadının tek hakkı önce babasına ve erkek kardeşlerine, daha sonra ise babası tarafından uygun görülerek evlendirildiği erkeğine hizmet etmektir.
Ben demiyorum Kur'an diyor, Kur'an ise islama göre Allah'ın kelamı. Allah'ın kelamına karşı çıkmanın cezası ise yine ölümdür.
Arkadaşım bunları bana anlatma ateistim ama biliyorum bende... Milletin neye ne kadar inandığı nasıl uyguladığı seni alakadar etmez, o bir günah işliyorsa zaten çekecek o zaman sen niye kendini paralıyorsun, yani Ateist biri bir Müslüman'ı eğitmeyi kendine neden görev edinir ki? :D Ayrıca Türkiye'nin bu şartlarda yönetilmesi ve insanların bu şekilde davranması hoşuna gider mi bir Ateist olarak? Bu konuda ders verirken, birileri evet haklı o zaman herkese böyle yaptıralım der. Günümüz koşullarında zaten muhafazakarlık baskın ve kimse kimsenin görüşüne saygı duymuyor, bu yüzden farklılıklara saygı duymayı öğrenmek öncelik, yoksa herkes bir görüşe bağlanırsa olan sana olur. O zaman Müslümanlar Ateislere zarar vermesini de mi hoş karşılayacaksın? Din dersi vermek yerine kişinin özel inançlarına saygı duymayı ve bu konuların kişiye özel olduğunu öğretmen çok daha iyi olur
Ben modern tesettürlüyüm
Modern tesettürlü? Hem ayranım dökülmesin hem bu kervan duzulmesin diyenlerdensin yani
Yabancıların burnu ve yüz şekli düzgün.
@Gnnbbbbbj ben de onlara hastayım
Birde kaş yapıları daha farklı galiba çoğu ince ve kavisli