Güzellik & Bakım Arkadaşllar acill saçımı kaç ayda bir boyatmam lazım? İsimsizbiri4 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar saçımı boyatmak istiyorum görseldeki gibi sizce kaç ayda bir sürekli boyamam gerekiyor Arkadaşllar acill saçımı kaç ayda bir boyatmam lazım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Sen ombre tarzı saç rengi istiyorsun. Eğer ki böyle bir isteğin varsa her ay saç boyamak yerine, adam akıllı bir kuaföre giderek tek seferde bu rengi elde etme şansın daha yüksek olur. 0 2 Yorumla İsimsizbiri4 +1 yıl Yani bu rengi güzel bi koförde yaptırırsam uzun süre kullanabilir miyim Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Tabiki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hergun boyat bence 😂😂 0 2 Yorumla İsimsizbiri4 +1 yıl Ciddi soruyorum ya bilenler cevap versin şakanın sırası değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puf uza Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Saçların çok güzel 0 2 Yorumla İsimsizbiri4 +1 yıl Abiii benim saçım değil bu boyatırsam ne kadar sürede yenilemem lazım diyorum cevap bu değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğal saçın ne renk Yorumla