Güzellik & Bakım Arkadaşımın nikahında bu makyajı yaptım ve arkadaşım, ''Çok abartmışsın, benim nikahım.'' dedi. Sizce öyle mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Cidden ağzım açık kaldı senin nikahın ve özen gösterdim dedim o günden beri arama mesafe koydum ama en yakın arkadaşım özlüyorum Arkadaşımın nikahında bu makyajı yaptım ve arkadaşım, ''Çok abartmışsın, benim nikahım.'' dedi. Sizce öyle mi? Cevapla Makyaj Soruları Arama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dugun benim benden daha guzel olamazsin demek istedi ellaham ama o sira zaten gelin gitmisti halbuki yine de iyi kotu bi koca buldum onuda sen kapma demek istedi zaar neyse yol yakinken mesafe koydugun iyi olmus sjsjs 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Haset biri belli gecenin yıldızı dünyanın merkezi insan i uzak dur iyi yapmışsın çok güzel olmuşsun bahtinda güzel olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Troll 😂😂Insanda biraz edep, namus, haysiyet olur!Ne diye milletin fotoğrafını paylaşıyorsun şeref yoksunu! Millet senin ananın bacının fotoğrafını paylaşsa hoşuna gider mi? 2 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bu yazılı olmayan kurallardan biridir gelinden güzel olmayacaksın muhtemelen arkadaşın fazla ilgi çekeceğini düşündüğü için böyle söylemiş olabilir 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl damadın kafasını karıştırma taktiği sdkjfsdfsbirbirine benzeyen 2 şık gibi olmuş ösym sınavlarındaki. 0 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl oldukca troll bir makyaj olmus, ondan rahatsiz olmustur, bu foto kime ait, nerden kopyeledin? 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı. makyajda abartı yok ayrıca ötle yakın arkadaşmı olur ne saçma arkadaşlıklarınızvar. 0 0 Yorumla
blaaack01 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Üniversitedeki arkadaşlarım günlük yapıyor bu makyajı ne abartısı 😂 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır, çok abartı bir makyaj değil. Belki de kıskandığı için söylemiştir bu sözü. 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Baya abartı makyaj olmuş hafif makyaj her zaman güzel olur 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Makyaj + fotoğrafın efekti dahi kurtarmamış üzgünüm 0 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gelinden daha dikkat çekicisin. Ondan olmuştur 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çocukça davranmissiniz 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nikahla makyajın ne alakası var mk 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. kendi bakımsız biri demek ki normal bu makyaj 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pastel renkler olabilirdi 0 0 Yorumla
Asii_07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gönlünü al prenses aranız iyice acılmasin 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abartılacak bir yanı yok 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normalsin, gereksiz tepki vermiş. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yo standart bir makyaj 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. eniştenin aklı karışır die korkmuş anlaşılan 😂😂 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Abartı falan değil. Kıskançlık yapmış 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. abartılı değil 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 453 cevap paylaştı. Kıskanmış gibi. 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Hayr normal bence 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzelsin cekememiş 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Gayette iyi olmuş 0 0 Yorumla
ayaskooo Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl ondan güzel misim 0 1 Yorumla KaanCarry +1 yıl Ondan güzel olduğunu düşünse öyle bir yorum da bulunmazdı bence 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Dugun benim benden daha guzel olamazsin demek istedi ellaham ama o sira zaten gelin gitmisti halbuki yine de iyi kotu bi koca buldum onuda sen kapma demek istedi zaar neyse yol yakinken mesafe koydugun iyi olmus sjsjs
Haset biri belli gecenin yıldızı dünyanın merkezi insan i uzak dur iyi yapmışsın çok güzel olmuşsun bahtinda güzel olsun
Troll 😂😂
Insanda biraz edep, namus, haysiyet olur!
Ne diye milletin fotoğrafını paylaşıyorsun şeref yoksunu! Millet senin ananın bacının fotoğrafını paylaşsa hoşuna gider mi?
Bu yazılı olmayan kurallardan biridir gelinden güzel olmayacaksın muhtemelen arkadaşın fazla ilgi çekeceğini düşündüğü için böyle söylemiş olabilir
damadın kafasını karıştırma taktiği sdkjfsdfs
birbirine benzeyen 2 şık gibi olmuş ösym sınavlarındaki.
oldukca troll bir makyaj olmus, ondan rahatsiz olmustur, bu foto kime ait, nerden kopyeledin?
makyajda abartı yok ayrıca ötle yakın arkadaşmı olur ne saçma arkadaşlıklarınızvar.
Üniversitedeki arkadaşlarım günlük yapıyor bu makyajı ne abartısı 😂
Hayır, çok abartı bir makyaj değil. Belki de kıskandığı için söylemiştir bu sözü.
Baya abartı makyaj olmuş hafif makyaj her zaman güzel olur
Makyaj + fotoğrafın efekti dahi kurtarmamış üzgünüm
Gelinden daha dikkat çekicisin. Ondan olmuştur
Ben bir daha görüşmezdim
Çocukça davranmissiniz
Ne var bunda gayet normal
Nikahla makyajın ne alakası var mk
Kıskançlık krizleri mi bu. :)
kendi bakımsız biri demek ki normal bu makyaj
Aslında öyle abartı değil
Kıskanmış seni
Çok güzelsin nevar bunda
Pastel renkler olabilirdi
Gönlünü al prenses aranız iyice acılmasin
Çekemeyen anten taksın dsklfjsd
Abartılacak bir yanı yok
Normalsin, gereksiz tepki vermiş.
Yo standart bir makyaj
eniştenin aklı karışır die korkmuş anlaşılan 😂😂
arkadaşın seni kıskanmış..
Neyi varmış ki makyajin
Makyajın çok abartılı değil. Güzel olmuş.
Aynen kesin olmuştur bu
Abartı falan değil. Kıskançlık yapmış
oldukça güzel tebrikler
Kıskanılmışsın
Çok alıngansınız
abartılı değil
Damatkafasıkarıştıran tarz değil mi bu
Kıskanmış gibi.
Nankör insancık neyini ozluyosan 😒
Normal gayet
Kıskanmış nsnsj
Keşke görüp sana davet eysem