Güzellik & Bakım Cildim böyle oldu acill? enes343435 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar cildim böyle bıçak izi gibi olmaya başladı kaş arası bıçak izi gibi ve yanaklarim nasıl çözebilirim bunu yaşım 19 Güncellemeler+1 yıl Kas arası bıçak izi gibi ve yanaklarim lütfen yardımcı olun Cildim böyle oldu acill? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nisanurr_y Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Zaman geçtikçe ilerliyorsa bu durum En kısa zamanda bi Dermatologa gitmeni oneririm 0 7 Yorumla enes343435 +1 yıl İlerliyor teşekkürler Yorumla nisanurr_y +1 yıl Rica ederim :)) Yorumla enes343435 +1 yıl İnşallah geçer ya Yorumla nisanurr_y +1 yıl İnşallah iyileşirsin Yorumla enes343435 +1 yıl İnşallah kanka burdan fotoğraf atılıyor mu Yorumla nisanurr_y +1 yıl Bilmiyorum ki ben de yeni kullanıyorum bu Uygulamayı Özelliklerine hakim değilim:)) Yorumla enes343435 +1 yıl Tamam kanka bende tam bilmiyorum ondan sordum teşekkür ederim Yorumla
caglasu7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl bıçak izi ne kız kırştı mı yani anlmaadım 0 7 Yorumla enes343435 +1 yıl Yani böyle hani elin kesilir kabuk bağlar ya bıçak izi onun gibi küçük küçük izler Yorumla caglasu7 +1 yıl enteresan bir vaka bence cildiyeciye git bir görün Yorumla enes343435 +1 yıl Abla bende gidicektim de birine sordum cihazlı tedavi olman şart boşa gitme dedi Yorumla caglasu7 +1 yıl kimmiş o ne okumuş doktorası varmıyımış ya belki stres belki uykunda yapıyosun git oğlum göster öyleyse de diyelim kararı sonra veirrsin bunun gibi insanlar yüüznden ölen arkadaşım var beyin kanamasından sen git Yorumla enes343435 +1 yıl Yok abla biri söyledi diyorum bana niye bağırıyorsun 😂 Yorumla caglasu7 +1 yıl sana bağırmıyorum ona bağırıyorum :DD:D hahaha Yorumla enes343435 +1 yıl Hahaha tamam abla sakin ol sjsjsj 😂😂 Yorumla
YalnızDeniz9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cildiyeye görün 0 4 Yorumla enes343435 +1 yıl Tamam ama birine sordum git Lazer yaptır diyor Yorumla YalnızDeniz9 +1 yıl Hm birden çok yere git Yorumla enes343435 +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla YalnızDeniz9 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Knk cildiyeye git 0 10 Yorumla enes343435 +1 yıl Neden böyle kesik kesik peki oldumu sende hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok knkm nasıl bir şey olduğunu da anlamadım Yorumla enes343435 +1 yıl Burdan fotoğraf paylaşılmiyor demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk bilmiyorum belki paylaşıyordur ama sen kesin git cildiyeye Yorumla enes343435 +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek knk geçmiş olsun umarım geçer Yorumla enes343435 +1 yıl Sağol kanka teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek bro bugün mu oluştu bu çizikler Yorumla enes343435 +1 yıl Yok daha önce vardı ama şimdi farkına vardim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım knk Yorumla
bensanadüştüm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nasıl oldu foto yok? 0 1 Yorumla enes343435 +1 yıl Fotoğraf atmayı bulamadim ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zaman geçtikçe ilerliyorsa bu durum En kısa zamanda bi Dermatologa gitmeni oneririm
İlerliyor teşekkürler
Rica ederim :))
İnşallah geçer ya
İnşallah iyileşirsin
İnşallah kanka burdan fotoğraf atılıyor mu
Bilmiyorum ki ben de yeni kullanıyorum bu Uygulamayı Özelliklerine hakim değilim:))
Tamam kanka bende tam bilmiyorum ondan sordum teşekkür ederim
bıçak izi ne kız kırştı mı yani anlmaadım
Yani böyle hani elin kesilir kabuk bağlar ya bıçak izi onun gibi küçük küçük izler
enteresan bir vaka bence cildiyeciye git bir görün
Abla bende gidicektim de birine sordum cihazlı tedavi olman şart boşa gitme dedi
kimmiş o ne okumuş doktorası varmıyımış ya belki stres belki uykunda yapıyosun git oğlum göster öyleyse de diyelim kararı sonra veirrsin bunun gibi insanlar yüüznden ölen arkadaşım var beyin kanamasından sen git
Yok abla biri söyledi diyorum bana niye bağırıyorsun 😂
sana bağırmıyorum ona bağırıyorum :DD:D hahaha
Hahaha tamam abla sakin ol sjsjsj 😂😂
Doktora gitsene knk
Cildiyeye görün
Tamam ama birine sordum git Lazer yaptır diyor
Hm birden çok yere git
Tamam teşekkürler
Rica ederim
Doktora gidiniz
Teşekkür ederim
Knk cildiyeye git