Güzellik & Bakım Yaşım 40, göğüslerimin diriliğini doğal yollarla nasıl korurum? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Yumuşamaya başladı🙄Nasıl eski formunda kalmasını sağlarım?Diri ve dik görünümünü doğal yollarla nasıl korurum? Yaşım 40, göğüslerimin diriliğini doğal yollarla nasıl korurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SezaiOylum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor Fitness Yüzme. Kiloyu sabit tutmak. Bitkisel kürler. 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Spor yaparak gögüs calıs birde neyse burada söylemiyim onu 0 0 Yorumla
BomberBland Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence artık dinlenmeyi hak ediyorlar görevlerini yeteri kadar yeirne getirmişler 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Teyze az kalmış zaten öbür tarafa ne yapacaksın dirileşmesini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen aklını mı kaçırdın? daha 40 yıl yaşarım allah ömür verirse.Belki sen yarına çıkmazsın😱 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şöyle bir şey görmeden bu dünyaya gözlerimi yummam umarım 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bişey😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle taş gibi bir “kadın” 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüslerin sayemde alnı ak başı dik yürüyebilir tavsiyelerim olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanat eserlerini korumaya çalışan bir sanatseverim sadece 😂 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bu yaşa halen iyiyse o zaman baya iyi olmalı ya ne güzel işte 0 0 Yorumla
ozii31 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sağlıklı beslenip spor yaparsan 1 1 Yorumla ozii31 +1 yıl Birde çocuk yapmasan çünkü çocuktan sonra süt oluyor ya oda bir sorun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu yaşa kadar diri kalabildiyse tavsiyelerini almak isterim kız arkadaşım için :D 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Az kullanıldı😄Bide duştan sonra mutlaka soğuk su tutarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kız arkadaşlarım 25 üstü oldu genelde anlattığın gibi dirisini tatmadım :D görsem gözlerime de inanamazdım herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu konuyu masaya yatıralım takip etmen lazım beni :D Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşınla yatırın😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tavsiyelerine uymazsa sana göndericem ders alsın senden :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorumu beğen :D Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum çalışanlar kadınlar mı oluyor genelde? ↗ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl coco colanın sırrı değildir değil mi paylaşırsın bizimle :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ağırlık antrenmanları yaparak eskisinden daha sıkı hale getirebilirsin ama bizimki spor yapmıyor :D sen spor yapmadan nasıl böyle tutabildin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl az kullanıldı dedin evli miydin bu arada :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzdün güzel memeli kadın :D Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Doğum yaptın mı ve evlimisin? Kaç bedenler? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Egzersiz masaj ve yediklerine dikkat et 🙂 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Yediklerine?Mesela ne yememeliyim, bununla ilgili doğru bilgi nerden buyurum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Egzersiz yapacağın için. Unlu mamullerden uzak dur en basiti. Ekmeği çok az ye. Evde egzersiz yapmak bile sana yetecektir. Sutyeni doğru seç 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Kom’un desteksiz modellerini kullanıyorum toparlayıcı uygun mudur hocam😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar bilgiye sahip değilim 🙂 araştırabilirsin sütyen konusunu. Egzersizi ihmal etme. Gençliğin ve vucudun doğallığı egzersizlere ve yediklerine bakar❤ Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın.Egzersiz yapacak motivasyonu sağlamalıyım🙄Karbonhidrattan nasıl uzak duracağım😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alisarak ben öyle yaptım spor ve egzersizle kilolardan kurtuldum🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bunun için motivasyonun neydi?Ekmek ve tatlıyı bırakmak aralıklı oruç yapmak istiyorum amaa nasıll🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacaklarımda ağrılar yaşıyordum ve 4 aydır ekmek yemiyorum hemen hemen bolca su içiyorum. Ve müziklerle motive oluyordum🙂 Yorumla Soran +1 yıl Darısı başıma😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapabilirsin demiyorum yaparsın❤ Yorumla Soran +1 yıl Sen arada burdan destekle beni🤩 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsız ediyor beni deme sonra 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 sağlığım ve göğüslerimin güzelli söz konusu💃🏼💃🏼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapabilirsin güzelim❤🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bugün başlamaya karar verdim💪Umarım kahvaltıda bu kararı hatırlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hatırlatırım 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤩♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl haberlesecez 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Burdan😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eklemek ister misin Yorumla Soran +1 yıl Sen sorumu beğen ben sana yazarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙂🙂🙂🙂 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boks yap 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor yapsana o zaman 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. spora devam. 0 0 Yorumla
fruckyy Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Görmek lazm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rüyaya yat Yorumla fruckyy +1 yıl Sen blirsin göstercek çıkar Yorumla
Tuubao6 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl allahım soruya gel😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu önemli yalnız😕 Yorumla Tuubao6 +1 yıl sütyen kullan Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 aslında busey demek istiyorumda neyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Spor Fitness Yüzme. Kiloyu sabit tutmak. Bitkisel kürler.
Spor yaparak gögüs calıs birde neyse burada söylemiyim onu
Bence artık dinlenmeyi hak ediyorlar görevlerini yeteri kadar yeirne getirmişler 😄
Teyze az kalmış zaten öbür tarafa ne yapacaksın dirileşmesini
Sen aklını mı kaçırdın? daha 40 yıl yaşarım allah ömür verirse.
Belki sen yarına çıkmazsın😱
Şöyle bir şey görmeden bu dünyaya gözlerimi yummam umarım 😂
Nasıl bişey😄
Böyle taş gibi bir “kadın” 😂
Göğüslerin sayemde alnı ak başı dik yürüyebilir tavsiyelerim olacak
Sanat eserlerini korumaya çalışan bir sanatseverim sadece 😂
Bu yaşa halen iyiyse o zaman baya iyi olmalı ya ne güzel işte
Sağlıklı beslenip spor yaparsan
Birde çocuk yapmasan çünkü çocuktan sonra süt oluyor ya oda bir sorun
bu yaşa kadar diri kalabildiyse tavsiyelerini almak isterim kız arkadaşım için :D
Az kullanıldı😄
Bide duştan sonra mutlaka soğuk su tutarım
kız arkadaşlarım 25 üstü oldu genelde anlattığın gibi dirisini tatmadım :D görsem gözlerime de inanamazdım herhalde
bu konuyu masaya yatıralım takip etmen lazım beni :D
Kız arkadaşınla yatırın😂
tavsiyelerine uymazsa sana göndericem ders alsın senden :D
sorumu beğen :D
Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum çalışanlar kadınlar mı oluyor genelde? ↗
coco colanın sırrı değildir değil mi paylaşırsın bizimle :D
ağırlık antrenmanları yaparak eskisinden daha sıkı hale getirebilirsin ama bizimki spor yapmıyor :D sen spor yapmadan nasıl böyle tutabildin
az kullanıldı dedin evli miydin bu arada :D
üzdün güzel memeli kadın :D
Yardımcı olmak isterim
Yumşak ne güzel pamuk gibi
Kalmaz diri yaşlanıyorsun
Doğum yaptın mı ve evlimisin? Kaç bedenler?
Aslında bir yolu var🙂
Hor ve fazla kullandırma. Soğuk su ile duş al.
Egzersiz masaj ve yediklerine dikkat et 🙂
Yediklerine?
Mesela ne yememeliyim, bununla ilgili doğru bilgi nerden buyurum?
Egzersiz yapacağın için. Unlu mamullerden uzak dur en basiti. Ekmeği çok az ye. Evde egzersiz yapmak bile sana yetecektir. Sutyeni doğru seç 🙂
Kom’un desteksiz modellerini kullanıyorum toparlayıcı uygun mudur hocam😄
O kadar bilgiye sahip değilim 🙂 araştırabilirsin sütyen konusunu. Egzersizi ihmal etme. Gençliğin ve vucudun doğallığı egzersizlere ve yediklerine bakar❤
Çok haklısın.
Egzersiz yapacak motivasyonu sağlamalıyım🙄
Karbonhidrattan nasıl uzak duracağım😕
Alisarak ben öyle yaptım spor ve egzersizle kilolardan kurtuldum🙂
Bunun için motivasyonun neydi?
Ekmek ve tatlıyı bırakmak aralıklı oruç yapmak istiyorum amaa nasıll🤪
Bacaklarımda ağrılar yaşıyordum ve 4 aydır ekmek yemiyorum hemen hemen bolca su içiyorum. Ve müziklerle motive oluyordum🙂
Darısı başıma😇
Yapabilirsin demiyorum yaparsın❤
Sen arada burdan destekle beni🤩
Rahatsız ediyor beni deme sonra 😂
😂 sağlığım ve göğüslerimin güzelli söz konusu💃🏼💃🏼
Yapabilirsin güzelim❤🙂
Bugün başlamaya karar verdim💪
Umarım kahvaltıda bu kararı hatırlarım
Ben hatırlatırım 😂
🤩♥️
Nasıl haberlesecez 🙂
Burdan😃