+1 yılOluyor çevremde çok var özelikle kemerli burnu olan kızların bazıları aşırı tatlı oluyor
Bunlar gibi çok var özelikle gökçe bahadır burnunu yaptırmadan önce daha tatlıydı bence
Şimdi yapay duruyor.

00 Yorumla
En İyi Cevaplar
olabilir ama burnun boyutuna bağlı
önden güzel yandan kötü olan burunlar bence yüze ayrı bir hava verir ve yüzü çirkinleştirmez
ama hem önden hem yandan kötü burunlar maalesef yüzü az oranda da olsa çirkinleştirir
ama burnu çok kötü gözleri çenesi yanağo cildi saçı giyinişi tarzı güzel bir kız çekicidir bana göre
herkesin burnu minnacık kalkık olmaz kemerli büyük burunlu kızlar da şahane olabiliyor sadece yüze yakışıp yakışmaması önemli olan
ama hem burnu hem de yüzündeki diğer yerler çirkinse maalesef çirkin olabiliyor sadece burun güzelliğe engel değil ama gölgeleyebilir00 Yorumla
+1 yılMükemmeliyetçilik diye bir dürtü vardır. Ama bu doğaya aykırıdır. Çünkü hıc bir şey mükemmel değildir. her güzel şeyin bir kusuru vardır. Bu küsur seni hayatinda yaşamına engel olmuyorsa mesela nefes almakta zorlaniyorsan, gibi evet değiştirilebilir. Ama görselden şikayetçi olup, daha pişman olacağın bir durumla karşılaşıp geri dönememe gibi bir durum oluşabilir. Insanlar bazen kendiyle barışık olmalıdır. Buda senin nazarın olsun. okadar çok uzuvları eksik olan insanlar var ki be hayata tutmuyorlar bence böyle düşünerek kendine şükretmelisin yaşının, yaşamın tadını çıkartmalısın 😉
00 Yorumla
+1 yılTabi ki güzel olabilir. Özellikle burun bir insanın yüzünü oldukça değiştirebiliyor. Günümüzde tıp alanında burnundan memnun olmayanlar için artık imkanlar fazla. Eğer çok rahatsız oluyorsan ileride ameliyat olabilirsin. Önemli olan senin burnunun görünümünden memnun olup olmaman. Başkalarının görüşleri önemli değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Vallahi şimdi övünmek gibi olmasın da kaşım gözüm dudağım güzeldir. Yani öyle olduğunu söylerler hep ben ne kadar kabul etmesem de. Ama benim burnum da aynen öyle 🥺🥺🥺 Fakat artık umrumda değil. Ben kendimi böyle seviyorum, beğenmeyen defolup gidebilir 🥰🥰🥰🥰🥰
10 Yorumla
+1 yılOlabilir benim kuzenimin de burnu kemerli ama güzelliğini gölgelemiyor. Gözü renkli falan değil kahverengi ama göz 'shape'i kirpikleri aşırı hoş gören herkes dikkatini gözüne veriyor burunu farketmiyorlar bile. Genel olarak siman güzelse burnunu dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzelliğin dayatmaya çalıştığı ideal küçük ve kalkık burun modasından bıktım.
Kemerli burun, hokka burun, patates burun, kartal burun... her burun güzeldir.
Her insan farklıdır.
Birçok kişi moda peşinde koşacağım diye bıçak altına yatıyor.
Birbirine benzeyen tek tip insan sürüsü yaratıyorlar.
Kızlar ve erkekler lütfen kendiniz olun.
KENDİNİZİ SEVİN!11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağlığa ve gerçekten dış görünüş olarak zarar veren bir bir burun yapınız varsa ameliyat olun buna bir şey demiyorum.
Fakat normal bir buruna sahip olup birazcık kemeri var diye hemen bıçak altına yatmayın.
Her insan kendi çapında ayrı bir güzelliğe sahiptir.
+1 yılEmin ol buna sadece sen dikkat ediyorsundur. Bazı insanların saçları ilgi çeker, bazılarının gözleri, bazılarının ise saçları... Dört dörtlük olacağız diye bir şey yok sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Ancak eğer gerçekten kafana takıyorsan dolgu yaptırabilirsin ya da estetik ameliyat olabilirsin.
10 Yorumlabence bazen havalı bazen seksi bazen karakteristik bir havası oluyor kötü burnun tabi bazende gerçekten çok çirkinlik katıyor. ama burun kötü olduğunda yüze kattığı doğallık birçok erkeği etkiliyor. hatta estetikli burunlar iticilik katıyor bence çok nadir estetikli burun iyi görünüyor bence.
23 Yorumla
Soran+1 yılBazen cok kemerli olunca ihtiyac da olabiliyor
Soran+1 yılBazilari cok dikkat cekebiliyor maalesef
Çok samimi söylüyorum aksine seni daha farklı ve güzel yapıyor artık kaygan burun dolgu dudak tiplemesinden gına geldi herkes aynı görünüyor sen bu halinle daha çok dikkat çekiyorsun lütfen bebek gibi kızlarsınız kendinizle barışık olun
00 Yorumla
+1 yılKaydıraklı burnuyla herkes güzel olur önemli olan kemerli burnuna rağmen güzel olmak shdbdb
414 Yorumla- +1 yıl
Kaydıraklı burun ne jskfksmfmsgmemg
- +1 yıl
İnsta var mı atim sjdhdh
- +1 yıl
Var kfk_dogan
- +1 yıl
Ahanda attik
- +1 yıl
Attım*
- +1 yıl
Bana da atsana
- +1 yıl
Google'dan yazin kaydıraklı burun diye cikiyo ztn sjdhrh
- +1 yıl
Olsun sen at uğraştırma beni ahaha
- +1 yıl
Yok yok sen googleye yaz daha kolay olur sjdgdg
- +1 yıl
Ya at işte yiyecek değiliz seni Allah Allah:) burdan at Instagram istemiyorum merak etme 😀
- +1 yıl
Tmmm
Soran+1 yılUla sorumu trollediniz
- +1 yıl
Ayy kusura bakma canimm 🙏
- +1 yıl
Dağılın arkadaşlar
Olabilir. Her güzelin bir kusuru olur takıntı yapma fazla bunu.
10 Yorumla
+1 yılBöyle anlatarak ne anlayalım Allah aşkına hayal mi edicez seni yani. Koy fotonu görelim ne kdr kasıntı tiplersiniz ya, benimki de kemerli fotoda görüyosun ama yüzünü görmek lazım nasıl duruyo
10 Yorumla
+1 yılBurun yüzü çok değiştiriyor. Burnu büyük olan biri asla güzel olamaz. Ama sevgili yapmak için güzelleşmeye çalışıyorsan boşa uğraşma. Erkekler dış görünüşe bakmıyor çünkü. Özgüvenin varsa, komik ve cilveli bir kızsan zaten sevgili bulabilirsin. Burun estetiği yaptıktan sonra erkekler peşinden koşmayacak yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekler mi dıs görunuse bakmiyor?
- +1 yıl
Evet.
+1 yılÖznel düşüncelere göre kendimize haksızlık etmeyi bırakalım artık ya. Yoksa hepimiz tek tip kaş, burun, yanak ve çene yapısına sahip olacağız. Biz kendimizi seversek ancak mutlu olabiliriz diye düşünüyorum. Bizi biz yapan kişiliklerimiz değil mi
20 YorumlaBenim de burnum güzel ama yüzüm genel anlamda çok güzel sayılmaz.
Burun yüzün merkezinde olduğu için görünüşü bu kadar fazla etkiliyor. Ayrıca karakteristik burunları da ben çok hoş buluyorum.00 YorumlaSana diyim mi kıskanılacak derecede bi burna sahibim gören estetik sanıyor o derece yüzüm de gayet güzel kaş göz burun uyumlu ama sonuç genel hayatımda mutlu değilim burnum güzel olsa ne yazar
00 Yorumla
+1 yılNe kadar kötü olduğuna bağlı, aşırı kötü değilse bence yüz güzelliğini gölgelemez ama çok kötü ise estetik olabilirsin. Bence insanın doğal güzelliği daha iyi estetik olup güzel bir burun yaptirsan bile sana gitmeyebilir.
00 YorumlaOlabilir tabii ki, kendin beğenmiyorsan ilerde estetik yaptırabilirsin ama takılma bnce, eminim güzelsindir
00 Yorumla
+1 yılRobot olmak istiyorsan yaptır
Kendisine saygısı olmayan insan yaptırır
Özgüvenini düzeltmeyecek
Yaptırınca kendini daha fazla sevmiyecensin00 YorumlaGörmek lazım poncik
Tanımda tuhaf gözükmüyor
Ama dediğim gibi
Görmek lazım yüzünü05 Yorumla
Soran+1 yılMesela Burak Deniz nasil
Soran+1 yılNe fark ediyoe
Güzellik & Bakım konusunda 736 cevap paylaştı. Genel olarak güzelden ve burnun çok büyük degilse bir sey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılCok buyuk degil etli sadece
+1 yılTabikide cok guzel bir kizsin, bende kendi burnumu sevmiyorum ama inan bana kendine deger var, cok rahatsiz duyuyorsan burnunu estetik yaptirabilirsin 💗
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim burnum vaow değil ama çirkin de değilim yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Dudaklarıniz tatlı 🍒gibi☺️
Hayır olabilir. Burnu kötü olup güzel olan kızlar gördüm.
10 Yorumla
+1 yılKemerli burunları bana daha hoş geliyor bu benim kişisel görüşüm
10 Yorumlakızlar bu tür şeylere çok kafayı takıyor çokta mühim bir şey değil pekala olur neden olmasın.
10 YorumlaHayır, bazı kusurlar ayrı bir çekicilik ve hava katıyor bence. Öyle bir genelleme yapmam.
10 Yorumla
+1 yılOlur tabii ki, neden olmasın babe? Böyle düşünüp modunu düşürme. Bir insanı güzel yapan şeylerden birisi de özgüvendir, unutma! Kendini sev, kendine değer ver. İnsanların düşüncesini sakın umursama.
12 Yorumla- +1 yıl
aa benim eski pp
- +1 yıl
valentina zenere + açık öğretim psikoloji
+1 yılKemerli burun güzeldir ya takma kafaya, karakteristik güzeller daha çekici
00 YorumlaKimse 4 4 luk olamaz ki o kadar olsun hem burnyn var şükür
00 Yorumla
+1 yılOlur... Burnu da güzeldir ya çok takıntılı olmayın güzellik ideallerin uymak zorunda degilsiniz
00 Yorumlaay kız hiç alakası yok gönül kimi sevmisse o güzeldir önemli olan iç güzelliğidir
00 YorumlaGüler yüz ve sempatik tavırlarınız varsa karşınızdaki kişi bunun farkına bile varmayacaktır.
00 YorumlaAlakası yok bence insanın genel güzelliği varsa tek bir kusur onu kapatmaz bence güzel olur
00 YorumlaGüzel olur neden güzel olmasın burcu kötü yüzü çok güzel kızlar da gördüm
00 YorumlaBen tam olarak öyleydim. Buğday tenliyim gözlerm yeşil ama burnum yayvan ve ucu düşüktü, burun ameliyatı oldum resmen çehrem değişti
00 Yorumla
+1 yılBen burnu kemerli kadınları hep çekici ve ayrıcalıklı görmüşümdür
00 YorumlaBenim kuzenimin burnu baya kemerli ama yine de baya güzel kadın yani.
00 Yorumla
+1 yılYoo burnu çok kötü olup ama kendisi aşırı güzel olan bir arkadasim var valla ben bile düşüyorum
00 Yorumla
+1 yılKaradenizliyim bizde burun pek güzel olmaz 😂 ama güzel olduğumu söylerler genelde demek etkilemiyor
00 YorumlaBurnun veya yüzünde çıkan bir sivilce senin güzelliğini gölgeleyemez yeterki güzel baksınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKemerli burun hakikaten çirkin durmuyor ki. Benim ki yamuk bide öyle düşün bildiğin sola doğru yamuk soldan foto çekilemiyorum :( ne yapalim allah da öyle dilemiş
00 Yorumla
+1 yılKüçük burun şart değil fakat kalın kemerli degilde düz uzun burunlu hatunlar çok hoş bence
10 Yorumla
+1 yılOlabilir ben estetik olmadan önce de güzeldim şimdi de güzelim sağlık problemim olmasa burnumu yaptırmazdım bile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim de senin gibiydi ama yine de güzeldi. Sonra estetik oldu. Güzel yine de güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç dert etme burnu kemerli olup da çok güzel olan bir sürü insan var burun medyanın dayattığı bir güzellik algısı çok kafaya takıyorsan da estetik olabilirsin en azından çözümü var 😉
10 Yorumla
+1 yılÇenen ve dudakların belirgin, çıkıksa kötü durmaz. Bütüne bakmak lazım. Estetik yapma imkanın yoksa göz ve dudaklarını öne çıkaran makyajlsrla eşitlik sağlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yıltabii ki de güzel olur. kendini güzellik algısına uygun buruna alıştırmışsın ve burnun yüzünü bozuyormuş gibi geliyordur sana. eminim ki çok güzel duruyordur butnun da yüzünde <3
00 YorumlaKalbin güzel olsun. Burunda sorun arayan sana ne yapmaz. Her Leyla mecnununa güzeldir kabullenip artık bunu. Dışarda bir sürü dışı güzel içi kötü insan var.
00 YorumlaEmin ol güzelsindir. Şöyle düşün kusursuzluk her zaman güzellik değil, mesela Cansu dere nin burnu harika ama çirkin bir kadın😃🙈
Genel güzellik burun güzelliğinden üstündür00 Yorumla
+1 yılArtık herkesin burnu estetik ve aynı gibi geliyor bana. Kendine özgü karakteristik burunlar daha güzel kesinlikle. Ama çok takılıyorsan estetik yerine törpülettirebilirsin. (sorun sadece kemerse)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaadet Işıl Aksoy mesela inanılmaz çekici bir kadın
00 Yorumla
+1 yılGeçen bir kız görmüşüm. Burnu çok kötü, kemerli ama yüzü çok iyiydi. Ben ilk defa burnu kötü olup da bu kadar güzel olan birini gördüm
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kdr kotuydu mesela
- +1 yıl
Baya büyüktü
+1 yılkarakteristik burun her zaman daha çok hoşuma gitmiştir
20 Yorumla
+1 yılFındık burun bir algıdır. Her insanın burnu, simetrik şekillerle kendi simasına göre oturtulmuştur. Ohooo
00 Yorumla
+1 yılgüzel olur margot robbie ninde burnu kemerli ama çok güzel yüzü var
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece kemerli degil biraz da etli
- +1 yıl
evet ama güzel yüzü var
Soran+1 yılAnladim hayatim sagolasin
+1 yılSahsen benim de iyi değil ama güzelliğini bütünlüyor bence ingiliz kadınlara benzetilirim genelde. Burnun yüzüne göredir emin ol beybi
00 Yorumla
+1 yılestetik yaptır, ben de burnumu beğenmiyorum yaptırmayı düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılFarketmez ğöğüsleri diri büyük ve beyaz olsun yeterli
00 Yorumla
+1 yılbadem gözler bakislarinda güzelde kurtarirskn emin ol
00 YorumlaBöyle şeylere kafanı takma. İnsanı insan eden şey bunlar değil
00 YorumlaBenim burnum da biraz etli arada düşündüğüm oluyor
011 Yorumla
Soran+1 yılResimdeki kişi misin?
Soran+1 yılYakisiklisin oldukca hemde
Soran+1 yılÇok guzel bi kizim ama işte.
Soran+1 yılYa şoyle hani yüzün ortasinda bir uzluvdaki çıkintı ister istemez dikkat çekebiliyor
Soran+1 yılBence gayet yakislisin is atim mi sana
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler