Kahkül yani perde nasil oluyo bilmiyorum ama hani klasik kahkül oluyo ya alına dökülen o şekilde. Ya zaten kahkül çok uzun bi bölüm değil hafiften bi fön vursan hemen şeklini alır, sonuçta saçının diğer taraflarını da düzlüyosun biseyler yapıyosun o ara kahkülü de 2 dk da yaparsın:) rica ederim bu arada benim de böyle detaycı huylarım işte gider ellere falan bakarım 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence kahkül yap daha güzel durur ben çok beğeniyorum kahkülü bazı kızlarda. Bu arada ellerin çok güzel:)
Perde kahkül dediklerinden düşünüyorum ama kuaför sürekli fön çekmek zorundasın dedi bilmiyorum teşekkür ederim 🙏
Kahkül yani perde nasil oluyo bilmiyorum ama hani klasik kahkül oluyo ya alına dökülen o şekilde. Ya zaten kahkül çok uzun bi bölüm değil hafiften bi fön vursan hemen şeklini alır, sonuçta saçının diğer taraflarını da düzlüyosun biseyler yapıyosun o ara kahkülü de 2 dk da yaparsın:) rica ederim bu arada benim de böyle detaycı huylarım işte gider ellere falan bakarım 😀
Alnı açık olunca asil perçem cok yakışır. Fazla olsn açıklığı kamufle ederek..
Perde kahkül nasıl olur sence açıkçası kararsız kaldım çok hoşuma gidiyor o şimdi popüler bide biliyosun
Cok guzel olur
Birde kuaföre sorucam yakışır mı diye o böyle şeylerde yardımcı oluyor direk yapalım hemen diyen biri değil olur derse yaptırırım sanırım ☺️
Mutlaka sor. Kısa da olmasın kötü duruyor
Tamamdır teşekkür ederim 🙏
Fotodan tek anladigim sac rengin sutyen olcun kola sevdigin...
sevmem , besleme kızlar gıbı oluyonuz sonra . yapma.
Bakımli oldugun her halinden belli tişört oje aynı renk takdir ettim
gider gibi duruyor başın dik dursaymış anlaşılırmış
Alnın açıksa eğer perçem veya kahkül her türlü gider. Kahkül biraz riskli gerçi, içinden geliyorsa dene.
Perde kahkül düşünüyorum
Yüzünü kapatıyon nasıl yorum yapalım ama gider gibi
Alnıma bak belli oluyo yüzümü kapatmam gerekiyodu açık alnım
Geniş alinlilara yakışıyor sanki sana da yakışır
Perde kahkül düşünüyorum ama
Percemi bilmem ama sağ meme çıkacak özgürlüğü ilan edecek
Hiç zorlama böyle daha iyi
Neden gitmez mi diyosun 🥺
Suratını göremiyorum net bir söyleyemem tek şey perçem çabul yağlanıyor, şekil aldırması zor ve sivilce yapabiliyor
Ortada yüz yok ne bilem
Giderse senin değildir
Alnı açıklara kahkul yakışıyor bence en çok.
Dene. İçinde kalmasın.
gitmez
🥺 böyle takıl diyosun yani
bence iyi böyle
Kahkül iyi gider
Neden
Ben perçem istiyorum ama
Anlım açık diyorsun ya hem kapatır hemde hoş gider bence benim fikrim öyle
Asla kahkül düşünmem çok kötü
Fikrimi belirtim zatan karar siZin
Gider papatya kardeş
Alnım açık ama kötü dururmu