Türk erkeklerinde siyah saç siyah göz sıradan
Sarı saç mavi Göz güzel
Algısı mı var
Sarı saç mavi Göz güzel
Algısı mı var
Evet öyleler
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır. Gerçi ben Türk erkeği değilim ama yine de kendi düşüncemi söyleyeyim. Başlıca parametreler;
1) Yüz güzelliği...
2) Fizik güzelliği... (Spor ve sağlıklı beslenmeyle desteklenmiş)
3) Boy uzunluğu... (Hem boyu uzun hem dış güzelliği fazla olan kadın, daha çekici görünebilir.)
4) Karakteristik özellikleri... (Dış güzelliği fazla olan aynı kadını gözünüzde canlandırın. Sizce kaba saba hali mi size daha güzel görünür yoksa dürüst, samimi ve empati kurabilen bir kadın mı? Bence güzel huylu versiyonu daha iyi gözükür.)
5) İletişimsel özellikleri... (Bir erkek bir kadınla nasıl konuşacağını bilmeliyse kadın da erkekle nasıl konuşacağını bilmeli. Naz yapıp trip atmak, yemeğe tuz atmak gibidir. Sürekli trip atarsan karşındaki erkeğe aşırı tuzlu bir yemek ikram etmiş olursun. O yemeği de ancak midesiz abazanlar sürüsü yer.)
6) Ten rengi... (Beyaz tenli kadınlar bana daha çekici geliyor ama sizin fikirleriniz de farklı olabilir.)
7) Göz rengi... (Yeşil ve mavi gözlü kızları daha çok beğeniyorum.)
Cevap
1Cevap
Hayır türk erkeklerinde değil çoğu erkekte var bu Arap Alman İngiliz Amerikan erkeklerinden tanıdıklarım var erkekler genelde renkli gözlü seviyor ama saç rengi olarak kızıl kestane sarı fark etmiyor
Şahsen daha çok beyaz ten hoşuma gidiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?