Güzellik & Bakım Karşı cinste ne tür kokuları beğenirsiniz? Yürüyen-Karizma Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Mesela ben kadınlarda çiçeksi, fresh kokuları beğenirim. Şekerli kokulardan hiç haz etmem. Siz karşı cinste en çok hangi kokulardan hoşlanırsınız? Karşı cinste ne tür kokuları beğenirsiniz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl Ben erkeklerde odunsu kokuları hoş buluyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Deniz kokuları 0 0 Yorumla
rastgelecevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Yani ben de tatlı hafif kokuları beğenirim, şu şekerli kadın parfümlerinin 1 tık erkeksi olanı diyebiliriz. Ee tatlı erkekleri sevince tatlı kokular cezbediyor 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biraz keko olabilirim belki ama bu kokuya fena bayılıyorum🤤 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Üstüne sinmiş kek okusu kadında bana saflığı anneliği hatırlatır. Hele o kokuyu sevdiğim kadında alsam tamam işte nikahlanalım derim 😃 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Fresh kokular. Ağır kokulardan hiç hoşlanmıyorum. Özellikle şekerli veya keskin kokular. 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ferah, baharat, okyanus ya da odunsu parfüm kokuları. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Daha böyle odunsu kokular 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Okyanus kokusu, Arko traş kolonyası kokusu 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben erkeklerde odunsu kokuları hoş buluyorum.
Deniz kokuları
Yani ben de tatlı hafif kokuları beğenirim, şu şekerli kadın parfümlerinin 1 tık erkeksi olanı diyebiliriz. Ee tatlı erkekleri sevince tatlı kokular cezbediyor
Biraz keko olabilirim belki ama bu kokuya fena bayılıyorum🤤
Üstüne sinmiş kek okusu kadında bana saflığı anneliği hatırlatır. Hele o kokuyu sevdiğim kadında alsam tamam işte nikahlanalım derim 😃
Fresh kokular. Ağır kokulardan hiç hoşlanmıyorum. Özellikle şekerli veya keskin kokular.
Ferah, baharat, okyanus ya da odunsu parfüm kokuları.
Daha böyle odunsu kokular
Okyanus kokusu, Arko traş kolonyası kokusu 😂
Freş hafif kokular naneli mesela
Ter kokusu feromon kokusu
Hacı yağı
Azdırıcı seksi
Baharat