Güsellik hayatın doğasında var. Hiç bir şey çirkin değildir aslında. Sürekli muhteşem şeyleri görmeyi arzu ettiğimiz için çirkinlik olgusunu biz dayatıyoruz kendimize.
En basiti bedeninden aşağısı felç insanlara çirkinlik adı altında acıyoruz bir çoğumuz ama sadece dişlerini kullanarak harika resimler yapmış engelli insanlar bile var. O resimleri kim yapmış diye gösterince onu çirkin görüp beğenmeyen insanlar utanıyor.
Çünkü her şeyi tam ve güzeller güzeli birisi bile yapamıyor çünkü.
Bu sadece basit bir örnekti.
Her yaşın bir güzelliği var genç kalmak veya bedensel yıpranmak görsellikten götürüyorsa iç dünyasında çiçekler açan onlara çirkin gözü ile bakanlara inat mücadele ederek utandıran insanlar umut dağıtıyor.
Eveet. Bence her kadın güzeldir. Ben çirkin bu diyebileceğim bi kadın görmedim. Hepsinin kendine göre güzelliği var. Detaylarda gizli. Ve güzellik algısına göre insanları güzel çirkin diye yargılamak gerçekten deli saçması.
Genç kızlar bana tatlı gelirler. 24 ile 32 arası olan kadınlar ise çekilmez gelirler. 32 yaş üzeri kadınlar ise her gün üzerine koyarak güzelleşirler. Yıllanmış Şarap misali
Kenan Doğulu'nun şarkısında dediği gibi: "Her yaşın bir güzelliği var, en güzel yaşımdayım." :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Stresimle başa çıkıyorum spor ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum zamanında uyuyorum yaşım 28.. 20-22 diyor herkes makyajda yapmam en fazla nemlendirici o kadar