Güzellik & Bakım Plajda kullandığın olmazsa olmaz ürünler nelerdir? Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güneş kremi en klasik cevap olacak, onun haricinde kullandığınız ürünler var mı? Plajda kullandığın olmazsa olmaz ürünler nelerdir? Cevapla Güneş Kremi Soruları Ürün Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Cilt bakım ürünleri 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kiehls'in güneş kremlerinı kullanıyorum beyaz tenim çabuk yanıyorum yoksa. hemen suyu emen kaliteli bir havlu güneş gözlüğü uv filtreli bandana 0 0 Yorumla
10krst Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Oksijen suyu kullanırdım cankurtaranlık yaparken. Saça döküp güneşte beklerdim saçı daha sarı hale getirirdi. Daha seksi bir hava katıyor ondan 😁 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güneş kremi kullanmam 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ama kullansan iyi olur Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Yok be yapiş yapiş oluyorCildim hassas ama güneşin bir zararını görmedim Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Güneş gözlüğü, plaj havlusu, saç tarağı, vs.. 0 0 Yorumla
pembe_okyanus222 Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Plajdayken ne kullanabiliriz ki bacımsum 0 0 Yorumla
Helohey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bronzlaştırıcı, şapka, güneş gözlüğü, pareo 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. tuvalet teliği, zeytin yağı, beyaz havlu ve çakı 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ilginç :D Yorumla siyahcorap +1 yıl çakı neden diye sormadın karpuz kesmek için belirteyim :D Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Şapka ve gözlük 😌 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl olmazsa olmaz Yorumla Fatmanurarı +1 yıl aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cilt bakım ürünleri
Kiehls'in güneş kremlerinı kullanıyorum beyaz tenim çabuk yanıyorum yoksa. hemen suyu emen kaliteli bir havlu güneş gözlüğü uv filtreli bandana
Oksijen suyu kullanırdım cankurtaranlık yaparken. Saça döküp güneşte beklerdim saçı daha sarı hale getirirdi. Daha seksi bir hava katıyor ondan 😁
Güneş kremi kullanmam
ama kullansan iyi olur
Yok be yapiş yapiş oluyor
Cildim hassas ama güneşin bir zararını görmedim
Güneş gözlüğü, plaj havlusu, saç tarağı, vs..
Plajdayken ne kullanabiliriz ki bacımsum
Bronzlaştırıcı, şapka, güneş gözlüğü, pareo
Güneş gözlüğü, şapka, pareo 🌺
tuvalet teliği, zeytin yağı, beyaz havlu ve çakı
ilginç :D
çakı neden diye sormadın karpuz kesmek için belirteyim :D
Plaj deme aklım gitti bi an
Şapka ve gözlük 😌
olmazsa olmaz
aynen öyle
hiçbirini kullanmam