Güzellik & Bakım Gece ksukariy napıyorsunuz bakalımmmm? MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Migren ağrısından ölüyorum 🥺 Güncellemeler+1 yıl Kuşları yazamadım ağrıdan kör oldum djdj Gece ksukariy napıyorsunuz bakalımmmm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum keyfim yerinde 0 0 Yorumla
NassııYaa Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kuş gibi olmasam bir ağırlık çöksede uyusam. Geçmiş olsun migren kısıtlar mı seni hic, şunu yapmasam daha iyi v. b. dediğin oluyor mu? 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Migren akşam bende de vardı hissettiğim an ağrın kesici içtim yoksa mideme vurmuştu 🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla oktayyaman2 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Edebiyat çalışmalıyım ama istemiyorum bu yüzden burdayım 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı. Uyucam valla, halkımıza hizmet beklemez. Erkenden yollara koyulmak gerek. 0 0 Yorumla
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Allah kolay versin bendede var migren Mazejik içerim de anca gecer. İlaç iç başka türlü geçmez 🙈 0 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu yasta ne migreni ya, cok gecmis olsun. Varsa Buğu yap rahatlatir😊 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Telefon daha da zararlı karanlık alanlarda daha ıyı 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Çay içip gülücüklü cin yiyeceğim... 0 2 Yorumla MORPHİA +1 yıl Afiyet olsun Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Sizi hiç ilgilendirmez. Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Boş oturmaca, görev çikarsa diye bekliyorum 0 2 Yorumla MORPHİA +1 yıl İyi görevler Yorumla drburakmert +1 yıl Tesekkurlr 😊😊😊 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Ben de can sikintisindan ölüyorum 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 918 cevap paylaştı. Nane yağı varsa sür. Rahatlarsın. 0 0 Yorumla
Atakann1 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok geçmiş olsun 0 2 Yorumla MORPHİA +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Atakann1 +1 yıl Rica Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl geçmiş olsun 0 1 Yorumla MORPHİA +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun 0 2 Yorumla MORPHİA +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Rica ederim Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. Elimde oynuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Müzik dinliyorum keyfim yerinde
Kuş gibi olmasam bir ağırlık çöksede uyusam. Geçmiş olsun migren kısıtlar mı seni hic, şunu yapmasam daha iyi v. b. dediğin oluyor mu?
Migren akşam bende de vardı hissettiğim an ağrın kesici içtim yoksa mideme vurmuştu 🤦🏻♀️
Geçmiş olsun
Edebiyat çalışmalıyım ama istemiyorum bu yüzden burdayım
Uyucam valla, halkımıza hizmet beklemez. Erkenden yollara koyulmak gerek.
Allah kolay versin bendede var migren Mazejik içerim de anca gecer. İlaç iç başka türlü geçmez 🙈
Bu yasta ne migreni ya, cok gecmis olsun. Varsa Buğu yap rahatlatir😊
Telefon daha da zararlı karanlık alanlarda daha ıyı
Çay içip gülücüklü cin yiyeceğim...
Afiyet olsun
Sizi hiç ilgilendirmez.
Boş oturmaca, görev çikarsa diye bekliyorum
İyi görevler
Tesekkurlr 😊😊😊
geçmiş olsu n yatakta uzaniyomm
Ben de can sikintisindan ölüyorum
Nane yağı varsa sür. Rahatlarsın.
Gecmis olsun dizi izliyorum ben