Güzellik & Bakım Hangi ağda çeşidini tercih edersin? Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben hepsini kullanıyorum, fark etmiyor. Ilık ağda Kartuş ağda Ağda Bandı Boncuk ağda Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ağda çeşidini tercih edersin? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Ağda Bandı 0 0 Yorumla
0aksülamel0 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Evde yapıyorum. 1 su bardağı şekere 6-7 damla limon suyu 6 7 damla su. Baya acıtmadan alıyor da şeker pahalı ve baya şeker gidiyor 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl vayy be, ben asla uğraşamam ya. hazırı varken Yorumla 0aksülamel0 +1 yıl Uğraştırmıyor aslında tık tık. Yorumla
GamerGirl2919 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Boncuk ağda ya da banta ağda ama ne yazık ki vücudum da yara ve alerji yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben olaya Fransız kaldığımı söylemekle beraber , ağda bandı dışında diğerlerini duymadım hiç 🤷🏻♀️ Ama en kalitesizi ağda bandı herhalde 🤔 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kartuş, kollarda ve bacaklarda daha pratik geliyor. 0 0 Yorumla
serratunç3451 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben roll-on ağda kullanıyorum. Bazen ılık ağda bazen boncuk 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl benim de değişiyor Yorumla
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Ağda Bandı 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl en pratiği Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bantlara alıştım ben 0 0 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çin işkencesi lan o , Allah size sabır versin. 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kullanmiyorum az kilim var 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. Kartuş ağda 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl akma yok bir eşi yok, harika bi ürün şu kartuş ağdalar Yorumla bayanagresif99 +1 yıl Aynen Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ilık ağda 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ağda Bandı
Evde yapıyorum. 1 su bardağı şekere 6-7 damla limon suyu 6 7 damla su. Baya acıtmadan alıyor da şeker pahalı ve baya şeker gidiyor
vayy be, ben asla uğraşamam ya. hazırı varken
Uğraştırmıyor aslında tık tık.
Boncuk ağda ya da banta ağda ama ne yazık ki vücudum da yara ve alerji yaptığı için bırakmak zorunda kaldım.
Ben olaya Fransız kaldığımı söylemekle beraber , ağda bandı dışında diğerlerini duymadım hiç 🤷🏻♀️ Ama en kalitesizi ağda bandı herhalde 🤔
Kartuş, kollarda ve bacaklarda daha pratik geliyor.
Ben roll-on ağda kullanıyorum. Bazen ılık ağda bazen boncuk
benim de değişiyor
Ağda Bandı
en pratiği
kuaförün tercihi ne isterse ahsb
Bantlara alıştım ben
Boncuk agdanin kullanımı çok pratik
Çin işkencesi lan o , Allah size sabır versin.
Kullanmiyorum az kilim var
Kartuş ağda
akma yok bir eşi yok, harika bi ürün şu kartuş ağdalar
Aynen
Hamam otu tozu var4rrrr mukemmellll
Ilık ağda
Anlamam ben bunlardan
Hiçbiri
kartuş
Bant rahat oluyor
Etmiyorum
Lazer