Güzellik & Bakım 1 ay Evde yaptığınız güzellik rutinleri nelerdir? Afroditin_kızı41 Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 30 Güzellik rutinlerine bayılırım. Güncellemeler: Takip Et 30 Paylaş FacebookTwitter Evde yaptığınız güzellik rutinleri nelerdir? 29 Görüşünü yaz
Redamancy-4 | Güzellik & Bakım konusunda 3,6b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Genelde maske rutin var hafta sonları maskeler filan yapıyorum yıkıyorum sonra krem filan sürüyorum böyle temizliyorum filan ama baya yumuşak oluyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlardasormasınm | Güzellik & Bakım konusunda 60 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Her türlü şey var ne veriyim ablama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ichwillsieg | Güzellik & Bakım konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 1 ay Fazla bir şey yapmam bakım olabilir cilt bakım istiyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
10krst Xper 5 1 ay Yoğurt karbonat karıştır yüze sür 15/20 dk sonra yıka. Haftada 1badem yağı saça sür en az 1 saat bekle sonra yıka. Haftada 2 bu ben 😋👌😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum sahra__ 1 ay Aşkım karbonat yüzü tahriş ediyor ya hassaslar yapmasin Afroditin_kızı41 1 ay süper tarif 10krst 1 ay @sahra__ aşkım kim la ben mi? Be münasebet ayol mdmdmdmd kız fazla bekletirsen tahriş eder ama 15/20 dakkayı geçirmemek lazım. Bembeyaz oluyo yüz. Ama özellikle ev/köy yoğurdu bulun.
Ynt_1453 Xper 4 1 ay Döve sabunu bazen limon ve yüz temizleme suyu ve kremi var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Berk666 | Güzellik & Bakım konusunda 625 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sabah yüzümü şebeke suyuyla yıkamak. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
KahveSacliHeRif | Güzellik & Bakım konusunda 739 görüş paylaştı. Master 1 ay Haha su soldaki ni bende yapmak istiyorum ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | Güzellik & Bakım konusunda 1,8b görüş paylaştı. Master 1 ay Cilt bakım ürünleri kullanmak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
XxlAYUBOĞAN | Güzellik & Bakım konusunda 251 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Ayda birkere duş almak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Afroditin_kızı41 1 ay yok artık XxlAYUBOĞAN 1 ay Haha bitlerimle mutluyuz kıskanma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29Genelde maske rutin var hafta sonları maskeler filan yapıyorum yıkıyorum sonra krem filan sürüyorum böyle temizliyorum filan ama baya yumuşak oluyor.
Her türlü şey var ne veriyim ablama
Fazla bir şey yapmam bakım olabilir cilt bakım istiyor
Yoğurt karbonat karıştır yüze sür 15/20 dk sonra yıka. Haftada 1
badem yağı saça sür en az 1 saat bekle sonra yıka. Haftada 2
bu ben 😋👌😅
Aşkım karbonat yüzü tahriş ediyor ya hassaslar yapmasin
süper tarif
@sahra__ aşkım kim la ben mi? Be münasebet ayol mdmdmdmd kız fazla bekletirsen tahriş eder ama 15/20 dakkayı geçirmemek lazım. Bembeyaz oluyo yüz. Ama özellikle ev/köy yoğurdu bulun.
Döve sabunu bazen limon ve yüz temizleme suyu ve kremi var
Sabah yüzümü şebeke suyuyla yıkamak.
Haha su soldaki ni bende yapmak istiyorum ya
Cilt bakım ürünleri kullanmak
Ayda birkere duş almak
yok artık
Haha bitlerimle mutluyuz kıskanma
Saçlara fön çekmek
Yüzümü yıkamak