Güzellik & Bakım Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? (Sayfa 2) Yves Rocher Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2623 Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
damlakalhan Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl düzenli temizlik düzenli nemlendirme ve güneşten koruma 0 0 Yorumla
çilekkafası Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Düzenli olarak temizliyor ve doğal ürünlerle gereken nemi almasını sağlıyorum 0 0 Yorumla
AK_SAÇLI_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 78% +1 yıl Güneş kremi kullanıyorum ve fazla güneşte durmuyorum 0 0 Yorumla
iyiniyetlii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl rutin nemlendirici krem kullanıyorum onun dışında pek bir şey yok 0 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Yves rocher ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum 0 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Güneşi gördüğümüz yok bu sene. Hep yağmur hep bir kapalı hava... pehhh :( 0 0 Yorumla
yuuxmi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Elimden geldiğince düzenli bakım yapmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
porchakal Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Hergün yıkayarak yikama yontemi ile olabilir mesela :) 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı. Nemlendirici kullanarak koruyorum ama bu bilgilendirici yazı çok etkili oldu 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Parfümle deodarantla sık sık dusa girerek doğal sabunlar kullanarak kendimi koruyorum 0 0 Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Güneş kremi kullanıyorum, malûm İstanbul'un güneşi öldürüyor. 0 0 Yorumla
yardımısever Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Maalesef koruyamıyorum. Korunabildiği kadar kendi etkisiyle korunuyorsa o var, başka yok. 0 0 Yorumla
melissaecee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Nemlendirici kullanıyorum valla tek başka da bir şeyim yok bu yeterli gayette 0 0 Yorumla
İlknury4141 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ah böyle sorunlarımız keşke olsa dışarı çıkamıyoruz ki güneşin zararlı etkenleri gelsin 😂 0 0 Yorumla
SprSonic Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Güneş kremiyle koruyorum, öğlen vakitlerine dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Koruyamıyorum cildimi kendimden koruyamıyorum ki şehrin etkilerini bırak :( 0 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Korumayı hiç düşünmüyorum cildim doğuştan güzel ve korunaklı 0 0 Yorumla
AsosyalKivi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Keçi sütü sabunu kullanıyorum mukemmel yapıyor cildi 0 0 Yorumla
selenatorsari Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Koruyamiyorum. Mahvoldu final haftası streisnden ülke olaylarindan 0 0 Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Bugun iki tane guzel krem aldim ustelik %30 indirimle tesekkurler yvesrocher 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Krem kullanmak oldukca etkilu ve sehir hayatı cilde pek iyi bakmıyor evet 0 0 Yorumla
iggy_derenoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Kremler felan sürüyorum cildimden pek memnun değilim 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Sanki buna pek de ihtiyacı olmayan biriyim. Şanslı olmak güzel 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Hiç kullanmadım esmer tenliyim ama çabuk kırışıklık önüne geçmek için kullanmak gerekir. 0 0 Yorumla
kuzeynm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yurt dışından aldıgım el yüz kremi var onu kulanıyorum bunuda alıp deniycem en kısa sürede 0 0 Yorumla
elaakocogulu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl korumuyorum nasil olsa hepimiz yaslanicaz gerdirin yuzunuzu ilerde olsun bitsin 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Galiba en büyük avantajim fazla güneşe çıkmadandan dolayı. 0 0 Yorumla
jenesa Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Karakterini şehir hayatımın olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 794 cevap paylaştı. Koruyamıyorum ki şehir hayatının olumsuz etkisi o kadar çok ki 0 0 Yorumla
Ceyda-Shame Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Nemlendirerek koruyorum. Göz çevresi kremi çok öenmli. 0 0 Yorumla
la_vie_est_belle_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Temiz tutmak bol su içmek en güzel hediye cildimize. 0 0 Yorumla
hicbisik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Cilt bakımı yüksek miktar nakit istiyor biz salmışız 0 0 Yorumla
PembikGelin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% +1 yıl Korumuyorum ki... Ama bazen gece kremi gündüz kremi falan kumlaniyorum 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl İşim gereği koruyabilmem için astronot kıyafeti giymem lazım 🤣 0 0 Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sadece şehir hayatı değil, hayatımın olumsuz etkilerinden maalesef ki koruyamıyorum. 0 0 Yorumla
WantToPlayGame Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Her türlü korurum ben hiçbir olumsuz etken engel olamaz 😊 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Hergün trafikte ve yollardayım, güneşle iç içeyim, çok iyi gelecektir... 0 0 Yorumla
çokiyigünler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Çok sık yıkanmayarak bir kir tabakası oluşturuyorum cildimde ve o beni dış etmenlerden koruyor. 0 0 Yorumla
wkafkasw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Banyo yaparak bence çünki su görünen bütün pislikleri temizler 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Şantiyede çalışıyorum ne kadarda korunsan güneş 7 24 tepemizde 0 0 Yorumla
kilicbk Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 62% +1 yıl yağlı bir cildim olduğu için temizleme kremi kullanıyorum. Onun dışında kullanmam 0 0 Yorumla
Bay_Sapyo Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl yüz peelingi + gül suyu içine karıştırdığım çay ağacı yağı detoks olarak 0 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şehir hayatı sadece cildimizi değil ruhumuzu bile yıprattı. 0 0 Yorumla
Spesifik27 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Genelde duş sonrası bir kaç krem çok özenemiyoruz maalesef 0 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her zamanki rutinimden şaşmayarak ilaveten 97 spf kremimi kullanarak 0 0 Yorumla
BegümÇelik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Nemledirici güneş kremi vb. Ürünler kullanıyorum mğmkün olduğunca güneş alan yerlerde oluyorm 0 0 Yorumla
Yakuza1001 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Tuz ruhu ve kezzap kullanıyorum herkese tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Teşekkür ederim varmış olduğumuz için. İhtiyacım olabilir. 0 0 Yorumla
rastgelecevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Ürün gayet güzel duruyor, bir ara alıp denemek en iyisi 0 0 Yorumla
BanaTilkiderler Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Yıkamak yetiyor genelde ama bu sıralar biraz fazla kurudu cildim. 0 0 Yorumla
Finifugall Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Sabah akşam sabunla yıkayarak. Sabundan daha güzel bir bakım yok 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Korumuyorum. Yani ekstra bişey yapmıyorum, nemlendirici sürüyorum bazen bu kadar 0 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Koruyamıyorum maalesefHiçbir şey etki etmiyor artık 0 0 Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Sevdiğim bir marka bakım yağlarını devamlı kullanıyorum 0 0 Yorumla
Experimenter Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Belli şartlar gereği pek mümkün olmuyor. Tozlu ortam, kirli hava vb... 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Denize girerek tabiki. Çok etkili ve çok profesyonel 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıkkişi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Şaka maka güneş bu aralar çillerimi azdırdı yine. Bu meseleyi iyi düşünmek lazım. 0 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Rutin, evde yaptığımız cilt bakımlarıyla (tabi cildimin türüne ve dermatoloğa danışarak..) 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Şehirle alakam olmuyor. 😀💯 Böylelikle koruyorum. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. Yağlandırmadan nemlendiren ürünleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
düzenli temizlik düzenli nemlendirme ve güneşten koruma
Düzenli olarak temizliyor ve doğal ürünlerle gereken nemi almasını sağlıyorum
Güneş kremi kullanıyorum ve fazla güneşte durmuyorum
rutin nemlendirici krem kullanıyorum onun dışında pek bir şey yok
Yves rocher ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum
Güneşi gördüğümüz yok bu sene. Hep yağmur hep bir kapalı hava... pehhh :(
Elimden geldiğince düzenli bakım yapmaya çalışıyorum
Hergün yıkayarak yikama yontemi ile olabilir mesela :)
Nemlendirici kullanarak koruyorum ama bu bilgilendirici yazı çok etkili oldu
Parfümle deodarantla sık sık dusa girerek doğal sabunlar kullanarak kendimi koruyorum
Güneş kremi kullanıyorum, malûm İstanbul'un güneşi öldürüyor.
Maalesef koruyamıyorum. Korunabildiği kadar kendi etkisiyle korunuyorsa o var, başka yok.
Nemlendirici kullanıyorum valla tek başka da bir şeyim yok bu yeterli gayette
Ah böyle sorunlarımız keşke olsa dışarı çıkamıyoruz ki güneşin zararlı etkenleri gelsin 😂
Güneş kremiyle koruyorum, öğlen vakitlerine dikkat ediyorum.
Koruyamıyorum cildimi kendimden koruyamıyorum ki şehrin etkilerini bırak :(
Korumayı hiç düşünmüyorum cildim doğuştan güzel ve korunaklı
Keçi sütü sabunu kullanıyorum mukemmel yapıyor cildi
Koruyamiyorum. Mahvoldu final haftası streisnden ülke olaylarindan
Bugun iki tane guzel krem aldim ustelik %30 indirimle tesekkurler yvesrocher
Krem kullanmak oldukca etkilu ve sehir hayatı cilde pek iyi bakmıyor evet
Kremler felan sürüyorum cildimden pek memnun değilim
Sanki buna pek de ihtiyacı olmayan biriyim. Şanslı olmak güzel
Hiç kullanmadım esmer tenliyim ama çabuk kırışıklık önüne geçmek için kullanmak gerekir.
Yurt dışından aldıgım el yüz kremi var onu kulanıyorum bunuda alıp deniycem en kısa sürede
korumuyorum nasil olsa hepimiz yaslanicaz gerdirin yuzunuzu ilerde olsun bitsin
Galiba en büyük avantajim fazla güneşe çıkmadandan dolayı.
Karakterini şehir hayatımın olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun?
Koruyamıyorum ki şehir hayatının olumsuz etkisi o kadar çok ki
Nemlendirerek koruyorum. Göz çevresi kremi çok öenmli.
Temiz tutmak bol su içmek en güzel hediye cildimize.
Cilt bakımı yüksek miktar nakit istiyor biz salmışız
Korumuyorum ki... Ama bazen gece kremi gündüz kremi falan kumlaniyorum
İşim gereği koruyabilmem için astronot kıyafeti giymem lazım 🤣
Sadece şehir hayatı değil, hayatımın olumsuz etkilerinden maalesef ki koruyamıyorum.
Her türlü korurum ben hiçbir olumsuz etken engel olamaz 😊
Hergün trafikte ve yollardayım, güneşle iç içeyim, çok iyi gelecektir...
Çok sık yıkanmayarak bir kir tabakası oluşturuyorum cildimde ve o beni dış etmenlerden koruyor.
Banyo yaparak bence çünki su görünen bütün pislikleri temizler
Şantiyede çalışıyorum ne kadarda korunsan güneş 7 24 tepemizde
yağlı bir cildim olduğu için temizleme kremi kullanıyorum. Onun dışında kullanmam
yüz peelingi + gül suyu içine karıştırdığım çay ağacı yağı detoks olarak
Şehir hayatı sadece cildimizi değil ruhumuzu bile yıprattı.
Genelde duş sonrası bir kaç krem çok özenemiyoruz maalesef
Her zamanki rutinimden şaşmayarak ilaveten 97 spf kremimi kullanarak
Nemledirici güneş kremi vb. Ürünler kullanıyorum mğmkün olduğunca güneş alan yerlerde oluyorm
Tuz ruhu ve kezzap kullanıyorum herkese tavsiye ederim.
Teşekkür ederim varmış olduğumuz için. İhtiyacım olabilir.
Ürün gayet güzel duruyor, bir ara alıp denemek en iyisi
Yıkamak yetiyor genelde ama bu sıralar biraz fazla kurudu cildim.
Sabah akşam sabunla yıkayarak. Sabundan daha güzel bir bakım yok
Korumuyorum. Yani ekstra bişey yapmıyorum, nemlendirici sürüyorum bazen bu kadar
Koruyamıyorum maalesef
Hiçbir şey etki etmiyor artık
Sevdiğim bir marka bakım yağlarını devamlı kullanıyorum
Belli şartlar gereği pek mümkün olmuyor. Tozlu ortam, kirli hava vb...
Denize girerek tabiki. Çok etkili ve çok profesyonel
Şaka maka güneş bu aralar çillerimi azdırdı yine. Bu meseleyi iyi düşünmek lazım.
Rutin, evde yaptığımız cilt bakımlarıyla (tabi cildimin türüne ve dermatoloğa danışarak..)
Şehirle alakam olmuyor. 😀💯
Böylelikle koruyorum.
Yağlandırmadan nemlendiren ürünleri tercih ediyorum